Mamici de martie-aprilie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 7
alinaalex spune:
LAURA IOANA, sa stii ca eu tot baietzel l-am visat. Daca e totusi fetitza??? Pana acum , la 3 ecografii mi-a spus dr. ca ar fi baietzel si eu tot asa simt. Ma rog, eu nici asa nu cred in vise...Si nici daca ar fi fetitza nu m-as supara. Sanatos sa fie!
Stai linistita ca pe tipa aia am si facut-o timpita pe fatza!!! Nesimtita! Si are si ea copil mic, nu stiu de ce vine cu idei de astea...Ei i se pare exagerata reactia mea, ca cica de aia ca-s gravida ma enervez asa...Cata prostie pe lumea asta! Cateodata am impresia ca ar trebui sa-mi revizuiesc anturajul![]()

ALINA si BB
33+
pozici
ANDREEA GEORGIANA spune:
LA MULTI ANI,ANA MARIA
!TCELEN,sa-ti traiaca copii si sa fiti fericiti...pana la adanci batraneti!
daca la inceput semana leit cu Silviu sa stii ca acum parca seamana si cu tine Ana Maria.Oricum,este dulce foc!
Fetelor,nu mai incercati sa interpretati visele,pt. ca in perioada asta ele apar ca urmare a gandurilor si temerilor noastre,dar si a intamplarilor aflate sau vazute.Subconstientul,bata-l vina!Orice am visa inseamna...ca este totul bine,DAAAAAAAAAAAAAAA?
Tina,URAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!Ti-a venit mintea la cap,bravo!
Astazi am avut musafiri timp de vreo 7 ore si sunt franta,chiar daca am avut un ajutor de nadejde,in persoana sotului meu.Sper sa dorm bine,pt. ca noaptea trecuta am cam bantuit aiurea,pe net si intre pat si baie.ma doare tare de tot spatele si merg din ce in ce mai cracanata,astfel incat m-am ales cu o noua porecla:Pingu.
Am facut si poze,atat cu burtica cat si cu ultimele lucrusoarele ale bebitei,proaspat finisate.Salopetica mov cu fundite si caciulita mov sunt facute de mine,iar celelalte ,,bebelusisme,, ,de catre matusa mea.Si pentru ca nu mi-a placut cum a iesit a doua paturica(de fapt n-am avut rabdare sa-i crosetez aplicatii si i-am dat-o matusii la finisat...),tocmai termin o a treia,vesela si mai micuta.
Dar bvoi pune pozele maine,intrucat astazi nu mai pot sta in fundu...loi!
Pupici si noapte buna! Si mai ales,odihnitoare!
ANDREEA GEORGIANA +33 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
Zuzilici spune:
Alina ce coincidenta ... si eu am visat aseara ca deja nascusem. Nici vorba de la termen sau nu, stiu doar ca nascusem foarte repede si toate erau bune si frumoase atat cu mine cat si cu bebel. Inca nu stiu exact (in vis vorbind) daca e fata sau baiat si e deja a 3-a oara cand visez ca deja am nascut fara probleme si totul e in regula.
Cred ca Andreea Georgiana are dreptate si subconstientul meu a vrut sa ma linisteasca dupa ce-am citit tragedia AndreeiC .
Laura bine c-ai reusit sa te usurezi.
Nasol sa fi constipat dupa ce ca deja esti c-o burtica mare cat un balon.
Sper sa ai parte de-o noapte mai buna azi. 
Tcelan ai o artista acolo si cred ca la urmatoarea aniversare poti sa-i pui ceva moate si fundite in par.
E asa o sumpa de-mi vine s-o mananc toata. Spune-mi tu ai avut arsuri in ultimele luni? Eu de vreo luna, doua indiferent ce manac simt ca-mi ia gatul foc asa ma ustura si am arsuri.
Dar daca mica o sa aibe parul Anei Maria atunci chiar ca merita sa sufar pentru asa minunatie. 
Fetelor weekend placut in continuare.
Zuzilici
si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png
ciuf spune:
Alinaalex, si eu visez ca nasc si ca am o fetita de vreo saptamana. Intr-o saptamana, am visat noapte de noapte aceeasi tema. Ca sa nu spun ca am o noua obsesie: sa alaptez si sa am laptic. Eh, bine, cam asta visez. Ca am nascut extrem de usor, ca fetita statea la sanul meu si papa laptic, ca imi curgea laptic din sani, etc. Dar in fiecare noapte sa visez acelasi lucru???? 

Am rugat-o pe mama soacra sa-mi cumpere si mie Galactogil pentru laptic. V-am zis ca la Luca nu am reusit sa alaptez decat vreo trei luni. Si alea chinuite rau de tot, ba cu supt, ba cu pompat. Si asa de increzatoare eram cand citeam ca pot alapta femei simple, care nu au fost insarcinate niciodata, cum sunt mamicile adoptive. Si ma gandeam? La naiba, daca alea pot sa alapteze fara sa fi tinut un bb in burtica, cum de nu pot eu sa am laptic. Dar daca Dzeu nu-ti da, nu poti cere mai mult. Am facut tot posibilul.
Noi am reusit sa dormim mai bine azi-noapte, iar azi e dezastru in casa. Ca asa se intampla. Eu ma bazez pe sot sa faca curatenia in we, iar el vrea sa facem tot felul de iesiri sau altceva impreuna, nicidecum treaba din casa.
Asa ca arata la noi totul ca si cum ar fi fost dupa razboi.
Imi facui si somnul de frumusete, bagai rapid una mica (o ciocolatica) ca sa fie trezirea mai usoara.
Aida, e superba bonetica. Vreau si eu una. De la care Wal Mart ai luat-o? Din Canada sau USA?
Laura Ioana, si eu mai patesc la fel cu constipatia. Zici ca nasc si kk tot nu fac. Si zau ca nu e bine sa te scremi asa ca iti infloresc tare frumos hemoroizii.
Mai bine baga mai des cate un supozitor. Eu in ultimele luni am iesit destul de usor cu glicerina, chiar daca doctora mi-a interzis sa-l folosesc.
Dragelor, cum sa ma supar ca radeti de pataniile lui fiu-meu. Pana la urma de-aia am si postat ca sa mai iesim cu toatele din starea aia pacatoasa in care intrasem. Am vrut sa va arat si partea comica a unor lucruri care iti dau bataie de cap aproape zi de zi. Dar cu mare iubire treci peste toate.
Andreea Georgiana, astept cu nerabdare sa vad ce ai tricotat. Sa stii ca in ziua cu vestea nasoala m-am apucat de tricotat un pulovar lui Luca. Si apoi o sa incerc sa fac ceva pentru micuta.
Kim, eh, ce as vrea sa nasc si eu precum cunostinta ta. Asa rapid. Auzi tu in 45 de min??? Wow. Asta da nastere usoara.
Am cumparat si eu ieri un costumas tare frumusel pentru micuta. Cu gargarite. Am fost la Mall, la locul de joaca, l-am lasat pe sot cu Luca si eu am fost pe la magazine. Am vazut atat de multe si frumoase ca nu ma puteam hotari. Pana la urma i-am carat si pe barbati sa-mi dea sfatul ce sa cumpar. Sotul a optat si el pentru aceleasi gargarite.
Biuta, eu stiu ca trebuie sa bei foarte multe lichide pentru refacerea lichidului amniotic. Sper sa am dreptate sa nu vorbesc bazaconii. Dar poate ne spune Deea.
Noe, crede-ma ca fiu-meu sta foarte prost la capitolul mancare. Traiasca laptele! E un biberonar sef. Fara lapte suntem terminati. Si noaptea cand se trezeste ne cere licoarea asa ca prin vis. Si noi speram ca adoarme la loc ca sa uite de biberon, dar de unde dom'le. Incepe sa se supere daca nu ne conformam.
Mihaser, tare faza cu spalatul parului cu tix. Bag de seama ca nu a fost usor pentru ai tai sa aiba un asa copil. Si stii cum e. Cam asa o a patesti si tu. De acelasi specimen vei avea parte. Al meu sot la varsta de 2-3 ani a dat foc la casa ca cica vroia sa incalzeasca niste papusi intr-o casuta de carton. Se juca cu frate-sau pe balcon. Ala mai mare cu 18 luni ca el, dar creierul era al meu sot. Si ii veneau numai idei traznite. Noroc ca in clipa aia a vazut un vecin cum ardea perdeaua de la balcon iar ei strigau speriati.
Altadata, se jucau cu niste monezi si le aruncau in aer. Eh si au nimerit sa pice taman intr-o lustra. Vine desteptul meu de sot cu ideea fenomenala. Turnam apa si monezile ies la suprafata. Fizician, dom'le. A fost dezastru. S-a facut scurtcircuit. Hmmm, asa ca ma astept la ale mai mari prostii din partea lui Luk Muk. Ca sa nu va mai spun (poate ma repet, dar ma iertati ca sunt gravida) ca sotul a cumparat extinctor sa avem si noi in casa. Cu un specimen ca Luca te astepti la orice. Mi-a aratat cum sa-l folosesc in caz de foc. Asa ca ... ufffff, sterg fruntea plina de sudoare.
Ref. la cat ai mancat tu pate, stai linistita ca nu e nici un bai. Din cand in cand nu e mare lucru. Ei zic ca e toxic in cazul in care mananci cantitati mari. Asa ca nu-ti fa griji din cauza asta.
Ceela, pai burtica ta ce mai face? Cheerleadera. Faci niste miscari cu pamatufurile alea si fugi??? ntz-ntz-ntz, vino inapoi la povesti.
Tania, ai grija cu mobila aia. Sa te puna Sfantu' sa pui mana pe ea. Tu numai o stergi de praf. Ne-am inteles, da?!
Ameluta, felicitari pentru Mihaita!
Aileana, te asteptam la povesti cand reusiti sa rezolvati cu calculatorul. Pup capsorul lui Andrei Ioan.
Daniela, de dimineata m-am trezit croita ca sotul trebuie sa verifice caruciorul de la Luca pe care il vom folosi pentru micuta. Stiam eu ca avea o buba. Apoi sa verifice si car seatul. In fine, in 5 min. treaba era rezolvata. Sotul se uita la mine:" Mai doresti ceva, mamico?". Pai asa vorbeste el cu mine. Eu imi fac cuibul de acum, el zice ca e prea devreme. Asa ca il trimisei sa puna lucrurile la loc in beci, ca altfel numai de alea nu mai aveam loc in casa. Ca sa nu spun ca Luca se urca in carucior si ne ordona sa-l "plimblam". Apoi vroia si in scaunul masinii. Eh, ca la nebuni. Asa ca sotul m-a linistit. Stiu ca totul e in perfecta stare. Am mai taiat o grija de pe lista.
Tcelen, iar ai probleme cu mastita asta? Pai asa repede se face la loc? Ce a zis doctorul care e cauza recidivarii? Spune-ne sa invatam si noi. Ce dulce e fratiorul cum isi hraneste surioara!!! Ai inceput sa-i dai ceai? Dar semnul ala din frunte e de buna purtare la Iulian? Pup grasunica cretolina.
Zuzilici, am si eu niste arsuri de numa. Zici ca scuip flacari pe gura, precum balaurul. Pe cuvant. Si nu aveam nici pe naiba acum cateva saptamani. Si ce e nasol e ca ma trezesc noaptea din cauza lor. Nesuferitele. Dar traiasca pastiluta. Face minuni.
La noi sunt niste temperaturi de -21 de grade. umaram pe degete de cate ori am avut asa temperaturi. Si zapada la greu.
Pup gasca de burtici si puiutii care au venit pe lume.
Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo
aida_o spune:
Ciuf,
de la Walmartul canadian am luat bonetica, dar asta nu inseamna ca nu se poate sa gasesti si la voi. eu am cumparat-o pe ultima din magazin, ca altfel nu ma grabeam sa o iau (cum am zis - mersesem doar sa fac un "market research", comparam preturi... dar cind am vazut ca alta nu mai au, am zis sa nu ma risc :)
dar tu stii sigur ca ai o fetita in burtica?
m-ai dat pe spate cu expresia aia legata de "inflorirea" hemoroizilor ![]()
ce bine de tine ca sotul vrea sa mai si iesiti in weekend. al meu a intrat in perioada "grijulie", pt ca o ne bagam in cheltuieli si ne trebuie bani atit pt casa care ni se construieste, dar si pt copil ![]()
Polixeni spune:
Salutare fetele!!!
Abia aseara am aflat si eu ce s-a intamplat cu Andreea.Am ramas socata!!Credeti-ma ca nu am putut dormi deloc noaptea...nu-mi vine sa cred ca asa ceva se poate intampla..si cand ma gandesc si la sotul ei si la Maria mai ales....Dzeu sa ii aiba in grija!!
Mariana si Loriana sa va traiasca bebelusii sanatosi,mancaciosi si norocosi iar voi sa va refaceti cat mai repede!!!

Tcelen sa-ti traiasca si tie gaza care este o scumpete!!! 
Noi suntem bine.Aseara ne-a dus tati la taverna si ce-am mai papaaaat...
Bebele misca asa de tare cateodata ca zici ca pleaca la plimbarica de unul singur.
Sapt. viitoare mergem la control iar si va tb sa facem cardiografie.In rest..toate bune si frumoase.
Va pupicesc pe toate si aveti grija de voi si nu va mai intristati!!
Poli 36+ 
tania2 spune:
salutare
Uite ca ne-am trezit mai de dimineata ca de obicei, e asa liniste in casa, tati inca doarme, si noi fuga la net.
Apropo de vise, eu nu-mi visez bebelina, pentru ca ( sa nu ma invidiati), dorm foarte profund, dar mi se pare normal. Eu de cind ma trezesc si pana adorm nu reusesc sa-mi mut gindurile in alta parte. Numai la ea imi sta mintea, oriunde as fi si orice as face. Si instinctiv imi tin mai mereu mina pe burtika.
Asata a fost subiectul nr.1, subiectul numarul 2 suna cam asa: Eu cred ca o sa am o bebica "chelioasa" pentru ca pana acum nu am avut arsuri. Beau aproape 2l de apa pe zi dar pentru ca imi impun eu nu ca mi-ar fi tot timpul sete. Noaptea nu ma trezesc niciodata sa beau ceva, doar cand merg la pisu mai iau o gura,doua de apa.
Ciuf, stai linistita ca mobila o sa fie carata si aranjata de oamenii de la firma unde a fost comandata, eu o sa fiu cu ochiul critic pe ei, sia atat.
Zuzulici, nu am vazut pana acum, ma bucur ca aveam aproximativ aceeasi perioada, mai este si ciuf sa vedem cine da startul la noi. Ha, si tu tot "pasarica" ai!
Aseara, ca tot mi-am laudat bb, mi-a stat numai in ficat, evident cu capul, ca aproape nu mai puteam sa respir si dupa ce am mancat ceva n-a mai fost chip sa stau decat lungita.
Si eu care credeam ca a facut o minunatie cu intoarcerea magica!
pup
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png
ama_kaly spune:
Loriana FELICITARI PENTRU FETITA!!

Sa va traiasca si sa creasca mare,sanatoasa si frumoasa!!!
io
30+ cu
Seby
Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe
mihaser spune:
salutare 
fetele am ratat concertul Iris...am nimerit pe la unu` cu Pepe
am fost sa cautam patut ptr bebe si canta pe-acolo (intr-un centru comercial)...era si cu querida si era plin de fetite de la 5 la 12 ani care vroiau autografe...lol
am pierdut Iris ptr ca tati a zis ca se duce la un examen astazisi ca invata...nu a invatat nimic...dar nici profesorul nu s-a sinchisit sa apara, asa ca s-a stresat degeaba lol...imi vine sa-l omor!
Tina in sfarsit o veste buna!
Sincer m-am saturat de vesti proaste...saptamana asta am tot avut parte de asta, insa a venit primavara au inflorit ghioceii in gradini si singura mea grija e sa nu ninga sa inghete frumusetile astea ca mi se rupe sufletul.
Aileana si Ameluta ati ales nume foarte frumoase ptr puii vostri. Sa va traiasca si sa va iubeasca!
Ciuf o sa-mi cumpar si eu un extictor...ma pregatesc sufleteste ptr un bebe nazdravan...mai ales ca la mine in familie principala urare a fost "sa-ti dea D-zeu un copil exact ca tine!"
Stai linistita ca si eu am dat foc la niste cartoane langa tomberon si
s-a extins la un gard viu...Norocul meu ca au venit pompierii la timp si nu au luat foc masinile din parcare! Bineinteles ca totul a picat pe biata mama...au amenintat-o ca ii fac reclamatii ca nu e in stare sa ma supravegheze...Deh copil tampit! Dar totusi toate experientele astea au avut in final un rezultat bun...au format un om integru curajos si luptator...am dreptate? asa trebuie sa fie si sotul tau!
si sigur asa va fi si Luca!
Cu alaptatul am si eu spaime...mai ales ca mama mi-a spus ca nu a avut lapte ptr mine si mi-a dat lapte praf. Cum e Galactogilul? Cand se ia?
Andreea Georgianaimi pare rau ca suferi atat din cauza
...eu v-am spus ce leac am gasit! sper sa va ajute si pe voi!
Apropos de asta ...o prietena imi povestea ca nici nu si-a dat seama ca are travaliu...ea era convinsa ca iar e constipata...s-a dus si si-a bagat supozitoare, insa surpriza ...a iesit cu totul altceva...un bebe.
Tania2si eu am o sarcina exact ca a ta. O singura data s-a pus bebe pe ficat si a trebuit sa stau intinsa in pat, insa seara dorm
fara nici un fel de grija...merg la baie o data spre dimineata si mai beau un pic de apa...deoarece e foarte cald la noi...dormim in camera lui bb si sunt min 25 de grade acolo. De asemenea ma intreb daca o sa aiba ceva par odorul meu ca nu am avut nici greturi si nici nu am vomitat!
Alinabine i-ai facut asa zisei tale prietene...altadata sa-si tina pentru ea aberatiile!
Kim asa e...insa la capitolul par sunt incantata de efectul hormonilor...nu mai cade! Sper sa fie asa si dupa!
Zuzulicisper ca ai scapat de raceala!
Biutasperanta moare ultima!
pup burticile! plecam la supermarket!
week-end placut!(ce a mai ramas din el!)
34 fix
Mihaela
Diana1968 spune:
AILEANA, am fost si eu la echo vineri, mi-a dat dimensiunile si mi-a fost rusine sa-l mai intreb cate k mai are. era cam suparat. Am si eu tot 36 sapt. plus 2 zile si mi-a zis ca are capul de 9,3 mm adice este mai mic in cap decat al tau cu 5 mm. Cam cate k are al tau bb, ti-a zis??
Bb al meu din pozitia transversala s-a mutat pelvian adica sta f. bine i fund si ma tot lo9veste in in vezica. Are u sut puternic. In special noaptea este f. activ si atunci cand mer eu mere si el.
In schimb burta mea a mai coborat. Sunt proramata la naster pe 10 martie, daca nu se rabeste el.