Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (20)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Buna dimineatza !
Fetelor, eu am treaba de nu imi vad capul, dar nici cu voi vad ca nu mie rusine... In alte diminetzi imi terminam cafeaua si nu terminam de citit ce ati postat, acum nici nu mi s-a adus cafeaua si am terminat...
De, bbi cresc, nevoile lor cresc, timpul mamicii scade...

Sau beneficiati de oaza asta de timp frumos, pana da iar inghetul?!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Mai, mai, mai... vad ca mie nimeni nu-mi duce lipsa pe aici!
Dar eu tot intru sa mai scriu, ca n-am mai intrat de mult timp.

Noki, frumoasa rau scumpetea ta de fetita! Si tu la fel! N-am prea inteles eu ce fel de marsupiu aveti voi, de sta asa de comod in el... Pe al meu daca il bag in marsupiu sta prea lipit de pieptul meu si nu ii place nici lui, nici mie, ca nu are cum sa-si miste capul dintr-o parte in alta.

Despre Bogdanel: a inceput sa rada tare, in cascade. Rad de nu mai pot. El nu stie de ce si rade mai tare. Radem unul la altul aiurea... Nici nu mai pot vorbi cu el, ca ma buseste rasul. A inceput si sa gangureasca sunete mai clare, mai deschise. Si se uita cu un drag la mine, de ma topesc toata.

Cum aveti voi timp sa scrieti si aici si pe IM, nu stiu!
Eu abia de reusesc sa-mi fac treburile prin casa, printre picaturi.
Astazi o sa ne plimbam si noi... sa platim impozitele! Sa vedem daca o sa-i placa sa facem treaba de oameni mari. Pe urma trebuie sa incercam sa mergem la posta sa ne luam alocatia, daca nu o fi coada prea mare. Daca ne mai ramane timp, iesim sa ne plimbam si de placere.

Si eu manipulez caruciorul singurica, il car cu bebe in el pe scarile de la intrarea in bloc. Dar e ffff dificil. E greu de tot carutul nostru.

Despre donatul de lapte matern Mariei, fetita nascuta de AndreeaC: parca vazusem la un moment dat pe forum discutii despre cum trebuie pastrat laptele ca sa fie bun, sa nu se strice. Nu vad cum ar putea sa ajunga astfel de lapte de la noi la sotul ei, ca sa o poata hrani cu lapte proaspat. Mi se pare mai mult laptic aruncat aiurea, in incercarea de a face un gest frumos. El va trebui sa aiba grija sa sorteze lapticul in functie de data/ora la care a fost muls, conditiile de pastrare...? Nu stiu, mi se pare greu realizabil. Plus ca majoritatea femeilor abia se straduiesc sa dea lapticul pe care il au bebeilor proprii, sa nu le dea supliment. Si ma mai gandesc ca exista mame care nu au avut lapte si au dat copiilor lor formula inca din prima zi. De ce in cazul Mariei formula nu ar fi la fel de buna ca pentru altii?
Sper sa nu ma interpretati gresit, ca nu sunt egoista, poate doar am gandit "la rece". Nu neg ca gestul ar fi foarte frumos, dar in afara situatiei in care una dintre noi ar sta foarte aproape de ei si ar putea fi un fel de doica pentru Maria si sa hraneasca doi pui deodata, nu vad prea viabila solutia.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Hai, mai, Pisi, ca esti tare matinala! Tu chiar ai devenit dependenta de DC!
Da, cam slabutza miscarea pe aici si prevad ca va deveni si mai si, ca doar se maresc bebeii si se vor plictisi, nu?
Ilinca deja vb cu mami, ieri mami facea "ugu" si ea raspundea. E o dulceata cand isi tuguie buzitele sa scoata sunete. Ma distreaza ca uneori nu reuseste sa zica nimic.
Azi am fost iar la spital sa faca injectia, si... i se infundase iar branula. Asa ca i-a facut antibitiocul intr-o vena din cap Eu am iesit din cabinet ca deja mi se facuse rau, dar ii auzeam urletele de pe sala.
Vestea buna e ca maine e ultima zi de tratament si implicit de chinuire a Ilincutzei.
Azi voi incerca sa ma odihnesc, deoarece ma simt cam lesinata dupa stresul din spital.

Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

salutare !

si noi am fost toata ziua afara, ieri. ba ne-am gasit si o tovarasa de plimbare !!! dupa masa, cand a venit tati de la serviciu, lucuta normal ca nu mai doarme, dupa 3 ore afara, timp in care a stat vreo ora treaz si s-a uitat pe drum la oameni (i-am ridicat spatarul in sus), asa ca iar am iesit, ca vroia si taticu ...

asa ca ieri am stat numai in deplasare ...
ma bucur ca s-a intors mirela_anca, si ma bucur ca se intoarce si lavi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

M-ati inteles gresit cu Yahoo Messengeru'.
Din cate am constatat eu, fetele care se mai conferentiaza pe messenger posteaza la fel de mult pe forum. Eu trec pe la conferintele lor la fel de rar cum ma vedeti pe-aici, plus urgentele.
De fapt motivele pentru care care folosesc YM sunt:
- cazurile in care vreau un raspus rapid. Intreb fetele care sunt online si primesc raspuns instant. Acum sunt la calculator dar nu stiu cand mai pot sa ajung si atunci ma folosesc de modalitatea asta.
- cazurile in care am de transmis ceva personal. E mult mai rapid decat PM.
- cazurile in care am o problema care nu vreau sa devina publica si sa ramana pentru posteritate pe forum public.
Nimeni nu se ascunde pe messenger, Bic.
Si nu o data am zis ca toata lumea e invitata.
Poate nu ma exprim prea bine, ideea principala este ca eu as vrea sa am la fiecare dintre voi "fir scurt". N-as abuza de el.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Am vazut ca mai multe ziceti ca nu m-ati vazut de mult pe forum. Ultima data a fost lunea trecuta de am scris despre botez. Si samabata am pus si o intrebare mamicilor cu mai multi copii. Nu ma burzuluiesc daca nu-mi raspundeti, nu-i o problema.
De fapt aproape ca forumul a devenit o intersectare de mesaje 1 la 1, sunt fete care daca nu-si vad numele in postarea celorlalte se supara ca nu-s bagate in seama si nu se simt motivate sa mai scrie.

Acum ce sa va mai scriu? Greutatea saptamanala, lunara? Faptul ca maine mergem la primul vaccin? Nu e nimic deosebit in astea.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Felicia, sa stii ca ai dreptate.
Apropo, chiar daca n-am facut postari despre acest lucru sa stii ca am fost si eu alaturi de tine si de Ilincutza ta, n-am scris pt ca stiam ca nu poti citi, asa ca iti spun acum, ma bucur ca s-a insanatosit ! Asta e ca si cu spusul "la multi ani !" toata ziua, la toti bbi: sa cresca mari, sa va bucurati de ei, nu pot si nu am energia si timpul sa tin socoteala la fiecare zi.. de luna, promit sa fiu atenta la zilele de nastere. In plus, consider ca lucrurile spuse, asa, fara ocazie speciala, fac ocaziile speciale sa nu mai aibe stralucirea lor... paere personala !

Sunt extrem de ocupata, stau cateodata si pana la 8 la munca, e o perioada mai grea pt mine, asa ca voi snteti "oaza" mea de relaxare. In plus, umaresc evolutia bbilor vostri si am si eu bbul meu: pe Lucutza al Dianei, il pup, mai ales ca merg de doua zile cocosata de la coliceii lui !!!!

Gandacel, sa stii ca EU chiar vorbeam cu Diana si ii spuneam de tine cand ai postat... Si chiar mi-e dor sa stau cu tine de vorba... poate cine stie, ne plimbam copiii in parc... !?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

Mai dar chiar ca este pauza maare pe forum zilele astea....LAS ca-i mai bine sa iesim pe afara ca oricum incepe sa se strice vremea iara...

TANIA, sa stii ca s-ar putea sa ai dreptate cu fitele lui Vladut la san si hormonii, ca mie cred ca-mi vine ciclu sau nu stiu ce naiba este, dar m-am trezit cu mici pete de sange pe chilot, dar nu a curs apoi ca la cclu si ca la sf lohiilor....adica ceva usor rozzaliu...gelatinos ca scurgerea din timpul sarcinii. s-a intamplat de 2-3 ori pana acum si cam coincide cu fitzele lui..

MARA, sa stii ca si eu sunt oficial FULGA...

LAVI, imi pare tare rau sa aud de lapticul tau, dar daca ai gasit galactogil pune mana si mai ia sa ai acolo ca eu am cautat sambata aproape tot berceniu si nu am gasit. Asa ca am luat Nutrinatalsi beau la ceai de chimen si anason intr-o veselie. Sambata l=noapte aveam niste sani plini sitari si ma dureau si bb nu a supt decat unul sia trebuit sa ma mulg si am bagat la congelator.
Dar asta a fost cred ca socul de la nutrinatal ca am luat cele3 pastilute in vreo7 ore....ca acum gata, numai sunt plini si tari, in schimb Vladut trage ceva din ei. Cat, habar nu am.
chestia e ca o sa-i dau cat am, chiiar si 10 ml si ma resemnez...de fapt o sa mai incerc cu galactogil si apoi gata. Daca nu e...

Ieri am fost la plimbare cu ELA si cu DARIA, dar ai nostri copii nu s-au cunoscut pt ca au dormit in front...si nici nu stiu cand am facut vreo 3.5 ore de stat afara...niciodata nu am stat atat.
Sper sa mai iesim si astazi, dar cam vreau sa ma duc la dr sa-l cantaresc pe pitic si sa-mi vada si mie spatele asta ca sunt terminata.

ANDA si LAVI cred ca a fost super in parc ieri.

Mi-a ras si mie puiu cu hohote ieri...nu prea multe si nu prea tare, dar fura cateva acolo de control.

MONET, cumintica foc MAYA nu a vrut sa te supere si sa te sperie...sa-ti traiasca.

Am citit si eu raspunsul sotului ANDREEIC , dar am rezerve...Nu sustin neaparat sus si tare ca este culpa medicala, ca nu sunt in domeniu, nu am fost acolo, dar am rezerve. Adica, o puteau tine internata de cand s-a dus cu o zi inainte- sau 2- cu sangerarea...
Daca eram in State, as fi zis ca au trimis-o acasa sa nu cheltuiasca bani din asigurare ca-i penaliza stiu eu firma sau conducerea spitalului, dar nu se pune problema decat de incompetenta.
sa ma ierte Bunul Dumnezeu daca gresesc, dar am rezerve.
Plus ca stiti ce a patimit SIMINA pana i-a convins pe aia ca are probleme destul de mari si serioase.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Alexandrina, nu fii suparata. uite, eu de ex, citesc tot. Chiar daca nu imi dau cu parerea decat asupra unor lucruri, si mai ales raspund doar anumitor persoane ( altele nu ma baga in seama, desi le-am intrebat nominalizat cate ceva ) citesc destul de multe, unele importantem, cum ar fi reactia bbilor la vaccin, greutate etc, altele gen, cine a mai implinit o luna, sau pardon nu e ziua lui azi, etc.
intradevar, sunt si mamici care sunt "sensibile" daca nu sunt pomenite sau intrebate, ma rog, sau nu le e dor de ele, Gandacel stii bine ca nu e vorba de tine aici, tocmai de aceea de unele fete se intreaba. In plus, exista ca in orice grup, simpatii si antipatii.
Ce intrebasei tu pe mamicile cu mai multi copii?!
Ca eu n-am decat unul, probabil ca de aceea nu am bagat in seama intrebarea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Fetelor (mai ales Alexandrina pentru ca ea trateaza subiectul) vreau si eu pe YM!!!! Eu am net acasa si imi e si mie usor daca vreau sa intreb ceva urgent.ID-ul meu e : gogolos1.

Gogolos si printisorul (24 decembrie 2005)

Mergi la inceput