Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (159)
Raspunsuri - Pagina 9
carmenp spune:
salutare gagici...
cristal, esti bestiala... rid de una singura
roxana, ce zici tu, sa numere pin` la 5 acu? `poi la scoala ce sa faca, sa se plictiseasca? neee, asta cind o zice ceva ma-mbat, clar...
la noi e a doua zi de trezziri cu noaptea-n cap, norok de ilinca de l-a trezit pe tat-su la 8 fara zece, ca ceasu` n-a sunat, evident miorlaita si spre deosebire de ziua de ieri, numa` dupa coada mea a stat, o fi avind presimtiri tot ii spun eu bonei ca de fapt ea nu este chiar asa, deja ma-ncearca o tirshala
nu mai stiu ce vroiam a spune...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
Mimilinca spune:
Ina, ce-mi place..ce-mi place ... si noi tot asa dormim jumi-juma ... si ce ma bucur cand doarme la ea pana spre 3-4 dimineata ...
Daria, ce faci? inteleg ca bona nu te mai lasa?
Ioana, asa domnisoara ascultatoare,...asuzi sa caute singura "coltzul"...
pako spune:
Salut
Marcela, ti-am vazut frumusetea de fetitza...dar asa pitine poze
Asera l-am vazut si pe Gizmo....pupici multi
Monica, da-mi si mie un pm cu nr. tau de fix...te rog
carmenp spune:
vazut pozici cu lia cea dulce si prietena ei...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
alice2004 spune:
Sal'tareee ! Moama, ce faina e vremea asta cu soare si caldut, mai ca nu-mi venea sa ma intorc in casa !
Lumi, parcul este cel de linga policlinica, da, are multe jucarii si mi se pare mai dotat decit locul de joaca de linga biserica, nu mai siu insa de nu au mai construit si pe acolo, eu cind mergeam nu erau leagane, doar casute si nisipar ! Da, lui Andrei ii place mult in masinute, dar preferatul este caruselul de linga strand, de cite ori trecem nu se poa sa nu arate "calu" si asa mai cotizam pe acolo ! Am zis ca ne deschidem cont la tanti aia, ca deja ne stie !
Marcela, am vazut-o pe dulceata de Lia pui, pupici muuulti pentru voi amindoua !
Hehee, Ina, si noi tot cu "pata", io ma stric de ris cind il aud pronuntind cuvintul asta, nu stiu de ce, dar imi gidila auzul, bine, nu-i singurul cuvint care imi aduce zimbetul pe buze ! Dar "pata" ma distreaza teribil !
Monica, heheee, haioasa ca de obicei ! Si Andrei mai are momente dastea cu bratele, dar la kilele mele nici nu se mai pune problema de dus asa mai mult de cinci minute, ca ma rupe de toate cele ! Am patit-o odata cind nu a vrut sa stea in carutz, al meu sot s-a ambitionat sa nu il ia in brate si io asijderea, si asa l-a carat subsemnata pe gizmoncea trei statii de masina pina acasa, de am zis ca ma scurg pe asfalt, nu alta !
O zi usoara mamicilor muncitoare si o dupaamiaza si seara frumoasa tuturor !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
vrabiuta spune:
pupici fetelor, sunteti niste scumpe, ca de obicei.
stiu ca sunt putine poze, in ultimul timp nu am avut timp/chef de nimic. si cred ca nici pozicile astea nu le-as fi pus daca nu as fi ramas acasa astazi. m-a prins o raceala cam urata, care da semne ca ar fi de fapt o gripa (pe care cred ca mi-a adus-o mandruta mea de la gradi, dar de ea nu s-a lipit ca ia oscillo).
nici alexandra nu e sociabila cu strainii, dar cu copiii da. daca a vazut un copilas trecand pe strada, pleaca dupa el. mangaie copiii, se baga in fata lor si rade.
ma apuc iar de treaba, ca azi cica stau acasa, dar sunt la fel de ocupata ca si cum as fi la birou...
pupici tuturor!
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
philip spune:
marcela, pupam fetita frumoasa si mamica ei ce face poze frumoase. apropos, mi-am comandat la biblioteca cartea cu apa, dar ala a scris mai multe, eu am gasit mesajele din apa, sau cam asa ceva, abia astept sa o citesc, pare f interesant ce face el acolo, cu rugaciunile alea si schimbarea structurii. eu-s pe langa cu fizica, dar imi place cum suna!
philip&andreea
copilasi dragalasi
cristalina spune:
M-am tavalit cu Botoshu' o ora jumate prin pat ...mai avem putin si in lupta dreapta ne luptam (de fapt ne-am luptat si m-a invins ea)....a urlat, s-a zvarcolit...nimic!!!
Am cedat dupa o ora jumate si am adormit-o in brate...
Adormisem eu si ea nu voia sa adoarma...:)...Problema e ca se arunca din pat! Cu capul inainte ca in piscina...
Tare as fi bagat un somnic...:)
Cred ca renuntz...incerc peste doua-trei saptamani iar...
Trebe sa ma apuc si eu serios de spalat dintii la Marie...Eu nu ii pun pasta pe periuta si nu prea reusesc sa o spal pen' ca imi ia periuta si si-o baga pe gat...Daca vreau eu sa o spal apuc sa dau numa' pe un dinte...ca vrea ea dupa aia sa faca treaba...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
Adema spune:
Cristalina, eu nu rad deloc de aventurile voastre cu adormitul in brate ca am trecut prin aceeasi faza cu Codrut. Asa ca te inteleg! Noi am scapat de ceva timp, dar acum nu mai scapam de adormit in carut la pranz si cu noi in pat noaptea!
vrabiuta, am vizionat pozele, ca de obicei, frumoase!Mi-a placut in mod deosebit cea cu amandoua fetitele...Ce ochisori limpezi au!
Azi am frost la tuns cu Codrut.Nu mai vroia sa plece de acolo; cand l-am dat jos de pe scaunelul special de copii, s-a pus pe plans.Ii place sa il pieptan, sa se admire in oglinda, e tare cochet
Adema&Codrut
kim222 spune:
Neata...
Vazut pe Lia....dragute poze!
Carmen ma bucur ca a fost bine prima zi cu bona!
Cristalinule...chiar aseara ma gindeam la tine...eu ma chinui sa-l readorm pe Luca..si ma gindesc la cele care-o fac zilnic la culcare...Te admir pentru rabdare!
O seara buna !