Mamici de ianuarie - februarie 2006 (139)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Eu am fost socata aseara si nu am mai putut scrie nimic. Dumnezeu sa o odihneasca in pace pe Andreea si sa vegheze asupra bietului ingeras nevinova Maria.

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna fetelor...
Am citit si eu despre AndreeaC... Condoleantze, imi pare tare rau... Am o stare ce nu poate fi descrisa in cuvinte... Nici eu nu credeam ca se mai poate muri la nastere in zilele noastre...
Cand am citit m-am gandit la viitoarele burtici care inca nu au nascut si ce o fi in sufletele voastre... Am intrat in primul rand sa va incurajez si sa va doresc nastere usoara, copii sanatosi!... Cazurile astea sunt f rare dupa cum s-a mai discutat si pe aici, asa ca nu va lasati doborate de ganduri negre... Aveti niste suflete micute care abia asteapta sa va vada... Nastere usoara, copii sanatosi si recuperare rapida...

Felicitari proaspetelor mamici... Capul sus si voi!... Aveti grija de voi si de ingeresii vostri... Nu va lasati prada depresiilor acum...

E trist, f trist ce s-a intamplat.... Sunt alaturi de voi atat cu durerea pe care o simtiti pt pierderea suferita, cat si cu fericirea pt copilasii vostri... Sa va dea Dumnezeu la toate sanatate si copii sanatosi...
Dumnezeu sa va ocroteasca...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006
februarie 2006
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

Dumnezeu a avut un plan,si ce a fost sa se intample s-a implinit!nebanuite sunt caile Lui!IMI PARE RAU CA A FOST ANDREEA,dar ceea ce nu intelegem acum,ne va fi dezvaluit mai tarziu...
am intrat si eu sa incurajez gravidutzele,sa fie cu fruntea sus,si cu pace in suflet,ca totul va fi bine.
poate s-a intamplat asa ca sa putem valora mai mult minunea de a fi mame,de a privi in ochii copilasilor nostrii,de a valora mai mult fiecare clipa petrcuta cu ei in pantecul nostru si apoi cand ii strangem in brate.si mai ales sa ne intoarcem mai mult spre Domnul,care sigur nu este indiferent la rugamintile si suferintele copiilor Lui!
ANA si PUFUMIC,FELICITARI,REFACERE RAPIIDA SI BEBEI SANATOSI SI MANCACIOSI!
MIRELUTZA SI DANI(21.12.2005)

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Moni mai esti pe aici?
Ce iti face printesa? Mai plange?
Spune-mi te rog ce temperatura tii in camera ei?

Eu am descoperit de ce plangea a mea noaptea si nu mai vroia sa doarma decat la san si vroia numai in brate!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Ce durere trebuie sa fie in familia bietei fete,durere si bucurie in acelasi timp,una vine,una pleaca.Parca am sufletul pustiu eu care sunt straina de ei...OF,DE CE?

de fetita cu fundita

Uite atat suntem de mari

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ursoaica ce ai descoperit? Zi_ne si noua. Poate revolutionam lumea cu descoperirea ta.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Frig, frig, frig in casa!!!!!!!!!! 19 - 20 grade C
Acum am facut cald 26 grade C

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acusor spune:

Ca si Felis, am intrat la voi sa rog viitoarele mamici sa incerce sa nu se gandeasca, ca ce s-a intamplat cu Andreea, se va intampla si lor. E greu sa nu te gandesti, dar trebuie sa faceti un efort. Ganditi-va ca bebeii vostri simt toate framantarile voastre!
Felicitari proaspetelor mamici! Imi mai aduc si eu aminte cu nostalgie de momentele nasterii datorita voua!

Pupici
Andreea si bebe Teo (26.08.2005)
Poze
Cat de mari suntem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Doamne de ce micuta Maria nu poate si ea sa se uite in ochii mamei sale Andreea????? De ce Doamne ??????????????
Acum Doamne tu esti singurul care trebuie sa trimiti nemarginita ta dragoste catre micuta Maria si te rugam Doamne vegheaza asupra sufletelului ei asa cum Andreea ar fi facut-o cu dragostea si caldura mamei care acum ai chemat-o la tine.

Pur si simplu sunt socata.

Dumnezeu sa-i odihneasca sufletul bun si cald!

Doamne intareste familia si da putere tuturor sa treaca peste durerea pierderii suferite

Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ursoaica, eu am facut gresala asta! E prea mult 26 de grade. eu cand am venit cu Razvan din maternitate (unde erau 28-29 grade)m-am gandit ca va suferi copilul daca trec prea brusc la o temperatuta prea mica, asa ca il tineam cu o camasuta si un pantalonas dar la 25-26 grade. A venit asistenta acasa si m-a certat. Mi-a spus ca mititeii, in primele luni isi regleaza greu temperatura corporala si pierd multa caldura, asa ca degeaba ii fac 25-26 de grade ca tot ii va fi frig(tot itmpul avea manutele inghetate si marmorate si gemea). Asa ca am inceput sa il imbrac putin mai bine, adica ii dau body, o camasuta si salopetica (eu ii pun si sosete dar poate nu e cazul la voi) si il tin la 22, maxim 23 grade. Doar la baita ii fac 24-25 de grade. Nu pot sa spun ca nu ii sunt reci uneori manutele dar e calr ca nu ii e frig ci doar are circulatia periferica proasta (ca mine). Asa ca ai grija cu temperaturile prea mari ca se deshidrateaza Raisa si va plange de caldura si de sete.
Pupici!

Ioana lui Razvan Gabriel 03.12.2005
Pozicile mele

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput