Miresele anului 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 30
Giova spune:
In sf. am si eu putin timp sa intru.
Si eu vreau rochita din strainatate .
Si cand ma gandesc ca am fost in Grecia, de unde e vestitul...D....si nu am cautat si un magazin cu rochii de mirese. de fapt am vazut unul, dar eu umblam dupa haine de bebei.Macar sa fi vazut preturile. vedeam daca renteaza sa fac un drum pana acolo dupa rochita.
Andreea va doresc o nunta ca-n povesti, multa, multa fericire. CASA DE PIATRA!!!
MAINE VINE SORA MEA!!!YUPPI!!!!
pe maine. toate fetele cucuiete.
Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
elara spune:
Salutare, miresicilor.
Magda, multumesc frumos ca m-ai linistit. Mi se parea mie putin probabil sa patesc asa "nacaz" dar ceva ceva griji tot se strecurasera. Multumesc mult inca o data ca mi-ai raspuns.
Rok, as vrea si eu sa-ti vad rochita. Se poate? O poza, ceva?
Animagus, inca in sapta-luna de miere? Sa inteleg ca inca nu ti-ai limpezit gandurile?
Mariana.I, ti-am vazut pozele. Foarte frumoasi ati fost .
Acum, ca am incheiat cu mesajele, am si eu o intrebare. Adik vreau niste pareri.
Ca sa nu fiu off topic (ca eu cand dau explicatii am si "mania" sa ma intiiiiiiiind cat o zi de post), am postat www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56785&whichpage=5" target="_blank">aici, pentru cine vrea sa citeasca.
Multumiri anticipate si pupici. O seara buna.
Nunta noastra: 29 iulie 2006
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
ver@ spune:
Buna seara fetelor!Sunt in pas cu voi doar ca e mai greu cu scrisul...
A.cicel va doresc si eu sa aveti o nunta ca in povesti,sa iasa asa cum va doritzi!!!CASA DE PIATRA!!!Sa va iubiti muuult de tot!
A...!Am vazut si eu in poza "burtica lui bb al tau" si se dezvolta rapid.Sa fie fetizta?Mie mi-a crescut burtica pe la 4 luni jumate si e un nazdravan de baiet-cucuiet.Iar surorii mele care are fata i s-a vazut burtica asa cum e la tine.F devreme. Da' sanatos sa fie.
CASA DE PIATRA si miresucai iesence Igireada!!!
LA MULTI ANI cu intarziere pt Emily
Foarte frumoase rochitzele...Dya,Divine girl(cum arata din fatza?)
Va pup.
Vera si Vladutz( 2 ani si 2 luni)http://community.webshots.com/user/vgv_vera
elara spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
am cumparat cocardele!!!!!!!!!
Poze vechi si noi
Felicitari1
Vad ca nu sunt inca puse la poze.
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
BraveGirl spune:
quote:
Originally posted by elara
[
Mariana.I, ti-am vazut pozele. Foarte frumoasi ati fost .
Multumiri anticipate si pupici. O seara buna.
Seneca
Ce poze? Unde? Eu de ce nu le-am vazut?
Corina
Albumul meu
ralu_trancu spune:
am pus acum. sunt la diverse de nunti. scuzati calitatea. sunt luate de la CP la 4500 si sunt crem. aveau si la 3500 alea cu fruzulita si sunt albe.
quote:
Originally posted by elaraquote:
Originally posted by ralu_trancu
am cumparat cocardele!!!!!!!!!
Poze vechi si noi
Felicitari1
Vad ca nu sunt inca puse la poze.
Seneca
Poze vechi si noi
maimu spune:
miresici care vreti sa va luati rochite din strainatate si nu numai - un site cu rochii misto si cu preturi:
http://www.cabridal.com/scripts/prodlist.asp
pa pup
ponei spune:
Buna fetele,
In primul rand va doresc CASA DE PIATRA sa fiti fericite si sa aveti o nunta ca in povesti.
Cred ca o sa vin alaturi de voi in curand, dar deocamdata am o problema vreau sa stiu si eu parerea voastra despre Club A.ro
Am vaszut ca este o miresica "addinel" care va face nunta acolo. Poti sa-mi spui si mie ce parere ai? Cum este servirea? Cum este mancarea? Si nu in ultimul rand cum ai fost tratata de cei de acolo.Te rog!!!
_
Ponei
roxanicea spune:
wow!!!!!!!!!!
ce de rochii frumoase,aveti miresicilor!!!!!!!!!va cam invidiez! la targul de anul trecut....de la cluj, eu nu am vazut rochii asa frumoase....
alynutza,...daca pot s ate mai ajut cu ceva sfaturi, iti satu la dispozitie; stau in cluj ca si tine si poate reusesc sa-ti dau o mana de ajutor.
succes la organizari si la alegeri d etot felul pt nunti!
spor in toate!!!!!!
pupilici!
roxi