The best of aug-sept-oct 2004 (106)
Raspunsuri - Pagina 6
CRISMIR spune:
DANIELA,multumesc de raspuns...insa mai am o intrebare,sper sa nu fiu deplasata...dar ma uimeste tot ce s-a intamplat...aceasta embolie nu se putea evita,adica nu provine de la ceva,de un organ bolnav,toate analizele facute inainte nu puteau depista nimic,un semn ceva...poate intreb prostii,recunosc habar nu am ,dar totusi atunci oricare femeie care naste se poate astepta la asa ceva,adica,Doamne dar vorbesc tampenii,insa multumesc lui Dumnezeu ca noi am trecut cu bine...scuzati-ma fetelor ca ma aberez...IOANA,multa sanatate iti doresc,acum parca am inebunit dar ma gandesc la cele care urmeaza sa nasca,persoane pe care le cunosc...ce tampita sunt...dar pur si simplu sunt uluita...inca o data va rog sa ma scuzati...
IOANA,sunt si eu de acord cu propunerea ta
HERRA,Doamne draga de tine...du-l la doctor pe pitic,mai speriat cand am auzit de chestia cu gatul,vanat... la amandoi si putere multa mamico sa treceti peste toate!
Dumnezeu sa ne aiba in paza pe toti!
pe toata lumea!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
pufymic spune:
Mirela am modificat nr de dintzoci la voi!
Danina modific si la voi imediat....daca nu modifica alta mamica intre timp!
Pupici!
Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
pufymic spune:
Danina am modificat si la tine nr de dintisori
Fetelor tocmai am vb cu Cali si mi-a zis ca s-ar putea sa nasca sapt viitoare prin 27.....Doamne ce emotii am pentru ea.....mai ales dupa tragedia Andreei....!Sper sa fie bine!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
herra spune:
Mirela, se invineteste putin in jurul gurii, nu pe gat. Doamne fereste!
si eu sunt de acord sa respectam maine ziua de doliu.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
georgiana.david spune:
Herra sanatate multa, si eu sunt de parere ca trebuie mers la dr.
Pufy de acord cu tine, maine nu postam, doar ne rugam pt. sufletul Andreei
danyce spune:
Fetelor, sunt de acord cu voi. Maine vom avea o zi de resemnare si rugaciune in memoria mamicii Andreea.
Herra, multa sanatate Vladutului scump!
Geo, nici Alma nu sta prea mult pe scaunelele acelea, desi mie mi-ar place sa fie asa. Tocmai de aceea profit de ocazie cand o vad ca sta pe ele si o pozez rapid, pana nu se ridica.Macar amintire sa amDe obicei foloseste scaunelele pt a se urca in picioare pe ele, le duce langa dulapuri si se urca pe cate un scaunel pt a ajunge la ce o intereseaza sa dea mai repede jos
Pufy, multumim de aprecieri!Sper sa iti revii sufleteste mai repede (stiu ca in starea ta te afecteaza orice, daramite o asemenea tragedie...) pt ca nu e bine pt bb mic din burtic. Numai bine si pupici din partea noastra Iar in ceea ce o priveste pe Cali, o sa vezi ca va fi bine si va naste o bebelusa frumoasa si sanatoasa (m-ar distra sa se nasca pe 27, de ziua mea).Tu stii mai bine decat multe altele dintre noi (doar ai cunostinte medicale si al tau sot la fel) ca moartea Andreei este un caz extrem de rar.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
pufymic spune:
Dumnezeu s-o odihneasca in pace pe Andreea!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
pufymic spune:
A fost o zi trista azi.....sper sa nu mai fie prea multe la fel in viitor....
Fetelor voi ce mai faceti?Ce fac piticii?....ca taaaaare mi-ati lipsit!
Pupici!
Pagina Alesio
Poze Yahoo
timea spune:
Salutare
Eu ionca n-am nascut... ma bulverseaza groaznic vestea... incepe sa-mi fie teama
daca nu se intampla nimic pana sambata imi decalnseaza nasterea...
Sanatate maxima la toata lumea
Timea si Mara 10 sept. 2004 si bb2 DPN 9 feb.2006
http://community.webshots.com/user/timea2004
danyce spune:
Timea, mult curaj!Suntem alaturi de tine. Vei vedea ca va fi bine.
Pufymic, intre 12-14 (13-15 ora Romaniei) nu am fost in stare de nimic, in rest am o avut o zi destul de aglomerata.Noi suntem bine, Alma e smechera ca de obicei.
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei