Mamici de ianuarie - februarie 2006 (139)
Raspunsuri - Pagina 11
Giova spune:
Fetelor nu mai stie nici una dintre voi cand a intrat Andreea la noi la mamici?
Ar trebui sa ne mobilizam si noi sa strangem niste bani pt. maria, asta in cazul in care sotul Andreei accepta.
Am rectificat lista de pe prima pag. imediat o inlocuiesc.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
Denisam spune:
Felicitari Pufumic, Ana si Tedita!!! Refacere rapida, mult laptic si copii papaciosi!
Irina- eu te inteleg ca nu vrei sa dai vina pe medici,eu sint insa mai mult de 90% convinsa ca e vina lor pt ca nu aveau dosarul complet al Andreei si se pare ca ea avea clar palcenta previa, ceea ce inseamna automat cezariana, mai ales dupa cazatura avuta in ziau respectiva. OanaC a explicat super la celalalt subiect deschsi al discutzii generale si sunt perfect de acord cu ea, dc la eco 3d i s-a spus ca are placenta previa si etc, de ce nimeni nu a tinut cont de asta- acest caz nu trebuie lasat asa, si treb actionat si datzi eventual in judecata medici si sa le suspende dreptul d epractica. Nu vreau sa fiu rea, dar nu e posibil sa moara o mama nvinovata din neglijentza altora.
Nu vreau sa sune ce spun ca fiind radicala, dar sutn adepta dreptatzii si corectitudinii, mai ales cand am pierdut o mamica si o viatz anevinovata!
Sper ca ati inteles ce am vrut sa punctez, va pupic
pe toate si mult succes Sheba si numai bine la nastere, o sa fie bine!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Ursoaica spune:
Giova eu am inscris-o dar nu mai stiu exact capitolul.
Oricum era in perioada cand aveai probleme cu laptopul.
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
Avalon spune:
Imi permit sa va dau o mana de ajutor, Giova... imi pare ingrozitor de rau ce s-a intamplat cu prietena voastra, AndreeaC

... Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa vegheze asupra copilasului pe care l-a asteptat cu atata bucurie...
Aici este prima postare a Andreei pe subiectul vostru:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56045&whichpage=9
Urmatoarea postare: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55805&whichpage=10
Apoi, a scris la capitolele 31, 42-45, 50, 51, 54, 56, 57, 117, 120, 122, 123, 124, 126, 129, 133, 135, 137, 138...
Este inutil sa fim mereu ingrijorati pentru ziua de maine fiindca fiecare zi vine cu problemele ei. La urma urmei, azi este ziua de maine pentru care iti faceai probleme ieri.
Giova spune:
Irina, Ursoaica si Ayalon va multumesc. M-ati ajutat enorm.
fug la baita.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!
irinadum spune:
Denisa ca de obicei ai citit printre randuri.Eu am spus ca "nu vreau sa cred" ca a fost vina medicilor.Dar in acelasi timp nu a svrea sa cred ca acea docotrita a ei cu care au nascut multe mamici pe net si de care absolut toata lumea a avut doar cuvinte de lauda despre ea ca fiind o persoana calma , care le asculta mereu , care urmarea sarcinile cu mare grija, care iubeste copii avand 4 fetite acasa , care le_a ajutat pe multe dintre pacientele ei si aici am citat ce au scris pacientele ei cu mult timp inainte ... nu as vrea sa cred ca a fost intentionata sau rau voita in urmarirea sarcinii ei .Nu neg ca poate a fost o greseala dar asta nu inseamna acum ca toti sunt niste incapabili. Nu trebuie generalizat si mai ales luate informatii gen placenta praevia sau mai stiu eu ce boala doar cu presupusul. Eu zic sa asteptam sa vedem dc cineva ne va spune vreodata ce s_a intamplat iar dc nu sa nu ne mai dam cu presupusul pentru ca e un subiect dureros. Plus ca in cazul unei embolii este clar ca nu se mai putea face nimic. Deci nu are rost sa ne apucam sa dam in cap cuiva fara sa stim. Eu nu vreau sa iau apararea nimanui insa nici sa dau in cineva pentru ca nu suntem in cunostinta de cauza.
Irina
kikiriki spune:
Felicitari pentru Ana, Pufumic, Tedita!!! Sa va traiasca copilasii si sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei !!!
Si eu sunt zdruncinata de aceasta tragedie....eu sunt programata luni dimineata 20 februarie la cezariana si parca a cazut cerul pe mine cand am citit despre nenorocirea care s-a intamplat!!!
Primul mesaj pe tema asta pe care l-am trimis a fost cam dur la adresa medicilor...dar apoi am citit despre boala asta si am inteles ca probabil nu se mai putea face nimic in acel moment sa o salveze...dar problema este: DE CE NU S-AU FACUT INVESTIGATII AMANUNTITE INAINTE!!!???
DE CE A TREBUIT SA SE AJUNGA LA O SITUATIE LIMITA DIN CARE SA NU SE MAI POATA IESI??
Aici ii invinuiesc pe medici!!! De superficialitate!!! Pe multi dintre ginecologi asta ii caracterizeaza: SUPERFICIALITATEA!!!
Si uite ca poate fi si fatal acest defect.
Eu incerc sa imi fac curaj si sa trec peste asa o veste cumplita si toate gravidutele care mai suntem aici asa ar trebui sa facem, dar e destul de greu ...deja m-au napadit intrebarile si grijile...pana cand o sa o vad pe bebelina mea sanatoasa si la mine in brate...offfff...
Mai este asa de putin....Doamne ajuta sa fie bine !!!!
Kikiriki
38+ si
Luanna
Kikiriki
nushulica spune:
buna seara fetelor!eu nu am legatura cu subiectul asta nu sunt o viitoare mamica cel putin nu in viitorul apropiat dar am intrat pentru ca sunt si eu socata de ce i s-a intamplat andreei si vreau sa incurajez viitoarele mamici cele care urmeaza sa nasteti in viitorul apropiat sa fiti tari sa aveti credinta mare in Dzeu ca veti trece cu bine de mastere si veti avea copii frumosi si sanatosi!!!
vreau sa intelegeti clar acest lucru...ce i s-a intamplat andreei este un caz foarte rar si nu are de ce sa se repete (doamne fereste)
eu voi fi alaturi de voi cu gandul si sufletul pentru ca stiu ce e in sufletul vostru acum si ce ganduri negre va trec prin cap...sora mea a nascut acum doua luni o fetita tare frumoasa si sanatoasa care este bucuria familiei noastre ingrid-maria care mi-e si finutza...o voi purta toata viata in gand si pe maria ingerasul andreei![]()
![]()

monica70 spune:
TEDITA felicitari pentru bebe ALEXANDRU!
SHEBA si KIKIRIKI si celelalte gravidutze fiti optimiste ca in cateva zile ne dati vesti bune!
Nu va mai ganditi aiurea! Si eu imi faceam probleme ca stiam ca trebuie sa nasc prin cezariana (cu miopia forte) si citisem ca e mortalitatea mai ridicata decat daca nasti natural.Si cand colo ati vazut...am nascut natural si f. usor in juma de ora,la o ora de cand s-a rupt apa. Asta fara nici un control ca pentru nastere naturala...daca era cordonul infasurat de doua ori sau mai stiu eu ce...????
Ca cezariana ioc,la dilatatia maxima cu care am ajuns la spital!?! Noroc ca nu m-am gandit atunci la asa ceva,de fapt nici n-am avut timp sa ma dezmeticesc si gata! UEEEEEEEE!!!!!! A aparut Diana!Dar probabil asa s-au aranjat lucrurile, sa se compenseze cei cinci ani de disperare pana am ajuns
si stresul celor 9 luni de sarcina. Cineva trage sforile acolo sus...ce sa facem asa a fost sa fie,nu prea mai putem face nimic.Toata ziua am incercat sa nu ma mai gandesc,dar degeaba si cred ca Diana mi-a simtit starea,pentru ca niciodata n-a mai facut asa crize de colici urate ca aseara si azi 

Si nici nu mai stiam de ce plang de mila ei sau a MARIEI si ANDREEI
Dar voi trebuie sa uitati, sa va ganditi ca si bebeii vostri va simt starile,nu-i stresati de pe acum asa de rau! Ganditi-va doar ca se poate si ... in juma de ora si usor si apoi urmeaza ...ueeeeeeee!
Va pup pe toate gravidutzele
Si pe mamici si bebei!
MONI si
DIANA (01.01.2006)