Mamici de ianuarie - februarie 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 8
utocatalina spune:
Eu ies afara acum la plimbare..Pufumic si Ana sa va traiasca bb si sa va bucurati de ei...refacere rapida! Tanti ti-am raspuns pe pm..Ayumi pupici si ne e dor de tine..Eu am in casa cam 24, 25 si o tin cu body, camasuta si pantalonasi...se pare ca e cam mult, la voi vad ca la temp. asta ii tineti si in body..dar acum asa am obisnuit-o, ce sa fac, merg asa in continuare! Pupici si gravidutelor si mamicilor!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
utocatalina spune:
Ioana esti sigura ca fontanela de deasupra fruntii este aproape inchisa...stiu ca abia la 1 an sau chiar 18 luni se inchide...daca insa este asa, dar are capul mai mare decit virsta lui nu ar trebui sa-ti faci probleme...
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta
irinadum spune:
Ioana hai sa sa iti spun cum e la mine. Mario care e ditamai capatanosul s_a nascut cu perimetrul cranian 33, la o luna avea 37 iar la doua 39. Fontanela o are si el relativ mica in sensul ca e de vreo 3 cm as zice eu dar am sa ma uit azi iar ca sa nu zic prostii. Mie mi_a zis doctorita saptaman asta ca se inchide dupa 8 luni . Acum se pare ca depinde de la copil la copil pentru ca am citit cazuri in care se inchide si mult mai devreme si nu e nici o problema. Da o cautare pe google ca ai sa gasesti multe raspunsuri.
Catalina eu l_am tinut mereu dezbracat adica numai in body si poate ca asa s_a obisnuit. Acum ca e bine sau nu ..... vedem noi pe parcurs.
Irina
Giova spune:
Fetelor eu inca sunt socata, nu-mi revin. Sapt. viitoare voi merge la controlul de 6 sapt. si neaparat il voi intreba pe dr. despre cazul asta.
Deja 2 nenorociri s-au intamplat in grupul nostru: 1. puiuta l;ui Ayumi- pe care o si salut cu ocazia asta. 2. Andreeac.
Doamne ajuta ca de acum in colo sa avem parte numai de vesti bune si bucurii.
Viitoarele mamici, cele care inca mai sunt
, nu va speriati, stati linistite, cum ati vazut, acest caz e foarte rar. trebuie sa ne indreptam fata mai mult catre D-zeu. Numai el stie de ce a randuit lucrurile in acest fel.
Am o rugaminte pt. fetele din Bucuresti: ce ziceti cumparam o coroana din partea mamicilor de ianuarie- februarie si sa o duceti la inmormantare?
Astept pareri si sugesti.
O voi intreba pe Gandacelu cand e inmormantarea si unde se va tine.
Bebe Marco a fost cuminte, a facut ieri kk, am schimbat 3 pampersi, azi vad ca putin de tot. Colici putini aseara, azi noapte deloc, s-a trezit la papa si somn, in patutul lui. e a 2-a noapte cand doarme la el in patut si tati poate sa o tina in brate pe mami.
Am fost afara, de 10 min. am venit.
La noi in casa, facem 22-24 grade. 24 cand ii facem baita.In rest 22,5 e permanent.Dar eu nu-l tin numai in body, ca la temp. asta e rece totusi. Irina e mai friguroasa.
Ioana si la Marco a inceput sa se mai inchida fontanela. nu stiu daca e bine sau nu.
Merg sa-l ajut pe sotul la curatenie, ca de nu.... ma scoate in suturi din casa, cu calculator cu tot.![]()
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
alex26 spune:
Felicitari proaspetelor mamici si multa bafta celor care isi asteapta puiutii.
Cele care nu ati nascut, inteleg prin ce treceti. Mie mi-a murit o prietena doctorita la nastere si am fost ingrozita ca mi s-ar putea intampla si mie. Dar...cu credinta in Dumnezeu, in curand va veti tine puiutii in brate.
Ma gandesc la Maria. Oare ce o fi in sufletelul ei acum cand sta singura intr-un patut si la ea nu vine mami? Toti bebelusii simt in jurul lor fericire, ea simte numai suflete disperate si lacrimi. Doamne ai grija de Maria si de sufletul Andreei!
Alexandra
Ursoaica spune:
Moni eu cautam o scuza pt pitica
.
Fetelor pai eu o tineam imbracata doar intr-o camasuta si pantalonasi. Asa ca la 20 grade eu zic ca este friiiggg pt ea.
Acum fiecare copil cu are propria reglare de caldura.
Mi-e iar imi face netul figuri ... doar este sambata![]()
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Ursoaica spune:
Ma bag la somnic, caci pic de somn.
Ne citim mai pe seara.
Pa, pa si
la toata lumea!
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Bombonicaaaa spune:

Doamne Dumnezeule 

Am intrat sa mai citesc ce faceti si m-am socat
nu pot sa-mi revin...Nu -mi mai ies din minte ultimele postari ale ANDREEI Ma rog pt. sufletul ei si ca Dumnezeu sa aiba grija de micuta Maria 
Felicitari totusi noilor mamici si sa va de-a Dumnezeu sanatate voua si puiutilor vostri !
Eu nu pot sa-mi revin , m-i s-a facut pielea ca de gaina si m-i s-a rupt sufletul ...
Oana
de

INGERASII MEI
Denisam spune:
Mamici,
Ce mai facetzi?
Moni si Ursulina- eu zic ca mai mult de 22C nu e bine pt copil si noaptea e bine sa doarma la 21C si o paturtca peste-Emma asa doarme, asa ne-a zis si pediatru si in spital si vad ca ii e bine, la baie avem 24-25C maxim. Zia o tin cu body si o salopeta,nu caciula si nu ciorapi, uneori are si ea manutzele reci dar e normal, asa au ei circulatzia periferica mai lenta decamdata, ii mai pun uneori manusi dar e miscacioasa rau si si le da jos sau maraie![]()
Am pus poze in album de ieri de la 1 luna, sa ne spunetzi dc tinutza era corespunzatoare- doama mai in varsta si cu fusta de blugi este vecina, a facut 48 de ani si ma considera deja "copilul ei"-am primit 2 jucarii mortale de la ea- pe winnie the pooh care recunoaste vocile si vorbeste si un pestisor care canta si el.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!