The best of aug-sept-oct 2004 (106)
Raspunsuri - Pagina 8
ana_a spune:
mai ioana...la 10?hm...pai io ma gandesc asa ca pe la 8 jumate 9 cel tarziu...ca daca ii dau la 10 cand mai mananca de amiaza?(amu vorbesc io cu mine
) ca al meu pe la 2 face nani si musai la 1 sa fie deja mancat de amiaza...in conditiile in care prevad ca o data venita primava ne trezim mai de dimineatza haha...
asa...si daca tot is la capitolul intrebari
mai pun una...pana cand tre sa bem lapticul asta dimineatza? Nu ca m-as apuca eu acuma sa il scot din meniu...da zic si eu asa...ca o sticla de lapte seara si un iaurt peste zi...no fi deajuns?Ca daca il satur cu laptele dimineatza...clar ca alceva nu mai vrea...
azi dupa cum vedeti sunt in zile dalea de ma tot intreb daca mananca sau nu bine copilul meu...suficient de diversificat si toate alea....mai ales ca la pranz ma luat gura pe dinainte sa-i spun la bunasa ca numa banana o mananca singur si aia mi-a fost...ca a inceput sa urle dupa banana si gata cu masa de pranz...jumate papa jumate banana
Daca ar fi sa-l las pe el sa aleaga haha...ce ar vrea sa manance ar fi numa iaurt, banana, ousor haha si salamu lu tati...ca astea le cere singur din frigi![]()
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
zfcristina spune:
Eu n-am mai avut chef de nimic in ziua cand am citit de AndreeaC![]()
Radeam de sotul meu ,(acum 4 ani cand trebuia sa nasc fata)ca ii era teama sa nu mor la nastere, si ii spuneam ca asa ceva nu se mai intampla de muuuuult timp,medicina a evoluat bla,bla,bla
.
ANA Bebe al meu bea lapticul la 8:30-9:00 si la cca. jumatate de ora (daca nu mai putin)
mananca ori un ou fiert , cremwursti , painica prajita cu unt sau margarina si gem.Poate din cauza ca are cu cine sa se indemne la papa.
TIMEA Mult curaj!Noi iti tinem pumnii sa nasti usor si sa fie totul ok.
www.babiesonline.com/babies/m/mihayta/
poze
Cristina , mamica de
Craciunita
Cristina Adriana (25.12.2001
) si piticut
Mihai Stefan (17.09.2004)
ana_a spune:
Multumesc fetelor de raspuns
si cu ocazia asta am admirat si eu pozele cu Andrei, cristia, tare cald trebuie sa fie la voi daca este la tricou...mama ce va invidiez!!!Io astept sa vina o data caldura si la noi in casa sa ne lafaim si noi desculti si la tricou...
Am vazut si pozele cu frumosii tai, Cristina, si da...ai mare dreptate ca vine pofta altfel cand ai cu cine sa stai la masa
daia vreau si eu fratior/surioara pentru rasfatatul meu....o veni la timpul potrivit...
poze
herra spune:
Ana, Vlad mananca lapte+cereale+branza calcica+1/2 banana+2 biscuiti abia pe la 9;
pe la 11,30, inainte de somn, ia gustarea :iaurt+suc de fructe+fruct+cruditati (morcov ras, telina, sfecla rosie).
asa ca pranzul e impins inspre ora 16...
eu ii dau si 3 oua pe saptamana; ca mi-a zis pediatra ca e ok, si mai ales in perioada asta de mofturi sa-i dau ce-i place.
repet o intrebare: cand mai fac vaccin copii astia? ce vaccin urmeaza si la ce varsta?
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Alex, un bb de 1 an, diabetic, are nevoie de noi!!!
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">cel mai iubit dintre pamanteni are ... 
ana_a spune:
herra...da...pai ma pregateam sa-ti raspund la intrebarea cu vaccinul si uite ca am uitat...din cate stiu eu la 2 ani si jumatate ar mai fi alt vaccin, dar nu stiu ce contine, poate gresesc...la fel ca cel de la un an...dar mai bine sa asteptam sa scrie fetele care au asta notat undeva.
A facut cineva varilixul ala?contra varicelei? Intreb de curiozitate doar, ca eu nu cred ca o sa il fac la stefan...dar e adevarat ca tine 10 ani vaccinul asta? Si daca il faceti, va ganditi ca peste 10 ani il repetati?Sau cum?
poze
ionella3003 spune:
Buna, fetelor!...
Timea, iti tinem pumnii!...
la toti bebeii bolnaviori: multa sanatate
! mada, cum se simte ilincuta?
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
georgiana.david spune:
Herra urmatorul vaccin obligatoriu este intre 30 si 35 luni, si este vaccin antidifteric, antitetanic si antiperussis dupa care scapam pana in clasa 1.
Ana eu stiam ca varilixul da imunitate pe viata, oricum eu nu le-am facut la nici unul, la Dami mi-a zis doctorul ca nu mi-l recomanda pt. ca nu are inca 2 ani iar Ioanei nu i l-am facut pentru ca au fost vaccinati in aceasta perioada la scoala cu vaccinul care se face la 7 ani si inca nu a trecut 1 luna de atunci. Inca ma mai gandesc
pufymic spune:
Eu am tot cautat despre vaccinul antivaricela pe net si la unele am gasit ca ziceau ca da imunitate pe viata, iar la altele trebuie sa le faci din nou dupa 10 ani....nici noi nu suntem decisi dc sa i-l facem la Alesio.....
Pupici!
Ioana
(10+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului nostru scump
ionella3003 spune:
pufymic, cum te mai simti? pupici pe burtica si lui Alesio nazdravanul!
Daca vreti sa va destindeti, va invitam sa cititi povestea nasterii lui Alex (care e indragostit de vacuta mamei si ar sta toata ziua in grajd
!...)
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
ALEX cantaretul
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
cristia spune:
Herra : super idee cu morcov ras, telina, sfecla rosie; cum i le dai?Am incercat si eu sa i le dau pe razatoare dar le scuipa.Ultima data cand am incercat sa-i dau asa salata (o bunatate si cu ulei de maslineTu le bagi la blender cumva?
Eu nu-i fac Varilixul lui Andrei.
Ana: si mie mi-ar placea aerul curat din Bistrita
(daca ma gandesc bine chiar mai mult decat caldura de la mine din casa - care apropos nu-i exagerata dar Andreiu meu e f calduros; el si ta'su stau in maneca scurta, eu nu...)
Cristiana mami de
Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi