Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (159)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Luminita...pupici pt Ilinca cea vorbareata!
Ioana...o sa treaca si problema somnului...pina la maritis:)))!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roller025 spune:

Bonsoar!
Va multumesc de grija! Vicu e OK, in sensul ca am decis sa ii fac tratamentul asa cum mi-a spus dok, adica o saptamana si abia apoi sa vad ce se mai intampla. De duminica el e intr-o verva de zile mari iar io as dormi non stop. La capitolul sociabilitate sta bine, adica ceva de genul expectativa cateva minute pana vede ce-ti poate pielea si daca i-ai intrat in gratii nu mai scapi. Cu copiii, in schimb e asa si asa, mult mai reticent.

Marcela, vazut Lia pui. Mey, ce cresc cupii asti, parca ar fi lastari... Ptiu, ptiu, ce fromoasa-i... Si tie sanatate!

Lia, am citit ca te supara Danut cu mancatul si sotul cu "cantatul". Nu vreau sa repet ce spun celelalte fete, dar io zic ca e doar o faza. Sambata Vicu n-a mancat toata ziua decat doua guri de banana, trei linguri de mancare la pranz, niste cascaval, niste pufarine, niste cereale de-ale mele (prin niste inteleg cateva guri), 300 de lapte la pranz si 250 lapte la culcare. Somn de zi o juma de ora, dupa care m-am batut cu el 2 ore sa-l adorm (cristalule, te inteleg...) si a castigat el... Adica n-a adormit... Duminica si ieri, tot cam asa. De azi a revenit la normal. Cat despre sot si de-ale casei... io ma pot califica cu succes in categoria "nesimtita" din punctul asta de vedere. Cand ajung la limita si 'mnealui e acasa, ii pun plodu in brate si il trimit la plimbare sau il pun sa faca ce ar trebui sa fac eu (mancare, baie etc). Si io imi pun fundu in fotoliu la tv... (na ca scrisei un roman, sorry)

Cristalule, o intrebare: tu incerci sa o adormi pe Boto in patul mare sau in patutul ei?

Cori, sanatate fameliei...

Carmen, succes cu bona. Parearea mea e ca Ilinca va testeaza pe amnadoua: pe tine ca ai adus o persoana straina in casa sa aiba grija de ea, si pe bona sa ii faca testul de anduranta

Acu io va pupu dulshe pe obraji si ma'c sa ma culc ca nu mai poci...

Semnez: Somnoroasa mama de Vic turbo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Da..ma bucur ca Vic este mai bine...cind se termina tratamentul? Eu ramin la parerea mea...pt mamicile care lucreaza..copii nostrii sint diferiti in we cind sintem cu ei...si se rasfata si ei putin..:)
Daria...care-i nemultumirea? ca nu mai pleaca bona ?:)))) Bucura-te si lungeste-o pina pe la 3 ani...apoi la gradi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Seara buna Romania.

Carmen imi pare rau ca prima zi cu bona nu a fost una prea buna,sper ca asta nu a speriat-o pe bona.
Andrea,pupam dulce maimutica harnicuta."are mama o fetita, cat un ghemotoc,are ,mama o fetita harnicuta foc."Multumesc de sfat.Incerc sa nu stau noaptea,dar nu prea am sanse,caci la 10 seara abia ajung acasa.Pana mancam ceva, privim stirile, chibitez un pic pe net,si gata ora 12-1 noaptea.
vrabiuta,pupam si pe Liuta mica si prietenoasa si care o vinde pe mami pentru gradinita.
Roxi mama, vad ca a tinut smecheria, caci uite am mai primit cateva grade.Deja sunt 0 grade azi.Asa ca sarut mana ptr grade.
A si noi punem lucrurile la loc,mai ales seara inainte de culcare.
Giulia,bucurate mama ca nu e bona bolnava,lasa ca vine ea si vremea gradinitei.
Monica..pai ar fi timpul sa o cam lasi sa se invete singura sa adoarma...ca altfel halterofil te faci.sau poate deja te-ai inscris la concurs si acum faci antrenament pe Maria.
Corina sanatate multa. Cum mai stai cu moralul? A, si de ce nu o inveti si pe Eva sa patineze?
danule ce-mi place semnatura ta...mai ales cea cu Vic turbo.
Fug la scoala.

Pupici dulci.

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

dana, ca bine zici, sa stii ca ne testeaza, proba de anduranta, hehehe... sanatate lui vic!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Va salut din nou din mers. Am avut o zi supergrea la job si am ajuns tarziu acasa...abia mi-am adormit bestiutza cea alintata si maraita si mor de oboseala.

Azi a fost Serbanica in vizita la mine la serviciu..ce se schimba copiii astia cand au de-a face cu necunoscuti...ce timid si rusinos era copilul meu...in final a "stantzat" un marker portocaliu si a plecat afara la plimbare.

tuturor,
Roxa

Serbanica talharica

ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatzaaa neatzaaaaa
ce vreme frumoasa e si aaazi tralalilaaaaaa (ce-o fi cu veselia asta suspecta pe mine? nu-i a buna)
Liliana mama super tranzactie ce facem noi. mai trimit si azi? ca precis o sa vina primavara si la voi!
Olivia gata de ieri la munca? ce ati mai facut in week end?
Carmen bafta si azi cu bona....si lasa tarshala....ca nu ai de ce! succes!
Danu pupam Vicu si sa treaca problemutza....si pe tine la fel!
Adema cam rar pe aici lately...ce mai faceti?
Tizo hahahaha asa face si Pat la mine la munca....taaaare rusinos se da.....ce jmecheri sunt ei!!
gata fug la treaba....va doresc o zi super tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AncaMaria spune:

Corina, parca ziceai ca ai un ap. de 2 camere de inchiriat? Stiu o fata de aici de pe forum interesata. Va pot pune in legatura.. daca vrei scrie-mi un PM... si eu tot prin DC l-am inchiriat pe al meu...

La noi e tragedie ca i-am pus cercei si cum incerc sa o ating la urechi (sa o dezinfectez) urla... voi ati avut probleme cu infectia la urechi dupa ce ati pus cercei la mandre?... asa imi pare rau ca nu i-am pus cand era mai mica...

Si eu am vrut sa ma "laud" si sa va dau un exemplu de cat de mult se "implica" sotul meu in crestera cupilului... acu doua zile cand bona nu era acasa il pun sa o incalte pe Bia cu niste papucei de casa gen botosei (mai inalti) eu nefiind de fata.. dupa ceva timp dau sa o descalt... cand colo, papuceii erau pusi invers... dreptu la stangu si invers... sa mor nu altceva... saracu cupil mergea asa de vreo cateva ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alice2004 spune:

Neatza ! Azi is iar prin "straini", in misiune de consiliere pe la firma, asa ca mi-am lasat barbatii acasa singuri, sa mai respire si ei fara de mami reaua, hehehehe !
Roxiii, tranzactia ca tranzactia, dar mai lasa cevasilea grade si la noi, ca se pare ca iara raminem fara in uichend, zic astia ca se strica vremea si vin din nou cele cinci grade afara plus cerul mohorit ! Asa ca sa ne bucuram de aste citeva zile ramase cu soare !!
Anca, pupici pentru Bia ! Sa treaca repede buba de la urechiuse ! La noi eu sint cea care il imbraca si incalta pe Andrei, asa ca ma uit de doua ori inainte de a-i pune pantofii, adevarul este ca e mai greu cu acestea sa le incalt gresit, de cele mai multe ori nazdravania se petrece cu papucii si cum noi nu prea servim dastia ...
Va doresc o zi minunata si sint pe aici ...

Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Kim - vbeti zice ca`s o dementa ... dar nu cred ca o voi tine, este a treia oara cand imi da nopti nedormite. Saptamana viitoare vine la noi o tanti recomandata si prietena cu singura persoana care m-a ajutat cand am fost cu probleme, matusa sotului meu, in femeia asta am incredere ca intr-o mama. Iar MP a noastra sa mearga la naiba. Daca va zic ca nu a avut nici bunul simt sa-mi spuna de vineri seara ca totusi poate veni ... mi-a zis-o luni dimineata ...
AncaMaria - deci ai 2 copii acasa :-) Cu urechiusa ... io o dadeam de cateva ori pe zi cu spirt, tamponam bine si miscam cercelul, iar mandra nu dadea semne de discomfort, dar era micuta, avea 2 saptamani. Pupici si sa treaca repede !
Roller - pupici lui Vicu si sa mearga tratamentul bine !
Ademaaa - si o poza cu tunsulici ???
Vrabiuta - deci nu mai tre` sa ma repet ... dar Lia este o frumusete de fetita !
Alice - Gizmo este un smecheros ochios si vad ca-i place la volan :-)
PhilipAndrea - ce mai face Pupi ? Cum stai cu socrela ?

http://community.webshots.com/photo/439300887/2678260040059491989nuhFok# avem si noi poze cu Giulia la un an juma`, seria "sexi-pexi" categoria usoara

O zi faina tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput