Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (159)
Raspunsuri - Pagina 7
kim222 spune:
Eu am alta teorie...viata este totdeauna nedreapta....tu Alice ai fost prea draguta....Ieri il supravegheam pe Luca si tati imi citea despre mesajul sotului Andreei..la un moment dat s-a oprit vizibil tulburat..si a spus...cum poate sa fie atit de resemnat tipul asta..si cum naiba ii mai arde sa intre pe un forum....subscriu! Ceva nu mi-a placut...
Eu sint din categoria norocoaselor....eu sint cu tati 24 din 24...si inca ne este foarte bine impreuna...noi totul impartim...acum sint acasa si gatesc (sa nu ma spuneti ca am intrat pe la voi! :))))..iar el este la plimbare cu Luca...Dar asta am hotarit-o noi din prima zi a relatiei noastre...totul se imparte!
Eli vine mama ta? A primit viza?? Ce bine ca a dormit Stefan!
Eu tot asa sint....2-3 ore pe noapte nu le dorm..Luca tuseste si se trezeste.....deci nauca
O saptamina buna!
kim222 spune:
Ce putin ati scris! Stiati ca nu-s la schimbul 3 azi?
Vazut pe Gizmo...ce fericit pare in parc! Alice iar te-ai ferit?
Editez..pt a-i spune lui Roxi..se face mare mall ,mare ,la C-ta! Ura!
kim222 spune:
Daria ce ai hotarit? Bona sau gradi?
Ma duc sa fac o baie..oricum sint singura pe aici..
roxanaz spune:
seara buna dragelor
Olivia hihihi da, asa cica...dar pana incep o mai fi ceva timp. las sa se faca!
Lia pai sa stii ca a mancat foooarte bine Danut la micul dejun!!! tu stii ca eu iti mai spun asta, Pat dimineatza in afara de lapte (maxm 200ml) si ceva bucatele de paine cu cate ceva nu pune gura. la pranz mananca bine...apoi dupa-amiaza cate o gustare si seara mai deloc, adica lapte si...cate ceva ciugulit de la noi...cam atat.
cica vremea asta frumoasa o mai tine pana vineri....bine ar fi!
Daria, chiar, ai luat vreo hotarare?
kim222 spune:
Roxi ..in 2007 cica-i gata! Exact asa maninca si Luca..ca iepurele suedez!
Azi ori net-ul meu ..ori Dc-ul..unul dintre ele..merge cu carbuni!
polux spune:
Neata asa mai pe seara.dar eu sunt libera astazi,si dupa un maraton de 2 lungi zile la asistat la examene am cazut franta.Si am dormit si eu 10 ore.De aseara de la 12 pana astazi la 10.Bineinteles ca 3-4 treziri de rigoare,dar tot bine este.
Lia,nu-ti mai spun si eu ce ti-au spus fetele.Caci te-au sfatuit foarte bine.Adica ia-o festina lente.
Roxi sarut mana de gradele trimise.Au ajuns, sunt deja numai -5 grade azi. Si e un soare,mama,mama.Dar soare a fost si ieri si alaltaieri la -25 de grade,asa ca soarele nu e un indiciu ca e frumos afara.
hehehe,Cristalule, mi te imaginez cum o legani tu din fund pe Mariuca. Adela cand am lasat-o in Romania,si era obisnuita sa fie leganata(e drept ca usor si nu intotdeauna), incepuse sa se legene singura din cap.Si maica-mea a dezobisnuit-o vorbind bland cu ea, si punandu-i mana pe caput usor.
Ma bucur ca ati reusit operatiunea spalatul pe cap fara plansete.
Hai ca termin de citit si revin.
Liliana
carmenp spune:
salutaare gagici, hehehe, hop si eu sa-mi manifest dependenta....
cristal ai fost bestiala, am ris de m-am cocosat, auzi, zgiltiie fata de kurutz
olivia, aveti avantajul ca aveti amindoi acelasi program, ca uite si noi am zis-o pe aia cu "totul in doi" da` n-am prevazut atunci ca el vine acasa pe la 8-9 seara
alice, vazut una bucata gizmo in parculet, vazut si tata lu` gizmo, da` mama unde era, facea poze?
eli, bafta cu jobul
prima zi cu bona s-a dovedit a fi una nu prea buna, ilinca s-a sculat cu noaptea-n cap (pe la sapte jumate) si toata ziua a miorlait, a tipat si-a dat din picioare...
fug la nani, nu-`sh ci am, mi-s cam molesita
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
amironeanu spune:
Salut!
Pentru ca am dormit si noi foarte bine azi noapte, nu mai sunt franta si am ajuns si eu la calculator inainte sa ma duc sa ma uit la patinaj.
Pentru ca nu am reusit sa intru in week-end, ii urez si eu Robertei LA MULTI ANI!, sa fi fericita, sanatoasa si iubita!
Lia si eu cred ca te strofoci prea mult si ca Danut mananca foarte bine. Stefi isi bea dimineata pe la 7 laptele, pe la 10 rontaie citeva ineluse (de la Nestle) si isi bea sucul, poate 1/2 de felie de paine cu ceva, pranzul il mananca pe la 13, cand se trezeste un fruct (mar, banana), iar seara ori iaurt ori paine cu un si gem ori sandwich cu sunca de pui si cascaval si inca 200 ml lapte la culcare. Eu sunt super multumita, chiar un pic ingrijorata pentru ca are cam multe kg (in jur de 13,5). Drept urmare pranzul il mananca fara paine, nu prea ii dau cartofi, orez deloc (nici nu-i place, plus ca si noi avem probleme cu constipatia), biscuiti sau pufuleti. La pranz in top ramane borsul si legume congelate la cuptor cu ou sau carnita, peste nu prea ii place, iar ficatul ii place sub forma de tocanita. A, Stefi nu prea este amatoare de modificari in meniu. I-am facut paste si ardei umpluti, nu prea se da in vant, daca are legume nu-i trebuie altceva.
Ioana, cred ca sambata te-ai intalnit cu domnisoara mea, si ea a fost la porumbei in P-ta Unirii, dar cu bunicii. Stefi a fost super incantata de vizita bunicilor, drept urmare il cauta pe bu-bu de zor prin casa azi de dimineata. Bineinteles ca l-am topit pe bu-bu cand i-am povestit.
Am o mica maimutica harnica in casa. Face tot ce facem si noi. Aseara am spalat cada, drept urmare dupa 10 minute a luat si Stefi buretele si a inceput sa frece cada, apoi usa de la baie, apoi peretele din hol. Cand a terminat a luat matura (are matura ei, ceva mai mica), apoi si-a luat rufele de pe cos si le-a pus in masina de spalat si a incheiat seara spaland vasele cot la cot cu tati. Iti vine sa o mananci cu tot cu fulgi cand o vezi.
Olivia, sper sa va reveniti cu somnul!
Eli, la cat mai multe nopti dormite!
Liliana, vezi sa nu mai stai noaptea pana tarziu!
Alice, se vede ca v-ati distrat in parc! Eu nu am avut curaj sa merg in parc pe motiv de noroi.
Cristalina, cum ai reusit sa o speli pe cap fara plansete? Noi inca avem probleme la acest capitol
Daria, ce ai hotarat pana la urma? O dai din aprilie la gradinita pe Guilia?
Ioana si Daria ce metode bune de cumintit copilul ati gasit! Merge si cand sunt isterice domnisoarele?
Dana, pupici lui Vic si sa-si faca efect tratamentul!
Andreea, cum a fost la snowboard?
Gabi, pupici lui Stefan si sa ia in continuare bine in greutate! Ce marca este crema de branza cu vanilie? Stefi nu mananca branza de vaci si nu am idee cu ce sa o mai combin.
Hai, ca si eu am scris un roman intreg. Sa aveti ce sa cititi maine dimineata
Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare
vrabiuta spune:
buna seara
dana - cum se mai simte vicu? multa sanatate si pupici de la noi.
lia - nu te mai stresa, mami. mandra mea a mancat tot weekendul cate o jumatate de castronas de ciorba pe zi!!! in rest doar lapte. si acuma ce sa fac, sa o alerg cu mancarea? nu a vrut, lasa ca recupereaza ea. astia mici au zile mai bune si zile mai proaste, nu iti mai face atatea probleme. si o saptamana de "ciugulit" nu are nici un efect pe termen lung.
daria - super metoda folosita cu giulia!
in privinta sotului andreei cred ca a vazut forumul ca singura legatura ramasa intre sotia lui si puiul cel mic. fetele pregatesc deja un material pentru maria, in care sunt toate gandurile minunate ale mamei ei, pentru a-l citi cand va mai creste si isi va dori ingrozitor de mult sa o cunoasca. cred ca de asta si-a facut timp sa intre pe forum si de asta a scris acel mesaj pozitiv - pentru ca tot sirul de raspunsuri al subiectului va fi pus in acel material.
astazi a fost o zi superba in bucuresti, ce frumos trebuie sa fi fost pentru mamicile care au iesit in parc cu poznasii lor
noapte buna tuturor
"When the first baby laughed for the first time, the laugh broke into a thousand pieces and they all went skipping about, and that was the beginning of fairies." James M. Barrie
foto
roxana1974 spune:
v-am citit pe toate si acum imi pica okii in gura de somn...scriu doar ca sa ma asigur ca nu ma uitati
Mai nou sunt foarte obosita de la job (de unde nu mai am voie sa intru pe DC...) iar seara, pana adoarme piciul, ca adoarme destul de greu si numai cu mine de mana, adorm si eu si de multe ori duc dorul lui DC...
Serbanica cu care ma laudam io ca mananca tot, are si el pitici pe creier cateodata, asa ca vreau sa-i spun Liei ca Danut e ok...o masa de legume pe zi, plus cateva fructe (crude sau suc) sunt ok ca si fibra si vitamine...iar daca la o masa nu face decat sa guste, nu ma mai stresez, fiindca e clar, la urmatoarea sigur mananca tot, fiindca sigur i se face foame!
Acum piticul e haios, l-am invatat sa faca ca sarpele si in plus, incearca sa imite cam tot ce spunem noi, dar cred a asa sunt toti acum...in plus a auzit cifra 2 de la prietena lui mai mare si o repeta haios si obsesiv prin casa, fara sa stie ce inseamna...
Pe de alta parte stiu ca unii deja la varsta asta stiu sa numere, pana pe la 5-10, dar Serban e foarte incapatanat, nu spune decat ce vrea el, cand vrea el si cui vrea el! ha ha, eu incerc sa-l fac sa raga ca un leu, eu ma scalambai si rag toata ziua, iar el cand face ca leul, imi arata doar dintzii, fara sa scoata nici un sunet!!!
hai ca va las azi, ca pic de somn, dar mai viu . noapte buna Ro si spor la treaba restul lumii
Roxa
Serbanica talharica
ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...