Mamici de ianuarie - februarie 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 9
Denisam spune:
Am uitat sa precizez ca pozele sunt pe contul comun la albumul Emma Andreea.
Cuscra, Mirela, Teolinda, Irina, Florinini,Ana- ce mai facetzi, sper ca e totul ok cu voi!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
madau spune:
Fetelor am si eu o mare rugaminte la voi, daca aflati vreun cont sau cum putem contribui cu ceva ptr micuta Maria, a AndreeiC, dati-mi si mie un PM, va rog din suflet. Multumesc!
O mamica de nov-dec 2005!

Madau si
Miruna (15 dec 2005)
POZICI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">ASA S-A NASCUT MIRUNA
J G spune:
Buna fetelor!
Nu am intrat de ieri pentru ca pur si simplu nu stiu ce sa zic, mi se pare ingrozitor ce s-a intamplat cu saracuta Andreea!
In rest, azi-noapte ne-am trezit cam la o ora jumate sa papam, asa ca mami e foarte obosita. De la 10 dimineata suntem treze, urlam si papam, o plimb pe umar prin casa ca sa se mai linisteasca. I-am dat Espumisan si acum 10 minute se pare ca a adormit, sper sa nu se trezeasca imediat. E clar ca am inceput colicile - burtica ei face scandal si saracuta plange si maraie intr-una si papa daca o las de nu stiu unde intra atata laptic! Chiar nu mai stiu ce sa-i fac! Fetelor daca aveti sfaturi va ascult!
Pe de alta parte nu stiu nici eu ce sa fac!
Inca am dureri cand alaptez, prin dureri va rog sa intelegeti ca incep sa plang cand incepe sa suga. Daca ii dau fara mamelon de silicon ma doare de lesin, daca ii dau prin mamelon nu mai apuca bine toata areola si imi face rani la baza sfarcului, asa ca un sant de zici ca sta sa-mi cada sfarcul! Si tot doare de mor. Ce sa fac?? Ma dau cu garmastan dar efectul e foarte mic! Imi vine zau sa ma mulg si sa-i dau la bibe lapticul, dar asta nu se poate mereu, uneori tot trebuie sa o pui la tzatza putin. Mai exista vreo crema, ceva, cu care sa ma dau?
J si Carla
monu spune:
JG, buna eu i-am dat lui bb pentru colici bonisan la inceput, dupa fiecare masa, dupa care, atunci cand nu a mai avut efect, am trecut la colic baby. si a avut efect. debridatul pe noi ne-a dereglat putin la kk.
mami de mai iunie 2005.
si
Alexia Ioana
pisoi3 spune:
Denisa, am vazut pozele Emmei, e superba, sa fie sanatoasa si sa aiba noroc! Toate suntem niste norocoase ca suntem ok si noi si puii nostri.
Janina, cand au colici bebeii vor sa suga in continuu ca asta ii linisteste, de aia vrea Carla tot timpul la san. Incearca sa iti dai cu Bepanthen, poate are un efect mai bun decat Garmastanul. Eu mi-am dat intai cu Garmastan, din luna a 8a. Acum o saptamana s-a terminat, nu am mai gasit la farmacia de langa blocul meu si nu am vrut sa mai astept, am luat Bepanthen. Mi se pare mai hidratant Bepanthenul.
Ma tot gandesc la Andreea si sunt super trista, ce tragedie ingrozitoare. Nici macar nu exista cuvinte in asemenea situatii.
Gio, buna ideea ta cu coroana, eu sunt de acord, hai sa vedem, fetelor, cum facem.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
utocatalina spune:
Am fost si noi 1 ora jumate in Tineretului...foarte cald si bine, de parca ar veni primavara...ieri a dormit bine si vad ca si azi pina acum a marait numai nitel...maine o duc la mama pentru citva ore ca sa petrecem la restaurant...m-am hotarit sa-i iau de la Chicco marsupiu acela in 3 pozitii si cred ca dupa 2 luni am sa o plimb si cu el...eu ma delpasez greu cu caruciorul, de accea vreau musai sa cumpar marsupiu...in rest, in timp ce papa s-a kk de si-a murdarit tot...am schimbat-o si cred ca a papat peste 150...sa vezi acum show...
Sunt de acord cu coroana pentru sufletelul Andreei si contribui si eu cu bani daca se ocupa cineva, din pacate nu o sa pot sa particip la inmormintare, ca nu sunt in stare...off...sunt prea emotiva!
Janina mama m-a pus sa ma dau si cu glicerina boraxata pe sfircuri la inceput cind ma mai dureau, ca eu cind m-am dat cu garmastan am uitat sa ma spal si i-am dat sa suga asa o data! Nu stiu daca are efect, dar poti incerca!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
miraklucker spune:
Ioana, am luat caietele alor mei copii si m-am uitat de circumfetinta capului. Trebuie sa-ti spun ca ei au avut intotdeauna capul mic, pe grafic erau tot timpul pe ultima linie sau chiar sub. Stiu ca la David la controlul de 1 an doctorul m-a trimis sa-i fac o radiografie ca fontanele era deja inchisa, cica nu e problema doar daca se inchide cu osificari, sau asa ceva. In medie vad ca pe luna crestea cu cate 1-1.5 cm, dar au fost luni cand nu au crescut deloc.
La David de la 35 la nastere a ajuns la 39 la 3 luni.
La Daria de la 31cm la 36.
Janina, eu am primit aici un fel de silicoane (chestia e ca am atuncat cutia si nu mai stiu cum se cheama ) un fel de gel, hidrogel, care le pui pe sfarcuri intre subt. Se pot folosi max 7 zile. Se iau se umezesc cu apa si se pun, cand ii dai sa suga la fel le umezesti si le pui la loc in plic. sunt tare bune, te racoresc si efectul il simti dupa 1-2 zile. Acum nu stiu daca se gaseste asa ceva si in Romania, plus ca sunt destul de scumpe, aici 17-18 EU. Ce mai poti face sa-ti pui cateva picaturi de lapte, asisitentele in spital asa recomandau cica e tare bun, lasa-ti sanii cat de aerisiti poti! Mai cautai odata dar nu gasesc nimic. Daca au la farmacie sau tehnico-medicale trebuie sa stie ce sunt!
Fetita mea e tot cuminte, azi am fost pentru prima data la plimbare si la cumparaturi
. A dormit tot timpul, can am venit a trebuit sa o trezesc ca la mine curgea laptele ca la un robinet stricat
.
Acum suntem singurele. Barbatii au plecat la munte sa schieze, se intorc numai maine, si Daria e cu bunica la plimbare.
si cam atat pentru azi!!
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
proadelina spune:
Buna fetelor! Sunt o mamica de noiembrie-decembrie 2005. Am citit si am fost foarte impresionata si intristata de acest eveniment tragic.
Am un mesaj pentru voi, pentru cele ce au nascut: felicitari si multa sanatate, sa va bucurati de puiutzii vostri muuuult timp de acum inainte.
Pentru cele care urmeaza sa nasca: fitzi tari si curajoase, multa sanatate de asemenea, copilasi frumosi, sanatosi si mancaciosi.
Cu mult drag, Adelina
Giova spune:
Fetelor eu trimit bani, dar trebuie una din Bucuresti sa se ocupe.
Inmormantarea e marti. Poate se ocupa una dintre voi, care e din Bucuresti sa comande o coroana si sa o duca la inmormantare.
Denisa imediat ma uit la poze.
Si eu am pus poze noi, cu Marco in albumul lui de pe cont.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
J G spune:
Fetelor merci de sfaturi... incerc sa ma descurc, sa ignor ca ma doare cand incepe sa suga, mai ales ca mi-e mila de ea ca are dureri in halul asta.
Incet incet ma simt descurajata... ma omoara statul in casa, simt ca o iau razna... mai ales ca nu vreau sa chem pe nimeni la mine cat timp Carla face showuri, ca ar fi incomod.
De maine o scot 5 min pe balcon ca facem 2 saptamani. Astept sa vina primavara sa putem sa iesim cat vrem prin parc. Sa nu credeti ca sunt rea sau mama denaturata dar eu sunt mereu in miscare si acum ma simt ca in puscarie.
J si Carla