Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (159)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza
azi semnez prima condica?
AndreeaM hihihi asa face si Pat...sterge peste tot praful, daca pune mana pe matura matura foarte constiincios....si ce imi place e ca pune lucrurile la loc daca ii spui (mai rar din proprie initiativa...da acu nu pot sa cer totul!)
Carmencita bafta sa fie mai bune urmatoarele zile cu bona!!!
Liliana ai vazut ca a mers smeheria? mai trimit grade.....cat se poate!
o zi frumoasa tuturor va dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Neata,
Trimiteti si la mine niste primavara!!!!
Sunt iar cobza de racita, draqu a mai vazut viroza care sa o iei de la capat dupa 10 zile... si Eva a patit la fel, am dormit amandoua ca naiba din cauza de muci si nas infundat, o porcarie. Iar azi mergem cu Mara si niste prietene ale ei la patinuar, adica ele se distreaza si noi inghetam pe margine, macar sa stim de ce mucim
gata ma apuc sa fac curat ca vin fetele alea la noi dupa patinuar si mandrele mele iar au facut nenorocire pe aici... btw, si Eva ma ajuta, scrie si deseneaza peste tot (pe canapea si pe pereti ii place cel mai mult) apoi vine cu cate un servetel de la bucatarie si sterge de mama focului si imi arata suparata ca nu se curata!!!!
Va pupam, o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata.
Inca nu stiu ce fac, daca sa ma bucur sau nu, dar bona nu este bolnava, doar a facut efort fizic, deh, daca ii arde sa o care pe Giulia in brate ... asa ca si-a revenit. Dar ...

Corianai - sanatate multa iti dorim !
Amironeanu - poi la crizele de istericale si zbieraturi o pun pe scaunel sa vada ca nu-i merge.

Va pup, sper sa apuc sa revin mai incolo.

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Neata!

Grasanele la raport...Treziri noaptea din ora in ora...cred ca o gadila pe la masele si o enerveaza la maxim ca incerc sa nu o mai culc in brate....E cu nerfii intinsi...
De mine ce sa mai zic...hahaha
Aseara am reusit sa o culc la 22.30...dupa urlete si zbateri...n-am mai rezistat si am luat-o in brate...a adormit in doua secunde...Eu eram transpirata de ziceai ca alergasem 10 km...hahaha

La pranz ieri am reusit sa o culc zgaltzita de fund...Dar mi-a luat o ora! Trezita la 7 am reusit sa o adorm la 16.
Are ceva personal cu mine...clar.
(Liliana...e ca la nebuni..oricum fizic e mult mai greu sa o adorm asa, dar ma gandesc ca e mai usor de trecut de la asta la culcat fara zgaltzaiala decat de la brate ...sa vedem daca iese figura ca pe mine incep sa ma lase tendoanele!!....hihihi)

Ieri au venit niste prieteni pe la noi....vrem sa ne mutam la 4 camere si poate ne combinam cu ei la un schimb...La 9 fix incepe Maria mea ma traga de mana..."baiii"..."baiii"...E incantata de baita acum...:))

Amironeanu...am luat-o la joaca in cadita...apa nu foarte calda, chiar daca se raceste nu e problema...I-am pus chestii d;alea de jucat in nisip cu ele si doua vaporashe...Taica'su ii canta "opreste Nae bamporu'" si ea e incantata la maxim.
Am spalat-o pe cap cand se juca...nu a prea realizat ea ce i se intampla...a dat sa chiraie la final, dar era prea tarziu...:)))

Ioana...super simpatica Maria ta...si ascultatoare.
Maria mea daca ma pun in fata ei si ii zic ceva ce nu vrea ea sa auda/faca....ma da la o parte...simplu...trece pe langa mine.
Cred ca o sa ia niste palme peste fund cand o sa fie mai mare si o sa inteleaga....maaamaaa...:))))

O zi exceptionala sa avem!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Intru si eu pe fuga caci azi am o zi super-incarcata - de la prinz incepe conferinta noastra interna de vinzari si am program pina tirziu in noapte...
Am apucat insa sa citesc si eu din urma:
Alice - super pozele! Imi place tare mult caciulitza cu catel a lui Gizmo!
Andreea (amironeanu) - nu stiu ce firma produce crema de brinza cu vanilie - eu le iau din carrefour si sunt de vreo 2-3 feluri, de la firme diferite. Le gasesti acolo unde sunt si budincutze si orez cu lapte, etc. una din ele parca e facuta de o frima poloneza dar nu sunt sigura - o sa ma uit pe cele de acasa si iti spun.
Corina - multa sanatate! Imi inchipui cam cum arata peretii tai cu "operele" Evei!
Daria, multi - sper sa o rezolvi pina la urma cu bona!
Vad ca am ratat ziua Robertei - asa ca ii urez si eu (cu mare intirziere) un sincer LA MULTI ANI!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni

Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns g_ioana spune:

Salutare fetele,merge cam greu DC, ma chinui de vreo juma de ora sa intru da' nu ma las.
Cristalina mama,te pun in legatura cu sotul meu, sa-i spui cum doarme botosica ta, ca mai are un pic si face psihoza(daca nu a facut-o inca!)ca el zice ca numai copilul lui doarme rau,ca sa-l extermine pe el!!
Amironeanu, noi avem porumbei nostrii(sic!)chiar in fatza blocului(in Piata Voievozilor) asa ca din pacate nu ne-am intalnit cu Stefania.Maria este foarte deschisa la cunostinte noi, se duce si-i ia de manutza si se plimba,dar ieri a gasit o fetitza care nu vrea si o impingea iar ea ii striga "nu te-mpigea,nu te-mpigea"
A,si faza cu coltul de rusine,merge in special cand este "nerfoasa"ca se duce repede sa-l caute"unde-i cotzul,unde-i cotzul?" si se linisteste.
Carmen,ora 7.30 este cu noaptea in cap?A mea s-a trezit azi la 6.30 si vrea sa se spele pe dinti cu tati(care desigur era disperat de nesomnul ei)iar cand a vazut-o pe bona s-a pus pe un bocit de-a trezit tot blocul(desi se iubesc la nebunie)
bafta si pupici

http://photos.yahoo.com/gorodeii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vrabiuta spune:

neata
am pus pozici noi in albumul februarie:
http://community.webshots.com/photo/547019177/2387713760034520309rbpOoc
o zi frumoasa tuturor!

"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie

foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Cred ca Botoshu e cel mai nesociabil copil...
Nu trebe nimeni sa se apropie de ea ca se catzara pe mine ca pisica...
Cu copiii nu se prea baga in seama...doar daca sunt mari...de scoala. La oamenii mari straini face urat...se sperie des cand se apleaca sa vorbeasca cu ea...hmmm

M-am uitat la pozici...tare frumosi copii, manca-i-ar mama!...:)))

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina32 spune:

Nu mai reusesc sa va ajung din urma nicicum. Sunt in urma si cu vizionat poze, le-am vazut doar pe ale vrabiutei mici, exceptionale, as usual...

quote:
Originally posted by roxana1974

Serban e foarte incapatanat, nu spune decat ce vrea el, cand vrea el si cui vrea el! ha ha, eu incerc sa-l fac sa raga ca un leu, eu ma scalambai si rag toata ziua, iar el cand face ca leul, imi arata doar dintzii, fara sa scoata nici un sunet!!!

Roxa

-Roxana, poate ne pui o poza cu leutul cel "fioros"
Noutati nu avem, mananca bine, doarme ca de obicei (adica juma' de noapte cu parintii la inghesuiala) si ma dispera cu spalatul pe dinti (de n-spe ori pe zi cere "pata" si-si freaca dintii cu degetelul ca sa-mi arate ce vrea).

Ina32 & Raducu (14.07.2004)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mimilinca spune:

Buna ziua la toata lumea!
Mai ce frumos este afara, sa te tot plimbi care poate ...
Am o gramada de treaba si chef ioc...stau si ma uit pe geam si ma gandesc cat or mai fi alergat poznasii nostri azi in parc... Ilinca de cand cu soarele asta doarme la pranz cate 3 ore, neintoarsa...si seara la ora 9, gata nani...
Am vazut poze noi...cu copii frumosi Lia si Andrei!
Alice, in ce parc sunteti? acolo pe langa policlinica Titan? nu am ajuns niciodata, doar in trecere cu masina si ma tot intrebam cum este, daca au ceva in plus fata IOR, sa il vizitam si noi...Vad ca deja Gizmo conduce fara probleme masinutele...
Lia, ce-mi place culoarea de par a Liei, asa aramie... In poza apare si prietena "Andeea" ?
Monica, ce ma distrezi cum faci tu haz de necaz, cu leganatul si tendoanele tale ... Ah, si stai linistita ca nici a mea nu este prea sociabila... cu copiii, da, mai ales cei mai mari, dar la straini face destul de urat... sper sa se mai schimbe cu varsta...
Corina + Eva, sanatate multa si petrecere frumoasa la patinoar! Si dupa!
Carmen, succes cu bona! Azi cum v-ati comportat?
la copii harnicuti, Stefi si Pat!
Dana, ce face Vicu?

Si sa ma laud un pic...ieri Ilinca imi arata int-o carte "cangunu" care are "pui in buta"... si "stutu care danseaza ...la,la,la" si "pisica puma"...
Ii plac animalele grozav. Sta ochi si urechi si se uita cu tat-su la Animal Planet. Si retine o multime de chestii de ma lasa de multe ori cu gura cascata.
hai, ca mi-au murit laudatorii

V-am pupat si o zi frumoasa!

Mergi la inceput