Copilasi poznasi de iulie-august 2004 (159)
Raspunsuri - Pagina 6
corianai spune:
Buna dimineata,
Fetele incep cu o rugaminte... poate stiti pe cineva care vrea sa inchirieze un apartament. Este vorba de ap meu de 3 camere din Calea Grivitei, de cand am plecat locuieste acolo o prietena care imi da 50 euro pe luna, pt ca atat isi permite. Acum insa ne-am hotarat sa cautam pe altcineva care poate plati ceva mai 'normal' si as vrea sa fie o cunostinta.
Roberta, spun si eu cu ntarziere La multi ani!!
Lia, ofofof imi pare rau ca esti iar suparata, ti-am spus eu lasa-le de probleme, Danut nu te vrea stresata!!!
Rox am vazut la proteveu ce vreme aveti voi acolo, sa mor de invidie si mai multe nu!!!! La noi aici e vreme misto de februarie 1-2C si un cer atat de gri ca nici nu mai stiu ce culoare ar trebui sa aiba...
g_ioana spune:
Neatza fetele.
Lia mama hai sa-ti povestesc ce a mancat mandra mea sambata seara:
i-am pregatit castronelul cu legume de tot felul facute la cuptor si nelipsita "patamioaia",ea fara chef, in scaunel, se juca cu un iepuras,ia doua guri din castron dupa care,shut cu iepurasul si castronul aterizeaza pe jos!Bun,vin cu alternativa, paine cu branza cu verdeturi(dupa care este innebunita)ea o gura si o scuipa,buun vin iar cu alternativa biscuiti,mananca un biscuit dupa care incepe iar sa scuipe,si continui cu un sfert de banana,si atat, ca doar ea este in categoria fotomodel!Si nu m-am stresat deloc ca era sambata seara,iar acum mancase ceva fatza de cele 4 luni de zile,cand s-a hranit doar cu lapte si cereale! Asa ca,eu zic sa gatesti strictul necesar,vorba reclamei, o supitza si o tocanitza,iar daca nu-s plac batzaconii,vorba Mariei
pupici si o saptamana usoara
http://photos.yahoo.com/gorodeii
g_ioana spune:
Cristalina si Maria mea se prezinta cu nervi in poponetz si cu raspunsuri de tipul "niu shi niu si niu shi niu!" dar am gasit momentan antidotul "cotzul de iushine!"Cand continua sa faca un lucru chiar daca eu ii zic sa nu-l faca(de exemplu merge de-a busilea prin bucatarie si linge sau pupa gresia)sau o apuca nervii o trimit la coltul de rusine si este foarte incantata sa se duca acolo.Si-i spun sa stea acolo pana ii zic eu gata,si ea sta, boloboroseste ceva dupa care vine incet si ma intreaba:"gata?" eu ii spun ca nu, si se mai duce odata,pana uita de la ce i-au venit nervii!
pupici
http://photos.yahoo.com/gorodeii
Dorsilia spune:
fetelor, va pup pe toate si nu stiu cum sa va multumesc pentru suportul pe care mi-l oferiti altfel decat asigurandu-va sincer ca ma ajuta sa va citesc si sa ma gandesc apoi la ce-mi scrieti. Va dau dreptate doar ca mi-e greu sa vad cum Danut se stramba si se ridica de la masa dupa cateva lingurite. Nu mi-e de efortul meu cat mi-e sa nu aiba consecinte asupra sanatatii lui faptul ca nu se hraneste ca lumea. Acum, daca ziceti ca si ai vostri pui sunt mai mofturici in anumite perioade....va cred. Trebuie sa ma controlez sa nu ma mai vada stresata si agitata, nervoasa, ca si asta sigur e un factor negativ, nu vreau sa ii creez repulsie fata de ora mesei.
Azidimineata la micul dejun luat la ora 11, sau mai bine zis la 11.30, ca s-a trezit la 10.15, si a cerut lapte, a baut 200 ml. Apoi i-am facut o omleta facuta in unt, 100 gr iaurt si o felie de paine cu branza almete. I-am dat cutia din care am scos iaurtul, i-am mai lasat putin pe fund sa aiba in ce amesteca, pus niste miezuri de paine acolo, o lingurita, si a fleoscait acolo la ele, a mai lins lingurita, si eu i-am bagat in gura omleta intre timp. Nu a mai vrut in scaunul de masa ci direct pe scaunul din bucatarie, la mine pe genunchi. L-am cam murdarit pe gurita ca abia vedeam pe unde sa bag lingurita, dar....macar n-a intors capul scarbit. Oricum omleta e preferata lui, ar manca zilnic cred.
Asta e... am venit de afara, am stat vreo 2 h in fata blocului cu niste vecini, acum a baut 180 ml de suc (1 para+ 2 mandarine) si a adormit bustean. Eu merg sa beau o cafea si sa fac un dus.
Aici sunt 15 grade, ne propusesem zi de parc, ca ieri, ca e soare fain, insa oribil e ca bate un vant puternic si infoaie un ditamai prafalaul pe strazi, in parc nu se poate sta ca ridica vantul in rotocoale nisipul de jos direct in ochi, iar pe strazi zboara asa la vreo juma de m de sol pungi goale, hartii, sticle de plastic, adica gunoaie menajere...halal oras curat.
Mi-am luat stepper, sa vad cand ma apuc sa dau din craci, cica sa ard si niste calorii ca nervii-s carbonizati demult, mai am cativa acolo de model
Pe tati sunt tot suparata
va pup
Mimilinca spune:
Buna fetelor!
Am intrat pe DC, am deschis subiectul despre AndreeaC. si m-am intristat teribil... ce durere...
Nu pot decat sa-i multumesc lui Dumnezeu ca am un copil sanatos pe care il pot strange in brate si sa ma rog sa ne dea sanatate sa il putem creste.
Roberta, iarta intarzierea, dar urarile sunt sincere: sa fii sanatoasa, iubita si fericita alaturi de toti cei dragi!
Lia draga, bucura-te de copilul tau si nu mai pune la suflet totul
Dana, sanatate multa lu'Vicu!
Cam atat,
leeloo2004 spune:
Buna ziua... Cam tirziu, insa de dimineata am vazut postarile legate de AndreeaC si sincer nu am mai putut scrie nimic...Trist...
In rest, Slava Domnului, noi suntem bine, ne bucuram de vremea frumoasa si mincam cind si cum avem chef. Vad ca mai toata lumea se plinge de subiectul asta, am ajuns la concluzia ca este probabil o perioada prin care trec puii in perioada asta...Nici lapte nu prea mai vrea - seara manica cam 70 ml, iar la trezire mai bea vreo 200 ml - probabil s-a saturat si de lapte...
In principiu el maninca la prinz carne si legume, pe la 6 iaurt sau fagaras, sau crema de brinza cu vanilie samd, si pe la 8.30 seara un borcan de fructe. Intre mese nu prea maninca nimic - doar citiva pufuleti, dar nu mereu si uneori citeva sticksuri sau putina piine. E drept ca mai ciuguleste si din ce mincam noi, dar niciodata mai mult de 2-3 bucatele. Cu toatea astea pot sa zic ca a luat ceva in greutate - ultima oara cind l-am cintarit avea 10.850 g (la 18 luni avea 10.400g), dar asa e felul lui, mai slabanog...
Hai ca m-am intins cu romanul si trebuie sa ma intorc la treaba!
Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Albumul comun!!!
Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.
alice2004 spune:
Helou, helou ! Mamaaa, ce zi frumoasa este si azi in Bucuresti, mai ca nu ne mai venea sa ne intoarcem acasa din plimbarea in parc ! Ne-am dat la toate masinutele si in carusel, ne-am jucat in nisip (sau mai degraba in noroi !), am avut companie si doua fetite venite la lopaticile noastre ... este asa de cald si bine afara, de-ar veni vremea aia frumoasa odata, sa nu mai aud de frig si iarna ca mi s-a luat !
Lioooo, deja ti-au scris fetele ce vroiam sa spun si eu, nu te mai stresa atit ! Cu mincarea o sa se rezolve, ai sa vezi ! La noi cind nu merge neam sa stea in scaunel, il iau pe Andrei si il duc la pisicile aristocrate sau la veronika, stiu ca nu-i bine, dar macar asa maninca si eu nu ma crizez defel ! O sa vina si vremi mai bune, io ma mai uit la fratele meu, fetita lui are 6 ani aproape si masa este si acum un moment de nervi pentru ei, ca aia mica maninca foarte greu si cu mofturi ! Asta este, unii copii asa sint, o sa ti-o dau pe mama la telefon odata sa iti povesteasca despre cum mincam io de greu si cite inginerii facea sa termin mincarea !
Ioana, heheee, ce faina chestia cu coltul de rusine !
Eli, succese cu jobul ! Si pupici pentru Stef, ca a fost cuminte si a dormit !
Si subscriu la faza cu "nu ma oboseste copilul in 9 ore cit tati in 15 minute !"
Va pupicesc pe toate si ma-c sa cetesc ce mai este pe forum !
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006
szivarvany spune:
Salutari si de la noi !
Nu am apucat sa intru ca sunt intr-o stare dintr`aia
Noi suntem bine, am fost prin multe vizite si lumea a spus ca Giulia este educata Asta pentru ca daca eu ii spuneam ca "nu", nu facea ceea ce vroia sa faca. Este valabil numai cand ii zic io, in rest ... pe tata`so il castiga cu un zambet sau o lacrima, io`s aia al`draqului.
In schimb acasa ... scheme, figuri, mutre ... asa ca eu o pedepsesc ducand-o in camera ei si o asez pe scaunel. Si acolo o las. A vazut ca e mai bine sa nu behaie alela si ne-a scutit
Lia - Giulia a fost in figuri sambata; am sarit pranzul si i-am dat laptele si gata. S-a trezit si nu i-am dat nimic, decat apa. Ei bine, la cat sunt de dementa, ne-am imbracat si am plecat in vizita. Acolo, a papat ca sparta impreuna cu copilul gazdelor
De altfel, papa orice daca ne vede pe noi ca papam si nu o imbiem. Am obiceiul sa pun pe tava de toate si sa ii chem pe barbatii caei sa manance si ei; functioneaza si vine si Giulia. Ii explic ca daca nu papa, nu mai ramane asa ca isi baga ambele maini si ia branzeturile, painica, rosiile, gratarelul de piept de pui, masline, ceapa, de toate.
Cu sotul tau ... io l-am educat si chiar daca nu plec de acasa, lenevesc in vana linistita si sotul meu ii da mancare, o schimba, o distreaza. Si stie ca nu e usor
Hai ca m-am lungit.
Scuzati logoreea.
Pipici la mamici si la copii si o seara linistita !
Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004
Dorsilia spune:
eu nu ma pot aduna, am citit vreo 20 si ceva de pagini acolo la topicul pt AndreeaC (D-zeu s-o odihneasca in pace!) nu am putut posta nimic, oricum sunt cu dispozitia la pamant, de era sa fiu gravida ceream dispensa de la directorul spitalului sa fac cezariana si nu ma lasam. Uite ce se poate intampla la o nastere naturala. Si nu am inteles ce are a face embolia cu hemoragia, apoi cu anestezia generala ce i s-a facut bietei femei. La ce a fost necesara anestezia generala? la cezariana? au vazut ca nu poate naste natural si au bagat-o pe cezariana de urgenta? Nici din mesajul sotului nu am distins pana la urma ce s-a petrecut, oricum el pare impacat cu ideea ca medicii au facut totul bine, ceea ce dovedeste ca are un suflet nobil si generos. Dar fetita nu are mama :( Voi ati priceput care e motivul pt care s-a petrecut asa o tragedie?
alice2004 spune:
Si am pus si citeva pozici de la plimbarea de azi !
Le puteti vedeaaici
Lia, si eu am citit mesajul lui Tudor, sotul Andreei, si am inteles ca ea a facut stop cardio pe masa de nastere si au recurs la cezariana ca sa salveze copilul ! Apoi au resuscitat-o si pe ea si fata a mai trait 15 ore, dar nu a putut trece fizic de socul avut din cauza emboliei si de aceea a murit... Si nici eu nu-mi pot lua mintea de la tragedia asta ... ma tooot intreb daca nu s-ar fi putut face ceva s-o fi salvat si pe Andreea, ca doar traim in sec.21, ne ocupam de clonari, ce dumnezeu ! Am vazut insa ca Tudor a spus ca personalul spitalului s-a comportat exemplar si ca sotia lui a avut parte de toata ingrijirea si medicamentele ce i s-ar fi putut oferi ! Uneori viata este al naibii de nedreapta si de neinteles ...
Alice si Andrei
Gizmo pina la un an
Gizmo dupa aniversarea de un an
Gizmo in 2006