Mamici de ianuarie - februarie 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 7
emaaimee spune:
Pt dragutelele

O sa fie bine,a fost un caz rarisim si nefericit.Veti vedea ca veti naste toate mandretile de bebelusi sanatosi si zglobii.
Ganditi pozitiv pt micutii din burtica ca sa nu ii stresati la marea intalnire 
Nastere usoara si bebelushi perfecti

de fetita
cu funditaUite atat suntem de mari
POVESTEA MINUNII
EmmaT spune:
Salut intai FELICITARI proaspetelor mamici si viitoarelor!!!
Eu am o cunostiinta care a nascut acum cateva zile si care a fost colega de liceu cu Andreea...afland ce s-a intamplat chiar daca nu ne-a spus numele...nu stiu ce mi-a venit sa ma uit la subiectul vostru si am descoperit ca era vb de aceasi persoana...
Dumnezeu sa o odihneasca in pace!!!
irinadum spune:
Ioana la mine sunt 25 grade si il tin in body . Foarte rar in salopeta. Si tot nu mi se pare ca e cald ca uneori are manutele reci. Deci nu stiu cum ar fi la 20 grade. Cert e ca ii mai dau apa din cand in cand si asta pt ca nu o vrea. Dar ii verific mareu fontanela ca mi_a zis docotra ca e primul semn de deshidratare.
Irina
szivarvany spune:
Mamici si viitoare mamici, intru si eu la voi cu o mare rugaminte: daca aflati de ce ar avea nevoie familia micutei Maria, va rog frumos sa anuntati pe forum. Vreau si eu sa ajut, cumva, cum pot. 

pentru voi toate
Daria &
Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX ! 
Supercopiii iulie/august 2004
monica70 spune:
URSULINA la mine sunt cam 21-22 grade,iar la baie cam 24. Tot cam 24 de grade am tinut tot timpul in prima luna.Dupa aia am oprit caldura si ii mai dau drumul doar din cand in cand si inainte de baie.Dar am observat ca cel mai bine doarme cand e racoare. Prima data cand a dormit 5 ore non-stop se descoperise si era labartzata si supersatisfacuta.Si era doar in body cu maneca scurta + salopeta si avea si un piciorus scos afara
erau cam 21-22 de grad si atunci in camera.
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
Monica ce imi face nora? Tot miscacioasa? Oare asa or fi si mai incolo? Ai terminat conta?
Irina
monica70 spune:
IRINA da tot asa e
Acum ma pregatesc s-o trimit la plimbare cu mami. In rest, colici...am trecut de aseara la DEBRIDAT,sa vedem. Eu fug sa-i iau ceva cadou nasei, ca-i ziua ei azi si maine o vizitam.
Va pup!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

T_Ioana spune:
Fetelor am citit pe forum cam tot ce am gasit despre subiectul asta dar tot sunt ingrijorata. Fontanela lui Razvan, cea de desupra fruntii este aproape inchisa. Daca va amintiti asta mi-a spus si asistenta dar a zis ca nu e nici o problema pt ca are capul mai mare dect ar trebui la varsta lui. Aveti idee cam cat trebuie sa creasca circumferinta capului intr-o luna? Mai are cineva problema asta?
Ioana
lui
Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
maraki spune:
Ana si Pufumic: sa va traiasca comorile, sa fie sanatoase, papacioase,norocoase in viata si sa va aduca numai bucurii!!!
Voua mamicilor, refacere rapida si mult laptic![]()
fetelor eu nu am mai fost in stare sa scriu ceva de ieri pana astazi
Am in minte numai tragedia si ma gandesc la micuta Maria, mi-o imaginez in spital cum o privesc asistentele cu mila....
...imi amintesc postarile Andreei
...e o tragedie mare...nu am cuvinte....
Sper ca familia sa gaseasca putere sa treaca peste asta si sa creasca fetita cu multa dragoste si sa-i ofere caldura familiei!!!
Ayumi nu te-a uitat nimeni, intra mai des si spüne-ne cum esti
Te asteptam cu vesti bune![]()
Fetelor si la mine in camera este cald, il tin pe Angelo intr-un body si pantalonas sau salopeta.Nu cred ca se deshidrateaza ca verific si eu fontanela daca e lasata.
Teolinda multumesc pt. intentie( cu medicamentele )
din pacate pe autocar nu se pot trimite ca nu accepta agentia Voi gasi o solutie in final si fac eu rost din farmacîe.
Fetelor revin mai tarziu,azi ne ducem la cumparaturile saptamanale.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
Ioana eu l-am nascut pe Angelo cu circumferinta 33,5 iar la fix o luna avea 35.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )