Mamici de martie-aprilie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Tina, buna decizie, ma bucur ca am revenit la o stare de normalitate.

Aida, e super bonetica roz, mersic, o sa caut la walmart, nu stiu cum de nu mi-a sarit in ochi pana acum, sper sa aiba si pe aici.

Mihaser, mersi, e tot fetita, deci nu i-am luat rochite degeaba. Sa stii ca-mi suflu si eu nasul in fiacare dimineata. Totul creste, totul se produce in cantitati serioase de cand sunt gravidutza, imi curge nasul, imi cresc unghiile, parul, proportiile... si culmea, totul e normal.

Va doresc sa aveti un week-end placut! si sa dea Domnul sa auzim vesti buuuune bune de tot de acum incolo!

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

FELICITARI LORIANA27 SI MARIANA1976 PTR BEBELUSI SA FIE SANATOSI ,FRUMOSI SI MANCACIOSI,SA VA BUCURATI DE EI SI SA VENITI ACASA CAT MAI REPEDE REFECATUTE COMPLET!!!

TINA,MAI SPERIAT CAND AM CITIT CA VREI SA PLECI!DAR MA BUCUR MULT CA TE-AI RAZGANDIT SI AI RAMAS ALATURI DE NOI!TE PUP DULCE

NSHIRO,multumim mult ptr urarea de o luna!cu somnul stam destul de bine,mai sunt si nopti agitate,dar in general doarme vreo trei ore intre mese,chiar si patru noaptea!!

pupici la toate fetele si multa sanatate

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Tina ma bucur enorm de decizia luata stiam eu ca n-ai sufletul sa ne lasi de izbeliste. Spor la gogosi.
Nashiro are perfecta dreptate in mesajul ei si ca ea, suntem mai multe.
Aida la aceeasi caciulita m-am uitat si eu dar inca nu am cumparat-o. Cred ca sunt in aceeasi faza ca si tine ... colind magazinele, fac comparatii si ma organizez ca sa scap repede cand merg cu sotul la cumparaturi.
Biuta felicitari parintilor tai pentru vize si tie c-ai sa-i ai alturi in momentele cele mai fericite.
Noe si la noi e o vreme superba ... soare pe-o ninsore proaspata, dar e cam ger. O plimbare pe o vreme ca asta cu siguranta o sa-l aduca pe mosh Ene pe la gene.
Mihaela si eu am nasul infundat dar am pus pe seama uscaciunii din camera. Abia azi dimineata am constatat ca de fap am un pui de raceala in mine. Dar sper sa scap de ea cat mai repede.
Tania vad c-avem aproape aceeasi varsta la bebei ... si-a mea isi face de lucru non stop, dar cateodata asa mi-o trage la ficati de mama, mama.
Amuleta felicitari si din partea noastra pentru evolutia voastra si mai ales pentru optimismul debordant de care dai dovada.
Tcelen LA MULTI ANI! Anei Maria cu ocazia implinirii primei luni alaturi de noi. Sa fie iubita si fericita si sa aibe de sanatate si noroc toata viata. Scuze ca n-am scris ieri cu toate ca aveam de gand, dar am fost prea ravasita sufleteste. O pupiceste mama pe tiza ei si sper sa aibe parte de tot ce-i mai bun in lume.
Dragelor v-am pupat pe toate si va urez un weekend placut in continuare.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Tcelen Anei Maria pentru prima ei aniversare. Sa creasca mare si sanatoasa

Tina ma bucur ca ti-a venit mintea la cap Ca daca nu aveam de gand sa vin cu mijloace de convingere

Laura cu 35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aileana spune:

Feteleeeeeee,

Va pup dulce-dulce de tot, eu din nefericire tot nu am pc acasa, sunt la Bogdna la birou (deh, urgente, dar ute ca mai prind bine cateodata) si va scriu repede-repede ca sa nu plecam pana apuc sa scriu.

FELICITARI NOILOR MAMICI!!!!!, sunt foarte mandra de voi, sa va traiasca puii si sa fie sanatosi si sa pape tzitzi, iar voi sa va bucurati de ei impreuna cu cei dragi.
Sa va scriu repede despre mine: am fost astazi la doctor, baiatul nostru este mare ca de 40 de saptamani (la 36), ne-a zis dr ca "are dovleacul mare", diametrul capului 9.8cm. Burtica este tot sus, asa ca se pare ca mai avem de asteptat. Mai mergem peste 2 saptamani, ca termenul este peste 4. Incep sa am niste emotii???

Noi am cumparat si am instalat patutul, avem mai toate ustensilele necesare (lenjerii, saltelute, aparatoare si alte minuni), am pregatit bagajul (si al meu si al lui) si il asteptam pe el.

Vad ca tot Tina se ocupa de partea adminstrativa a grupului de pe forum, asa ca o rog frumos sa ne inscrie si pe voi va anuntam ca ne vom numi ANDREI IOAN.

Nu mai am timp sa citesc, sincer mi-e si frica, parca vad ce minunatii ati mai scris, asa ca astept saptaman viitoare sa-mi vina calculatorul acasa si o sa citesc atunci linistita ....vreo 4 capitole.

Pup dulce burticile si mamicile

36s fixxx

Ileana si
Most wanted baby

Pozele noastre

Life is like a box of chocolates...You never know what you're gonna get

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielaneda spune:

Buna dragele mele burticoase!
Dupa cum se vede am acces la un internet si nu ezit sa va scriu...
FELICITARI TUTUROR NOILOR MAMICI!
Sincer... nu prea sunt in apele mele dupa ce am citit depre nefericita intamplare... parca mi-e si frica sa vorbesc despre asta... no comment. Sunt de acord cu Tina in mare masura, chiar as vrea sa nu mai aud astfel de lucruri ca si asa sunt din ce in ce mai sensibila si mai speriata in fata a ceea ce ma astepta! Nu vreau sa fiu acuzata de lipsa de compasiune dar...............mi-e frica rau si mai bine nu aflu de astfel de cazuri..............offfffffff

Am ajuns in saptamana 34 si sunt chiar foarte bine, chiar daca fata mea nu binevoieste sa doarma decat noaptea dupa ce ziua intreaga ma loveste in toate directiile , din ce in ce mai tare!
Am facut ultima ecografie la 32 de saptamani si bebelina avea 1778grame. Doctorul a spus ca este foarte bine.
Am inceput, noaptea, sa dorm in reprize
Am inceput sa imi pregatesc bagajul pentru spital... vad ca nu se stie niciodata cand vine momentul si mai bine sa fiu pregatita.
Va pup pe toate si va doresc tot ceea ce imi doresc mie!
In cazul in care nasc o sa-l rog pe sotul meu sa va anunte!

Daniela
Mami si Tati
Raluca Elena
Raluca Elena'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tcelen spune:

multumim tareeeeeeeeeeee mult ptr urari ZUZILICI, e foarte frumos tot ce ne-ai urat!pupici

LAURA IOANA,idem ca mai sus,multumim mult ptr urari!pupici

sunteti niste scumpe

am mai pus poze noi cu ANA-MARIA!!!acum avem 4250g,a inceput sa ne placa baita,asa cat de cat,dormim mult mai bine,cand ne e foame,tipam tare-tare,si tati fuge sa pregateasca biveronul cu lapte,ptr ca la mine s-a intors mastita si iau iar antibiotice,ochii sunt albastrii ca ai lui tatii,parul cret ca a lui mami,iar in rest asteptam sa mai crestem ptr ca unii zic ca seamana cu tati ,altii cu mami,eu zic ca seamana perfect cu IULIAN!

T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaalex spune:

fetelor, sa stiti ca si eu l-am visat pe bbacum 2 nopti: se facea ca nascusem la 33+, natural si f. usor, de fapt nici nu-mi aminteam cum am ajuns la spital, nimic, ma minunam ce usor a fost, dar eram si ingrijorata ca era inainte de termen, iar dr. m-a linistit si mi-a spus ca bb e f. bine si ca are deja 3 kg, deci e ok. asta se intampla in vis. Ca in realitate el este la locul lui, tot in burty.
Ieri a venit o prietena la mine si i-am povestit ce am visat si ce credeti ca mi-a spus? Ca e semn rau, ca o sa mi se intample ceva, ca,apropo, a visat cu mine si bb si tot de rau, etc. In orice caz, m-a scos din sarite! Ce parere aveti, ce incurajare!!! Si tocmai citisem de tragedia ANDREEI! Na...
Noroc ca nu cred in vise si interpretari de vise. Iar ceea ce mi-a spus ea mi s-a parut lipsa de bun simt si i-am si spus! Daca s-a suparat e treaba ei, nu? Dar mi-a picat foarte prost...
Eu din cat m-am documentat, am inteles ca visele astea sunt normale.
Am si eu morcovul meu, n-am nevoie sa-mi mai indese cineva alti morcovi in!!!

TCELEN, sa-ti traiasca fetita! E tare frumoasa! Felicitari!!!

ALINA si BB33+

Mergi la inceput

Tcelen insanatosire grabnica, sa-i poti da iar Anei laptic de la san.

Eu am avut azi noapte o insomnie, de pana la 5 nu am putut sa adorm nici chip!!! Imi venea sa plang de ciuda Si azi m-am chinuit toata ziua cu, ca sunt constipata de cateva zile, si mi-au iesit okii ca la melc si-am zis ca nasc pe loc si tot nu am reusit nimic, pana m-am gandit si mi-am cumparat supozitoare cu glicerina si abia cu doua m-am mai eliberat si eu E nasol tare!!!

Pupici fetelor si mai vb maine

Laura cu 35+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Alina chiar ca e o mare tampita "prietena" aia a ta!!! E perfect normal sa visezi copilasul, mai ales acum in ultima perioada! Si chiar bine ai facut ca i-ai zis de la obraz sa-si mai tina gura, daca nu are ceva bun de zis

La mine faza e ca de fiecare data cand mi-am visat bebele, se facea ca era baietel Oare asa o fi? Ca vad ca care au fetite au visat fetite, iar cele cu baietei au visat baietei

Laura cu 35+
Puiutul meu

Mergi la inceput