The best of aug-sept-oct 2004 (106)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

fetelor si eu sunt marcata de povestea andreei... nu am cuvinte... e cruda soarta uneori...

mada, multi pupici si recuperare rapida Ilincutei!...

crismir, felicitari pt maselute... si alex se lupta cu caninii, de o luna il chinuie; a fost urat, cu febra si apatie, cu nopti nedormite... saraca mama!

herra, multi pupici Vladutului!

nici nu mai stiu ce vroiam sa zic... D-zeu sa ne aiba in paza pe noi si pe copiii nostri!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut fetelor,

Nici pe mine nu stiu cand ma va parasi starea asta de spirit. Inca sunt profund marcata de tragedia Andreei...si eu ca tine, Andora, am tot citit postarile si imi fac doar sange rau.
Mirela (Crismir), si mie mi se pare inacceptabil ce s-a intamplat, de neinteles, dar mai mult prin prisma suferintei cauzate familiei, soartei copilului ramas singur....ca de embolie mai auzisem, iar de embolie amniotica am tot citit zilele astea, chiar am intrebat-o si pe sora mea (ea facuse niste garzi la Gine anul trecut in Cluj si a dat si pe niste cazuri mai dificile) si concluzia e: se intampla extrem de rar (1 caz la 80.000 de nasteri, dar procentul mortalitatii e fff mare, peste 80%), mamele care raman in viata prezinta risc mare de invaliditate sau leziuni neurologice permanente.Ideea e ca in timpul nasterii niste vase de sange se pot sparge si celule fetale patrund in sange, ducand in scurt timp la embolie pulmonara, datorita microcirculatiei sanguine.Aceasta afectiune nu poate fi prevazuta, cand se pune un diagnostic e deja prea tarziuAcum, sorry daca nu am reusit sa explic eu foarte bine, am rezumat in mare ce am inteles eu din toata afectiunea asta.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Voilą nistepozicipt a va mai descreti fruntile.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Offf fetelor se pare ca pe toate ne-a afectat nenorocirea ce s-a abatut asupra familiei Andreei...!Dumnezeu s-o odihneasca in pace!
Vroiam sa va intreb pe cele din Buc. dc mergeti vreuna la inmormantare....am inteles ca maine e...!

Mirela felicitari pentru masele si dinti!

Herra cum e Vladut?Ii dai ceva trat?L-a mai vazut dr ?

Mada cum e piciorusul Ilincai?

Daniela super pozele!Harnica foc domnisoara ta!

Se pare ca si la Alesio se mai pregateste un canin sa iasa(al 3-lea).....offf!

Pupici!

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgiana.david spune:

Danyce faine pozele cu Alma, tare mult imi place cum sta pe scaunel. damian nici legat nu sta asa fain, cel mult 1 minut si gata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

de azi incep tratamentul cu helmiflores; daca nu il accepta (am inteles ca e amar, trecem la altceva, tot naturist.

ieri a mancat la 10 si la 14. Atat!

a dormit 30 de minute.

pe la opt seara, foarte agitat si smiorcaindu-se, a adormit in cele din urma in leaganul pe care dealtfel il stransesem.

s-a trezit pe la 4 dimineata si a clampanit un iaurt...

mai nou, ca sa-mi puna capac, seara, cand e obosit, se invineteste putin in jurul gurii...

a deventi si foarte irascibil...daca incerc sa-l intrerup din ce face, imi arde niste palme peste fata si peste cap de-mi zboara cat colo ochelarii...

multumim ca va ganditi la noi.

cred ca maine toate gandurile membrilor DC vor fi la inmormantare...si eu am citit tot si am vazut toate pozele...bietii oameni...ma gandesc si la mama Andreei; a povestit fata care era in spital in momentul tragediei cum o striga pe nume, saraca...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vladwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... un an, patru luni si 28 de zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Fetelor si eu cred ca noi toti cei de pe DC ne gandim numai la Andreea si la Maria ....si daca vreti , maine, ca tot o inmormanteaza pe Andreea , sa tinem si noi doliu si sa nu postam deloc......
Ce ziceti?

Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

pufymic, sunt de acord cu tine!...

herra, multa sanatate lui Vladut!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danina spune:

Pufymic sunt pentru....momentul de maine.

Paul al meu a zis ca sotul Andreeiei trebuie sa fie o persoana tare echilibrata de a avut taria sa vorbeasca asa frumos eu una cred ca as fi cautat un vinovat chiar daca el nu exista asa sunt eu.... Oricum sper sa o pretuiasca pe micuta Maria si sa se bucure de ea. Maine v-a fi mare jale.

Anuntam si noi al treilea dintisor iesit acum 2 zile in dreapta sus asteptam stanga si pe restul sa va ajungem din urma.

Danina Diana - strengarita familiei
Paula-Diana Poze noi

PETRCERE PAULA DIANA 1 ANISOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Cred ca e bine macar asa sa respectam acest doliu. Oricum, nimeni nu prea are stare de scris, si eu numai la ea ma gandesc si la familia ei si la fetita ei...
Si nu pot sa imi iau gandul....
Crismir ma bucur ca mai sunt si cazuri de dinti care ies usor. Ale a avut 3 reprize d eplans in hohote azi noapte si d ela 7 de cand m-am trezit eu pana la 8 jumate cand s-a trezit ea a gemut intr-una. Si nu au spart caninii...
Herra va tin pumnii, sa treaca de la tratament si sa isi revina cu mancarea. Am intrebat pe prietena mea si a zis ca fata ei tot nu mananca....

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput