Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (20)
Raspunsuri - Pagina 5
felicia74 spune:
Buna, fetelor dragi! Doamne, cat mi-ati lipsit!
Noi azi am venit acasa, suntem in tratament la domiciliu. Trebuie sa mergem zilnic la spital sa mai facem o injectie cu antibiotic, apoi vom face un alt tratament pentru "a nu mai pati asa ceva" - redau ce a zis dr. Stanciu, amanunte deocamdata nu stiu.
DEspre doctor am numai cuvinte de lauda, mi-a salvat copilul!!! Il recomand tuturor cu toata inima, numai ca e cam ocupat. Are si cabinet particular in Rahova. ESte un tip indragostit de munca sa si iubeste copii. Drept dovada, in spital erau 3 orfani, ti se rupea inima cand ii vedeai, iar doctorul le cumpara cele necesare lor.
Toate infirmierele/asitentele cu care am vb m-au laudat ca am ales sa merg la el. Cica ar fi cel mai bun din tot Budimexul.
Acum Ilincutza e f.f.bine, nu mai tuseste, nu mai are muci, este in recuperare. Mananca de 3 ori mai mult ca inainte si e iarasi copilul de dinainte.
Va multumesc tuturor pentru mesaje, urari si telefoane!!! M-au facut sa ma simt foarte bine!!

Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
lavi02 spune:
Felicia
ce ma bucur ca v-ati intors acasa! Exact asta am auzit si eu despre dr Stanciu, ca e f dedicat meseriei lui si copiilor bolnaviori din spital.
Alexandrina
multumesc pt invitatie, nu m-a invitat nimeni pana acuma sa particip la nici o conferinta. M-am gandit ca e destul din mine aici, mai vorbiti-va si fara mine! Adevarul e ca nu mi-am pus instant messenger pt ca sunt teoretic impotriva lui ca mare mancator de timp, plus faptul ca altii de pot detecta cand esti online. Dar acu' chat-ul de pe gmail m-a furat un pic, recunosc. N-am reusit aseara cu Anda, asa ca stati linistite.
Simina si monet 

scuuuzeeeee, Anda multumesc!!! pt utila-ti cenzura!
Ce mai face lordra?
Asa e monet mamicile de nov-dec, practic de oct-nov-dec-ian
sunt spirituale si dezghetate, o placere sa stai de vorba cu ele! Eu mai citeam cand voiam sa raman
cu Nati la alte grupuri de mamici, mai mari, si mi se pareau cam serbede si dulcegoase unele dar aici e alta atmosfera. Poate nici pe ele n-am apucat sa le cunosc mai bine, stiu si eu? 
-----------------------
Nati cam fornaie, am incercat ce ziceti voi, sa-i pun mult ser fiziologic intr-o nara si s-a inecat de n-am mai stiut ce sa fac cu ea sa-si revina si sa inceapa sa tuseasca! Eu nu mai incerc schema.
Maine mergem la drita teoretic pt vaccinul de 4 luni (Nati e prima: incepem seria vaccinelor de 4 luni!!!). Daca cumva are rosu in gat amanam vaccinelul. Mai si stranuta si tuseste uneori. I-am luat temperatura si n-are, are 36.9 masurat in fundic.
Va pup!
Lavi
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
Noki_Lara spune:
Hello, fetelor dragi!
Noua ni se vindeca incet si sigur urechiusele! Ieri am haladuit o gramada - la biserica, de la 10, la City Mall, apoi 3 ore in Herastrau. A fost super! Am poze noi la semnatura, la Februarie 2006!
Noi am inceput sa fim tare povestitoare - zicem GLU-BLU, AQUA, AI si EI! De unde deducem ca "Glu e blu si sta-n iglu, care e facut din aqua!"
Logic, nu?![]()
Bineinteles ca inca nu m-a lasat sufletu' s-o mut pe micutza in alta camera, des am gasit solutia tehnica la problema - cum sa mut biroul in sufragerie i alte chestii de-astea organizatorice. Consecinta: ture de noapte, cu rasucit plodu care se tot foia cand pe o parte, cand pe cealalta si alimentat o data pe noapte!
Vestea naspa, care trebe s-o analizez cu dr ei e ca a luat doar 20 de grame saptamsna trecuta si cantarul NU e stricat! Deci de la 3 luni avem un plus de doar 265 de grame! cred ca ma paste suplimentul. Desi seara adoarme la san si nu vad cum as putea sa-i mai dau completare, ca papa suficient, zic io...
Felicia- uuura! Bine ai revenit acasa! Si mie mi-a fost tare dor de tine! Bine ca e Ilincuta mult mai bine! Mess-ul meu nu mai merge, trebe sa-l reincarc, dar dupa-amiaza, ca amu papam si mergem tai-tai, la plimbare in parc!
Revin.
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
xandra28 spune:
hello hello
eu sunt la polul opus cu noki, noi la 3 luni avem 6,680 kg, am luat luna asta 1,580, destul, dar aveam de recuperat din urma, asa ca nu-mi fac probleme.
feli, bine ai revenit acasa cu micuta sanatoasa!!!
noki, deci de-asta esti permanent absenta de pe mess... tocmai ma pregateam sa te urechez!
ina, ce mai faci? sper ca totul este ok.
fetelor, vad ca pentru andreeac s-au dat deja niste conturi pt donatii. ar fi super sa putem ajuta si noi cu ceva.
va pup, ies acuma
anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii
varsta lui vladut
felicia74 spune:
Dumnezeule, ce vesti pe forum!
Odihneasca-se in pace AndreeaC!
Lavi sa-ti traiasca Silvioara!! Deci e Varsator. De fapt, se vedea ca e comunicativa.
A avut dreptate prietena ta in privinta problemei pe care am discutat-o noi sambata. Asa am facut si a fost f.multumit.
Multumesc de ajutor! 
Noki of, of, puiul mic! Dar de ce nu ai facut tu gauri in urechi in maternitate?
Stiti cat mi-au cerut asistentele in Giulesti? 350.000. Si eu care voiam sa le dau 100-200.
Ilinca doarme de la 10. O scol ca trebuie sa faca sedinta de aerosoli. Revin.
Felicia + Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
catutza spune:
Felicia, bine ai revenit acasa! Ma bucur ca esti bine si tu si Ilinca.
Lavi, sa-mi spui cum a fost la vaccin,si noi trebuie sa-l facem saptamana viitoare si-mi e teama (sa vezi iar tipete si urlete pe Bianca mea....).La vaccinul asta ii putem da laptic apoi?
Noi am fost afara la plimbarica,e soare si cald,chiar prea cald! Cum am intrat in casa fata sa trezit,dar mie i-mi e un somn de nu mai pot!Merg sa vad daca o pot pacali sa doarma ca sa pot si eu sa atipesc putin,daca nu...asta e!
Catutza si
Bianca-Maria(2.11.2005)
teo_banu spune:
Hello, fetele!
Felicia, bine ati revenit! Sa fiti sanatoase si frumoase! Va pupam
.
noi acum am intrat in casa. Am umblat creanga...dar a fost super, mai ales ca vremea este de invidiat. Macar sa tina pana la sfarsitul saptamanii sa ne bucuram si noi mai mult. Imediat ce am intrat in casa ne-am schimbat si am adormit instant. Ma duc sa mai robotes cate ceva, pana se trezeste.
La mine nu prea merge netul. E obosit rau de tot....![]()
Chiar mei, mai stie cineva ceva de Lordra?
See ya later aligator!
Teo si bb Stefania Iulia
teo_banu spune:
Se vede ca e frumos afara, ca hnu e nimeni pe aici de cateva ore bune. Mai stati si acasa mei
!
Hai ca eu am racit de-a binelea...
Ma apuc de lucrarea pentru examen si de grile.
Cand mai apareti va vad eu!
Teo si bb Stefania Iulia(2.11.2005)
Ina869 spune:
Bic si Silviuta La Multi Ani! Sa fiti sanatoase si fericite !!! …la mine aici, vestile ajung cu intarziere din cauza distantei..![]()

Multumesc tuturor fetelor pentru aprecieri si complimentele la adresa Rachelinei- pufulinei.
Mona, in primul rand sa-ti iei hainute groase, aici au fost zilele trecute -20 si este inca foarte frig. Da, mi-ar place sa ne vedem, cum sa nu!
Da-mi te rog detalii pe adresa de email si poate stabilim ceva, Hamilton este cam la o ora distanta de unde stau eu. Iti trimit si un pm.
Anduta –
+ ![]()
Xandra
+
Si eu am luat decizia sa intru mai rar pe forum.
Vai, am fost atit de socata si trista citind povestea Andreei.

Cumplit!Viata este foarte nedreapta uneori.
Felicia, imi pare rau ca ati trecut prin asa ceva
; sper ca problema s-a rezolvat si Ilincuta este bine si asa va ramine.
Noki,si tu saracuta cu Sarah, sa treci prin asa o experienta cu asistenta aceea..of! ![]()
Despre noi: sintem ocupate cu cursurile la care mergem zilnic, Rachelina doarme bine noaptea, ma trezeste o singura data, sper sa ramina asa si sa nu se mai schimbe.
Este o dulceata, nu ma mai satur privind-o. 
Pupicei si 
Ina si Rachel
23 noiembrie
Virsta puisorului meu:
http://b1.lilypie.com/ZxVcm5/.png[/img][/url]
Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)
Morgano spune:
Ina, acum voiam sa te trec la absente, alaturi de Lordra si Dordia :)
Si eu am rarit-o cu forumul, citesc dar cu mari pauze, chiar si 10 zile am avut, nu mai fac fata.
Cu cerceii am avut putin balamuc aseara dupa baita. De sambata am observat ca cei "impuscati" nu-i prea priiau la urechiuse, desi 1 luna n-am avut probleme.
Insa fata mea a luat de la mine faza cu nu suport cercei cu surub, adica sa stea ceva presat pe gaura de la ureche si sa nu intre aer, instant fac rana. Si culmea, la baita i-a cazut un cercel din ala pus de nenea, asa ca i-am schimbat cu cerceii mei cu tortita de cand eram copil, care sunt fte fte frumosi. Dar va dati seama ce-a urlat 1 data cand i-am bagat prin urechiusa ranita. Iar eu ma chinuiam sa fiu calma si sa-i inchid, tati s-a apucat sa strige la mine ca maltratez fata :)) Imi venea sa-i bag una sa taca, da' m-am abtinut. Evident, dupa 1 min Ana radea cu lacrimile siroaie, se speriase doar putin de piscatura.
Morala: mai bine puneti din start, chiar dc doare putin, cercei clasici la fetite, pt ca majoritatea (si nu generalizez experienta mea ci stiu si de la alte mamici) fac reactie la cerceii medicinali dupa 1-2 luni.
In rest toate bune, eu cu multa, prea multa, munca pe cap, Ana melomana doarme de rupe pe Beethoven langa mine la pc, pe Pink Floyd sau Queen canta si striga de zici ca-i la concert live :)Are gusturi rock fata mea, ca muma-sa..... macar cate ceva sa ia si de la mine dc aspectu' ne-a scapat ;)Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)