The best of aug-sept-oct 2004 (106)
Raspunsuri - Pagina 7
ana_a spune:
timea, curaj!O sa vezi ca va fi bine!!!Nastere usoara iti doresc si sa vi cat mai repede cu vestile!!!Pupici multi de la noi!
Si eu sunt pe aici, ma pregatesc de iesit in oras, afara e primavara, un aer fff placut si canta pasarelele....e super!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
ana_a spune:
Acuma am vazut ca sunt prima in dimineatza asta...asa ca va urez o zi splendita cu buna dimineatza la toata lumea!!
poze
anielas spune:
Neatza iubitelor!
Timea-draga mea, mult curaj, nastere usoara..noi suntem alaturi de tine
Pufy- si noua ne e dor de voi. Cum te mai simti? Ce face tunsuliciul scumpic?
Noi din pacate suntem in carantina...de 2 zile nu am mai dormit...Inu a facut febra..in prima zi 39..ieri 38.5..cedeaza la Algocalmin dar in cateva ore revine...initialam dat vina pe canini si masele care o chinuie rau...aseara dupa ce a dormit ora s-a trezit la 22.00 cu o energie de copil atomic fara durere de maselutze sia alegat prin toata casa si a tipat panaa ragusit, asa ca azi noapte haraia tare rau..i s-a infundat si nasucul...sper sa nu fie vreo laringita...ufff.
va doresc o zi superba, fara nici o problemutza
Ania & Ina (23 oct 2004)
Poze noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Povestea Inei
pufymic spune:
'Neata fetelor!
Timea mult curaj! Ne gandim si ne rugam pentru tine si sunt sigura ca va fi totul bine!Acusi iti vei strange comoara mica in brate!(a doua)!
Ania multa sanatate lui Inutza scumpica!Sa-i treaca repede raceala!
Noi suntem ok, burtica e cumintica, nu tu greturi(f mari), nu dureri, doar o pofta uriasa pe fructe si legume(rosii, castraveti).....asa ca ne "vitaminizam" la greu!
Alesio e un scumpic!Toata ziua ma trage de mana si imi arata sa ma asez pe jos sa ne uitam pe carticelele cu animale si sa il intreb(cum face asta, ce e asta....)....va dati seama ca m-am plictisit deja......
Pupici!
Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
lorena_andreianu spune:
Pupici fetelor.
Imi pare rau, dar n-am mai intrat ca fiu-meu e iar bolnav.
Dupa laringita de acum 2 saptamani si o saptamana de diaree, a luat gripa de la ta-su'... A tinut-o in 40 ieri si alaltaieri; azi vad ca e mai bine, semn ca nu trecem pe antibiotice.
Culmea e ca aici doar paracetamol se da pt febra la pitici...
Incerc sa citesc din urma ce-ati mai facut!
Timea, tinem pumnii!
Pupicei!
Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)
Pozele noastre
Frantzujii
Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2
herra spune:
Buna ziua!
Timea – nastere usoara! Suntem cu gandul la tine!
Ania si Lorena – multa sanatate la micuti!
Nici eu n-am fost in stare de nimic ieri; ma rog sa fereasca Domul pe toata lumea de asa nenorociri!
O zi buna va dorim, copii cuminti (daca se gasesc din astia pe undeva!)!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
ana_a spune:
Salut fetele!
Am si eu o curizotate...sa zic asa, ce mananca ai vostri la micul dejun?Si mai ales cum reusiti sa le dati dimineatza sa manance alceva dupa lapticul din sticla?Sa va spun cum e la noi, Stefan in jur de ora 6 se trezeste si bea o sticla de 260 ml laptic simplu dupa care mai doarme de regula pana pe la 8 jumate.Ei bine, sunt zile in care nu mai mananca nimic pana la ora 1 cand serveste masa de pranz. Mie mi se pare ca ar cam fi necesar un mic dejun, mai bine zis sa-l obijnuiesc cu aces mic dejun, sunt zile in care mananca cate o felie de paine cu branza almete sau mai rar si branza topita, spun rar, pentru ca o vreme no sa-i mai dau...a mancat si dasta vreo 3-4 zile...
Azi am cumparat un piept de pui afumat din cel vidat, si ma gandesc ca maine dimineatza sa-i tai o felie subtire din el, Stefan pofteste la salamul cu sunca pe care il mananca tati...si ce m-am gandit eu sa-i mai dau...cate o jumate sau chiar mai putin de ou fiert, in asa fel incat sa nu depasesc cele 2 oua pe saptamana mai ales ca unul musai sa fie papara care ii place foarte mult...
M-am cam lungit...da de cateva zile ma tot gandesc serios la acest mic dejun, care dupa parerea mea ar trebui sa fie cat de cat consistent si zilnic...voi cum faceti??
poze
georgiana.david spune:
Timea nastere usoara! Iti tinem pumnii si o sa vezi ca totul o sa fie OK.
Doamne ce-i cu atatia pitici bolnaviori? Sigur de la vreme ca si schimbarile astea de temperatura nu-s bune deloc. Si mie mi s-a parut Damian un pic cam fornait azi noapte dar slava domnului vad ca e bine, si sper asa sa ramana. SANATATE TUTUROR!
pufymic spune:
Si Alesio meu a fot infundat la nasuc dimineata, asa ca i-am pus Sterimar si apoi l-am aspirat(in urletele de rigoare), iar acum e ok......el in schimb se cam maraie(non-stop) din cauza caninului numarul 3 care sta sa iasa.....!
Ana la noi e asa: Alesio papa laptele de dimineata pe la 6:30-7 apoi la ora 10 micul dejun. Si atunci papa asa: cereale Nutriben cu lapte, sau cu iaurt sau cu suc de portocale, sau paine cu unt(sau branza topita facuta de mine) si cu rosii, sau paine cu unt+ un ou fiert(asta mai rar ca nu-i dau decat un ou pe sapt)....sau altceva; azi-dimineata a mancat de ex. salata de cartofi(fierti in coaja) cu rosii si cu castraveti(si cu putin ulei si un strop de sare).....
Sper ca ti-am fost de ceva ajutor....
Fug sa fac ciorbita ca face scandal dc nu papa supa intr-o zi!
Pupici!
Ioana(10+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
cristia spune:
Salut fetele
De prisos sa spun ca si pe mine m-a terminat ce s-a intamplat cu AndreeaC nu am cuvinte
Ana:in legatura cu micul dejun si mesele in general:
-lapte (de la ma'sa, nu comentati ca sunt sensibila)
-piure de fructe undeva intre 9.30 si 11
-mancarica (de legume cu carne/peste sau ou) intre 13.00 si 14.00
-piure de fructe pe la 18.00
-mancarica (pilaf sau altceva, dupa imaginatia mea) pe la 20.00-20.30
-un iaurt (de 175g) pe la 21.30 - insist sa-l manance ca sa fiu sigura ca-i asigur cat de cat calciul zilnic, daca tot n-am reusit sa-l fac sa bea lapte de vaca...
L-am admirat pe Stefan voinicel in poze! Intr-una din penultimul set (cred) se juca f frumos cu o jucarie (cu cocosul si parca pompieri...).Fetele din Buc ati vazut asa pe undeva?As vrea si eu sa-i iau lui Andruscha (pentru ca de fapt vreau eu sa ma joc cu ea deocamdata; poate cu ravna, si perseverenta voi starni interesul pruncului pentru asa o jucarie frumoasa).
Ania si Lorena: multa sananate Inutei si lui Miron!
Timea: ma gandesc si o sa ma rog si eu ca si fetele sa fie bine si ai sa vezi ca o sa fie!
Cristiana mami de Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi