Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
canuta-om-sucit spune:
Dragele mele, am prins un ppic de internet si cu ocazia asta va scriu. Poate tati o sa traga nishte sfori si o sa avem si net acasa asa cum am avut.
Acum sambata, avem botezul, i-am facut invitatiile, mai avem cateva de impartit, azi i-a ajuns si fracul comandat pentru botez. E o minunatie:) cu papion vestuta camasiuta... o splendoare, abia astept sa il imbrac.
Noi gangurim de foarte mult timp, chiar si cu intonatie, l-am auzit spunand de vreo 2 ori "bac", ce-o insemna asta habar nu am, insa e totusi un cuvant si suntem tare mandri de asta. Dimitrie creste foarte bine in greutate, chiar prea bine dupa statistici. De vreo 2 saptamani distractia noastra cea mai mare e sa ne uitam la pumnisor si sa il studiem. Caruselul de deasupra patului ne incita si suntem tare curiosi si vrem sa apucam ursuletii care se tot invart si suntem foarte agitati cand se misca, de azi si-a dat iar pantalonii salopeta jos de atata pedalat. Tipa, se cearta cu ei, ce o fi in mintea lui numai el stie.La
suntem foarte fericiti dam din maini si picioruse, inotam, e un adevarat spectacol.
De cand i-am facut eu programul dupa capul meu, copilul meu doarme de la 22 pana la 6 jumate dimineata cand este prima masa din zi. In rest gangurim si radem non stop, mai ales cand vine mami si sta cu el de vorba si ii povesteste vrute si nevrute, asa se distreaza....
Sambata faceam curat si mi-am pus o bentita sa imi tina parul, numai ca eu nu m-am mai uitat in oglinda si ma duc sa mai vb cu el sa ne mai jucam si cand ma vede incepe sa rada in hohote si se tot uita la frizura mea, ma duc sa ma uit in opglinda ce era asa de comic la fata mea, si cand vad parul imi statea in toate partile si aveam o fata...
De cand s-=a incalzit noi am devenit hoinari , nu mai stam acasa deloc, trecem doar vre-o jumatate de ora sa ne schimbam pamersul si sa alimentam ghiozdanul apoi o luam iar la sanatoasa, mergem la tati la servici, la cumparaturi cu mami si tot asa.
Vreau sa va spun ca sunt foarte incantata de caruciorul asta Graco pe care il am, e atat de usor de manevrat, il strang imediat cand e de strans, urc, cobor scari cu copilul in carut, deschid usi cu o mana cu un deget manuiesc carutul... cea ma buna investitie, isi merita banii.
Acum va las ca Dimitrie vrea acasa la baita. Va pup si sa auzim numai de bine.
Aura si Dimitrie samburelu'
Aura
mandyksch spune:
Anda,
, noi suntem ok. Multumim de apel. Numai ca nu avem mare lucru de spus inafara de faptul ca suntem cam rauci toata ziua si n-am vrea decat in brate.
Mi-am propus sa intru mai rar caci bb ma solicita din ce in ce mai mult si nu ii place sa stea singur, sta ce sta singurel dar apoi se maraie rau de tot.
Fetelor eu mai sunt bulversata de ceea ce s-a intamplat cu AndreeaC.E f dureros. Zilele trecute cand am citit de moartea ei m-am gandit pt. o clipa ca ea a murit pt. ca isi indeplinise misiunea pe acest pamant.Poate ca misiunea ei a fost sa o aduca pe lume pe Maria si apoi sa plece...Si mi-am adus aminte de un bun prieten, fost coleg de clasa care a murit acum doi ani si jumatate intr-un cumplit accident de masina. Nu implinise inca 30 de ani. Mama lui avea cancer si s-a tratat f. mult timp, el a fost acela care a tinut sufletul in ea, o ducea la tratamente, o ajuta in casa. La cateva saptamani dupa ce mamei lui i s-a spus ca s-a vindecat si cancerul nu a mai recidivat, el a murit in acel accident cumplit in drum spre Cluj, spulberat de un TIR. Si atunci m-am gandit la chestia asta: el a venit cu o misiune pe lumea asta, sa o ajute pe mama lui sa treaca prin toate chinurile cancerului, sa-i fie sprijin...Poate suna melodramatic sau aiurea dar asta simt eu. Moartea AndreeiC m-a facut sa imi amintesc cat de subtire este firul de care atarna viata noastra, si ca defapt ar trebui sa ne iubim si sa ne intelegem unii cu altii ca si cum fiecare zi ar fi ultima din viata noastra. Si sa nu ne lasam prada micilor probleme si suparari zilnice. Pacat insa ca asemenea tragedii le uitam dupa trei zile...
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
lavi02 spune:
Ina, Mandy, Canuta, Ripley, Xandra ce bine ca ati mai dat pe aici!
Canuta care anume model de Graco ai tu? Pe mine ma intereseaza carucior usor pe care sa-l pot ridica pe scari cu bb inauntru.
Noki si eu am probleme cu lapticul, mai precis cu greutatea lui Nati, ca altfel ea pare multumita. In ultima sapt a luat doar 90 g iar eu m-am apucat de Galactogil. Plus ca nu o mai las sa doarma 10 ore neintrerupte noaptea (adica sa nu manance atata amar de timp). Sper sa trec si acest hop fara lapte praf.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
madau spune:
Ripley, imi pare rau de patania cu cercelusii. Chiar sunt probleme dupa 1 luna? Eu i-am scos sambata, ca s-au facut alea 14 zile cat a zis asistenta aia sa-i tinem si i-am pus tortitele pe care i le luasem special ptr asta. Insa urechiusele arata tare bine. Dar daca zici ca-s ceva probleme, lasa ca ii poarta mami ![]()
![]()
Felicia bine ati revenit acasa, ma bucur ca sunteti bine!
Apropo de slabit, e posibil sa mai slabeasca bebe dupa vaccin, ca a mea joi la vaccin avea 5500 gr si ieri avea 5400. Sau s-a prostit cantarul meu?

Canuta ce carucior ai tu de la Graco? Ca zici ca e asa usor de manevrat. Am si eu dar mie mi se pare tare greu sa ies singura cu el.
In alta ordine de idei, unde gasesc si eu contul deschis ptr AndreeaC? ca vreau sa pun si eu maine niste banuti.
Va pup
Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
Bic spune:
Da, stiu ca se transmite anumite boli, dar cred ca daca citeva mame testate si sanatoase s-ar indura sa dea macar un biberon pe saptamina ar fi tare bine pentru Maria. Plus ca e benefic si pentru amam donatoare ca doar cerea creste oferta, deci daca o mama se mulge in plus va avea mai mult lapte.
Eu am vazut aici un site care m-a impresionat teribil. O mama care avusese cancer la sini, ii fusesera extirpati, facuse doi copii si tinea mortis sa-i alapteze cu lapte natural. Si cred ca primeste in continuare donatii de lapte de prin toata America. Poate ar trebui sa o contactez sa vad cum testeaza ea laptele. Trebuie sa fie o metoda.
Monet,
bine-ai revenit! Credeam ca ai disparut de tot. Sint geloasa pe voi, fetelor, ca veti ajunge sa va cunoasteti. Parca ziceai ca vii si in California? M-ai ratat?
Ca tot veni vorba de intilneala, Ina si Monet, cind v-ati hotarit sa va duceti in Ro? Eu voiam in iunie ca-mi expira pasaportul pe 14 si voiam sa mi=l fac acolo, dar intre timp cred ca-l fac prin procura de-aici. Dar probabil ca tot iunie ramine, ca mai incolo sint biletele mult prea scumpe.
Alexandrina, chiar ma gindeam azi la tine ca nu ai mai aparut demult pe forum.
Deci cele care nu sinteti pe-aici va ascundeti pe Messenger? Cam naspa.![]()
Smaranda, 03.11.2005
crissy77 spune:
Am luat din mot galushtei asa, simbolic, adica am chemat intr-o dupa-amiaza nasii, am stat la masa dupa care am slutit galushca (nasii au taiat parul in forma de cruce iar parul l-am pus intre doua monezi picurate cu ceara). Adevaratul luat din mot il vom face la varsta de un an. Am procedat asa deoarece vrem sa o tundem pentru ca ii ajunge parul in ochi, iar o vorba din strabuni spune ca nu e bine sa tunzi copilul inainte de a-i taia motul...
Cristina Negara cu BB Elise-Stefania,
3 Decembrie 2005
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nov_dec_2005/album?.dir=d4a5&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
anda77 spune:
azi am plimbat copilu'in parc, cu mama di tutti si natalia. am pus poza din parc in albumul comun, la diverse. nati este o falcoasa, dar cu fizionomie exotica, nu seamana deloc cu silvia, sora-sa.
mandy, cunoastem indeaproape problema cu solicitatul si bratele...
looor-draaaa
ce de problemute cu cercelusii...de asta am scapat, dar si baieteii au probl. cu ombilicul. am inteles ca la fetite nu apare hernia obilicala sau apare foarte rar.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
mara95 spune:
Deabia aseara am citit si eu despre tragedia Andreei si nici acum nu-mi revin.Am citit ultimile ei postari si ultimile capitole ale Odiseei...Pur si simplu , parca cineva m-a apucat de un picior si m-a trantit cu putere de pamant, aducandu-ma brusc la realitatea cruda a vietii.Printre atatea nopti nedormite, kakatei, colicei,am pierdut simtul realitatii, m-am vaitat de niste probleme cu adevarat marunte in raport cu ceea ce se intampla aici. Pana sa evin mama, as fi spus ca inteleg situatia, acum insa o simt, o traiesc...si e groaznic. Ma uit la bb-ul meu , plang si ma gandesc la bebelusa Maria.Dumnezeu s-o ocroteasca!
Mirela Anca spune:
Buna dimineata . Sint si eu pe aici ,va citesc,cel putin in ultimile 3 zile ,am intrat ,dar nu prea am avut timp sa va scriu .Vineri seara am intrat ,mi-am facut si eu album,am pus poze .Apoi am intrat sa va citesc.Vroiam sa va scriu si citeva rinduri .Nu am mai putut pentru ca am descoperit tragedia de pe forum si ....
Noutati despre noi :sintem bine in limita posibilitatilor .Cristian nu vrea sa primeasca supliment de lapte si am senzatia ca nu se satura doar cu piept ,dar refuza contactul cu biberonul sau suzeta.
Cosmin este si el bine .Ma uimeste grija si dragostea lui pentru Cristi .
EU ma straduiesc sa ma mentin la 53 de KG .Sper sa nu mai slabesc .
Tati a fost fff ocupat si nu a putut sa ma ajute cu nimic.A fost in sesiune si a avut 19 examene (face 2 ani in unul).Acum ca a terminat sint hotarita sa-l pun la treaba ,sa ma mai odihnesc si eu putin .
Mama... ne pregatim cu cele necesare .Poate sa o mai duca 1 luna ,5 ,7 ,dar poate sa se intimple ceva si in 3 zile .Nu ma mai mira nimic asa ca ma pregatesc .
Nu ma pling ,sint fericita,o mamica fericita .Zilele astea cind am citit despre Andreea mi-am dat seama inca o data ca sint norocoasa si fericita .Am citit povestea ei si am rezerve in privinta DR.ei.Eu pe Cosmin l-am nascut prin Cezariana din cauza placentei plevia si a hemoragiei .Va amintiti ca va povesteam ca am schimbat DR-ul si spitalul in ziua cind am nascut .Placa cu "stai acasa ca inca nu nasti o cunosc "am intrat in operatie imediat cum am ajuns la spital .Cred ca fatal pentru Andreea a fost increderea in DR.Doamne iarta-ma daca gresesc .
Alexandrina vreau si eu adresa ta de IM.
Odata cu pozele noastre am deschis un album si pentru Lavi .Nu am avut decit 2 poze cu Teodor .Lavi a avut botezul baiatului Simbata .Si ea este bine .Astazi spunea c-o sa-si puna calculatorul la punct sa poata sa intre pe forum .
Lavi 02 sa-ti traiasca Silvia >La multi ani .Mai dar multe coincidente intre tine si Lavi .Vineri a fost ziua Evei .
Ma duc sa ma culc ca se face ziua .Sper ca acum daca Mihai a terminat sesiunea sa am si eu mai mult timp si sa va scriu .
Mirela ,
Cosmin - 3 ani si 4 luni si
Cristian -2 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze Cristian Andrei + poze intilnire burtici
monet spune:
dragele mele,
va scriu sa va spun ca azi i-au facut tura 2 de vaccine lu' maya si fata asta s-a comportat exemplar: s-a zimbarit cu toata lumea pe-acolo, asa goala-goluta cum era (apropo, 6.300kg si 67cm la 8 zile pina la 4 luni - nu puneti datele astea in tabelas, vi le dau pe-alea de peste 8 zile;-)), a gingurit, cintat un pic, in sfirsit a venit sora cu 3 seringute. pac, prima - maya a tras o strimbatura de zile mari, dar nici un sunet. doua secunde, fatza i-a revenit la 'mirare'. pac, a doua intepatura, strimbatura in repetare, revenire la 'uimire', nici un sunet. pac, a treia oara (mai stai, frate:)), strimbatura, fara sunet, mirare. uaaaaaaaaaaau, gata, maya, doamne, ce cuminte - toata lumea a exclamat..... am ridicat-o sus, am pupat-o sa-i rup fruntitza:). ce fata curajoasa am.
doarme-acuma cuminte ca un inger pe pamint.
fiti si voi cuminti, noapte buna.........
bic, eu plec in ro (oradea) sau in ultima saptamina din mai sau in prima din iunie. ma hotarasc cam in citeva zile si-ti zic la fix. apoi noi o sa mai mergem la timisoara, la deva, la sinaia. inca n-am facut itinerariu ca lumea. om vide.
mona,
lia (24.04.2004) si
maya (28.10.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60893" target="_blank">ASA S-A NASCUT MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">ASA S-A NASCUT LIA