Miresele anului 2006 (47)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Divine girl spune:

quote:
Originally posted by alishaa

Iaca ma uitai la poza pusa de tine si vazui ca pe cucoana din poza, trena de la rochita nu ie asa de lunga!!!! Sa mi se fii parut mie ?
Ca mie imi vine bine la lungime, dar mi se parea ca trena e mai lunguta!!!
Divine Girl, ia zi tu e doar impresia mea sau trena e mai lunguta decat in poza

Sa stii ca si mie mi se pare ca e mai lunga in realitate, dar nu mult. Sau o avea "cucoana" fundul mai ... bombat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alishaa spune:

Iaca la varianta asta nu ma gandisem!!!
Pai.... osa ma apuc de exercitii, poate mi se bombeaza si mie fundul si nu o sa mai fie nevoie sa o prind in nasturei !!!
Ah, ca am uitat - ooana si mie tot prima rochita mi-a placut mult (mai ales cand erai cu palarie!!!) Dar de luat sa iti iei rochita ACEEA in care te simti tu THE ONE!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pepenash spune:

Discutati paginile trecute despre invitatii, asa ca ma bag si eu in vorba: pe unde am intrebat eu se puteau lua si nescrise, dar, daca vreti sa le tipariti voi, e nevoie de o imprimanta foarte buna si neaparat una laser. Costurile de tiparire sunt separate la firmele specializate pe asa ceva, deoarece pentru fiecare text se realizeaza o matrita, iar costul unei matrite este de pe la 25 RON in sus. Daca adaugam cerneala de tipar, manopera si alte costuri de productie, iaca suma la care se ajunge! Si mie mi-a trecut prin minte sa le fac singura, nu de alta, dar nu prea am gasit una care sa-mi placa (eu vreau papirus, simple-simple, doar cu un chenar discret si fara cutie), insa nu am ghilotina pentru taiat... sa le las A4 sunt un pic cam mari, cu forfeca nu se taie bine, carton A5 sau B5 nu se gaseste asa usor...
Pup si eu la tine, Raluca! Mai ai invitatiile alea care mi-au placut? (singurele, de altfel... ca tot ma plangeam mai sus) Cred ca saptamana viitoare iti fac o vizita, dar ne auzim sa stabilim ce si cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Divine girl , abia dupa ce am vazut poza mi-am amintit de rochitza .
Oricum, m-ai facut sa ma simt tare bine ca ai postat-o inca o data...espeshial fo me (chioara si uituca)

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Pepenash, ce pacat ca nu esti in Cluj, ca aveam eu ghilotina... Cu cutter-ul ai incercat sa faci un A4 in doua? Iti trebuie o suprafata de lucru buna (o bucata de lemn) si un liniar metalic. Stii ca sunt foarfecile alea care taie zig-zag (cred ca asa se zice), ce zici, ar merge? Din cate stiu eu nu-s asa scumpe.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by alishaa

A.Ciel cum te simti pe ultima suta de metri ??????????!!! Mai ai rabdare ??? Sunt foarte curioasa

rabdare? daca ar mai fi o saptamana nu m-as supara. Cu toate ca am terminat tot ce aveam de facut, am cumparat tot, mancarea acasa e gata...si totul e pus la punct, parca nu imi ajunge acum timpul sa ma odihnesc. Dar maine merg la coafor sa ma vopsesc si apoi dorm... Ca in seara asta iar avem musafiri. De cateva zile tot pe la 12 noaptea reusesc sa ma pun in pat.

15+
Mai am 2 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

Andreea, sa fiti frumosi si sanatosi, s-aveti o nunta de basm, sa fiti fericiti si sa va iubiti! S-aveti grija de voi si de BB!
Casa de Piatra pentru prima miresuca!

PS: Ajtept impresii!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by olguttza

buuueeeeeiiiii...e a doua!!!

No more kinky stuff! Soon to be a married woman!

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magda raluca spune:

a.cicel, iti doresc o nunta plina de emotii bune, fara nici un norisor de suparare, iar daca ceva crezi ca nu merge bine, respira adanc, zambeste si ... o sa dispara. Si, dupa cum am primit si eu sfaturi marete, intotdeauna exista persoane dragi care sa te ajute, in ziua asta. Iti tin pumnii si asteptam poze, povesti si multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olguttza spune:

quote:
Originally posted by krelia

quote:
Originally posted by olguttza

buuueeeeeiiiii...e a doua!!!

Edit: Casa de Piatra pentru prima miresuca DIN ROMANIA!

PS:Pt. mine, tot prima ramane!

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

Mergi la inceput