Miresele anului 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 29
alishaa spune:
Iti doresc sa te poti odihni, dar cred ca o sa ai atat de multe emotii incat nu prea o sa reusesti!!! Incearca totusi (si poate faci cu o zi inaintea nuntii un masaj de relaxare de vreo ora-doua - efect garantat!!!). Bine ca ai rezolvat totul!!!
Numai bine iti doresc !!!
Emotii ceva ? Nu bate oare inimioara un pic mai tare ? vreun gol in stomac ?
pepenash spune:
Alynutza, multumesc frumos, dar am si foarfeca zig-zag si ondulata, insa eu vroiam muchiile drepte... eh, sunt mai ciufuta. Si vreau cardurile de masa si meniurile la fel. Daca nu gasesc si nu gasesc, o sa-mi cumpar si ghilotina pana la urma... Oricum, tinand cont ca nunta va fi in iulie, iar invitatiile le dau de prin mai, mai am ceva ragaz. Poate le gasesc si pe ele tot afara, cand sper sa merg sa-mi iau rochita, iar de tiparit le tiparesc in tara.
Andreea, lasa ca poate ai timp sa te odihnesti dupa. Plecati undeva in luna/saptamana de miere? Sau cand termini sesiunea?
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Divine girl , abia dupa ce am vazut poza mi-am amintit de rochitza .
Oricum, m-ai facut sa ma simt tare bine ca ai postat-o inca o data...espeshial fo me (chioara si uituca)
Nu am de ce sa te iert , chiar mi-a facut placere
rok spune:
acum am terminat de citit( da' mult mai scrieti)...printre picaturi desigur ca mai e si job-ul
kreliutza mama mea o sa aiba rochita de la demetrios (si nu ne lasa s-o vedem ..apropo n-am reusit cu diploma, duminica era inchis si de-abia aseara am revenit in buc. dar azi o am si ma ocup de ea:)...felicitari de rochita, macar spune cum e
dya la fel superba rochia...stateam si admiram o printesa blonda in foto (esti frumoasa)
emily si magda LA MULTI ANI! si de la mine cu intarziere
si felicitari divine pt rochie...si eu ma gandeam la ea cand am vazut-o la creal...da' era luata cand m-am dus :(...nu conteaza acu' am rochita
Divine girl spune:
quote:
Originally posted by rok
si felicitari divine pt rochie...si eu ma gandeam la ea cand am vazut-o la creal...da' era luata cand m-am dus :(...nu conteaza acu' am rochita
Adicatelea, fa-ma sa intzeleg, ti-am suflat-o eeeuuu???!!! OOOff, Doamne! Bine ca ai rochitza, ca altfel m-as fi ofticat sa stiu ca cineva ofteaza dupa rochitza MEA si cred ca as fi avut si impresia ca ... nu-mi apartzine . Pup fata sa treaca supi ca i-am suflat rochitza
BlueEyes spune:
Sa nu se supere fetele care au vrut logo-ul... Eu tot ziceam ca-l am in semnatura... dar de fapt era alt album... Trebuia iesit din ala....si intrat la Logo. Dar a aitat fata ca nu mai este, asha ca l-am pus aici. Scuze de intarziere.
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
rok spune:
nuuu divine ...adica mi-a placut si mie cand am vazut-o pe net si m-am dus la creal s-o privesc face to face da' tanti aia mi-a zis ca a dat-o ...frumoasa rochita da' nu ma mai gandesc la ea de cand o am pe-a mea.
Alynutza spune:
A propos de logo, zicea cineva de ceva link unde se poate schimba culoarea parului la cei doi copilashi... Sau poate nu mai tin eu minte...
BlueEyes spune:
Io ziceam de culoarea parului...se poate modifica in Photoshop....sau alt programel de genu' asta. Pe net era o singura varianta de unde am luat... Am gasit si www.preciousmoments.com/collecting_sharing/clipart/wedding/" target="_blank"> link-ul cu logo pana la urma... si www.preciousmoments.com/shopping/category/?cat_id=126&display_all=1&items=all" target="_blank">altele tot de genul ala...
Nunta noastra
Marturii
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
ooana spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by ooana
Neata' fetele...o cafeluta da cineva?
je, ca-mi facura ditamai stacana si mi-e ca intru in fibrilatii ..vezi ca are si zahar si laptic!..sau tu bei fara?
No more kinky stuff! Soon to be a married woman!Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
...e foarte buna, asa o beau si eu cu zahar si laptic....dar cred ca acu' e prea tarziu ca m-au luat astia in sedinta de la 10 pana acu...asa ca maine ma inscriu la cafeluta!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day