Mamici de ianuarie - februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

buna ,fetelor!
of,cand ma gandesc la maria,vad imaginea unui bebelus care cauta cu gurita sanul mamei,care plange sa fie luata in brate de mami...
noi,ieri si azi cu multi colici,bietu bebe nu poate dormi si el linstit.astia nu au pe aici nimic naturist pt colici,si se uita ca la nu stiu ce cand intrebi.nici aici nu se da de la farmacie nik fara reteta,asa cum a patit si maraki.
JG,si eu stiu de picatura de lapte,uns bine sfarcul si suflat sa se usuce.sa porti tricouri cat mai largi,din bumbac si fara sutien...
mamici si burtici va pup,ca nu prea am chef de scris...sunt obosita si trista...
mirelutza si dani(21.12.2005)

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheba spune:

De cind am aflat vestea pe site despre AndreeaC am zis ca nu mai intru sa mai citesc nimic.Week-end-ul viitor sint programata sa nasc in caz ca nu se intimpla pina atunci in mod spontan.Deja azi-noapte am visat urit si mai toata ziua de azi am fost ingindurata.Parca niciodata ca in astfel de momente nu esti atit de constient de cit de neinsemnat esti in raport cu ce ti-e scris, cum azi esti si miine poti sa nu mai fii, cum daca perspectiva asta a mortii am constientiza-o mai des am fi mai buni cu cei din jur si n-am amina nici o vorba frumoasa, nici un gest generos.
Multumesc GIOVA si fetelor care au avut cuvinte de incurajare pentru ultimele gravidutze ale acestei luni.

39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Inca nu se strang bani pt. fam. Andreei. poate ati citit la subiectul deschis pt. ea de la Discutii generale, si acolo zicea Gandacelu, ca prima data anunta fam. sa vada daca e de acord. ca de abia a vrut sotul Andreei sa primeasca si banii stransi de colegii ei. acum asteptam sa vedem.
daca aflu ceva va anunt.

Mirela si eu am in minte, poza cu Andreea, si tot asa un bebelus, fara aparare in spital.... nu mai pot scrie caci iar hohotesc in plans. Fac ce fac si tot la ele ma gandesc!!!

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Sheba si restul , va rog frumos uitati ce s-a intamplat (stiu ca suna urat si egoist, dar ma gandesc si la voi), ganditi-va la voi si la bebe. aveti incredere in dr. vostru si mai ales in D-zeu.
Daca va face rau, mai bine nu mai intrati pe forum sa cititi, pana dupa nastere.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Sheba nu te mai gandi la ce e rau . Nu trebuie sa te descurajezi . Sunt cazuri rare. Eu personal nu vreau sa cred ca a fost vina medicilor.
Gandeste_te la copilul tau si ca totul va fi bine.Indiferent ce si cum se va intampla toti avem un destin pe care trebuie sa il luam asa cum este. Mai bun sau mai rau.Hai revino si fruntea sus.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

Fetelor, vin si eu cu vesti despre Tedita. Ea nu poate sa scrie pentru ca nu-i merge parola.
Marti 7 februarie a fost la control si dr. i-a recomandat sa ia ulei de ricin pentru declansare. Au inceput durerile noaptea, a stat 3 ore acasa si la ora 8 a ajuns la spital. A nascut normal cu peridurala. Pe 8 februarie la ora 12.07 a venit Alexandru, 4350 g si 53.5 cm.

Nasteri usoare si bebelusi sanatosi tuturor burticilor!

Andreea, mami de Tudor - 10.08.2005
POZE

Mergi la inceput

Felicitari TEDITA!!! Refacere rapida si mult laptic.
Bine ai venit ALEXANDRU!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

FELICITARI TEDITA!!! REFACERE RAPIDA SI BB MANCACIOS!!

J si Carla

Mergi la inceput

Giova si Irinadum.
E-adevarat ca sint cazuri rare si din ce am citit si inteles sint imprevizibile si imposibil de rezolvat medical.Nici nu ma gindesc sa fie vina doctorului, in orice caz sper ca nu e primul lucru la care sa se gindeasca cineva.Dar atunci cind te apropii de un moment asemanator-nasterea-e greu sa nu fi afectat de o asemenea veste.
Dupa ce nasc revin sa va spun cum e voinicelul meu;saptamina trecuta avea 3.300 kg si e posibil sa nasc si cu cezariana, eu fiind mica in bazin.
Nasteri usoare burticilor si nopti linistite burticilor

Mergi la inceput

, si nopti linistite mamicilor vroiam sa scriu.

Mergi la inceput