Mamici de martie-aprilie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 8
tcelen spune:
multumim ptr urari ALINAALEX!
multumim,LAURA IOANA!nu prea mai am lapte!!!!!!!!!!!
multumim ANDREEA GEORGIANA,ptr urari!cat despre asemanare si eu zic la fel dar Silviu nu prea vrea sa accepte asta!!
ZUZILICI,da am avut arsuri,dar nu asa mult cum s-ar astepta lumea,eu nu prea cred in chestiile astea!!primul par le cade si creste altul,asa ca mai avem de asteptat cu funditele!multumim ptr complimente!
CIUF,nu am mai vb cu doctorul ptr ca eu sunt de vina,ma simteam bine si ptr ca am vrut sa alaptez fata,am intrerupt tratamentul!
ceai ii dau de cand am venit cu ea acasa,cand sughita sau mai scanceste intre mese!
semnul lui Iulian din frunte e desenat cu carioca de catre el!e semnul lui Harry Potter din frunte,el este un mare fan!!
POLIXENI,multumim de urari!!
PUPICI LA TOATE FETELE SI SANATATE MULTA!!
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
dea0277 spune:
Salutare fetelor si felicitari noilor mamici, multa sanatate!
Noi sintem bine, marti mergem la primul control la doctor si speram sa fie totul in regula. Azi vin bunicii in vizita!
Numai bine
Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos
Serj spune:
salve la gravidute, si la noile mamici!!!!
in primul rand felicitari la noile mamici Loriana si Mariana, sa va refaceti cat mai repede, sa aveti mult laptic si bb. cuminti si mancaciosi!!!

noi am inceput sa ne obisnuim acasa, cu lapticul nu merge cum ar trebui, dar oricum mananca ceva mai bine... inca nu am ajuns la doza care vrea pediatra
si mai este si incapatanata, daca nu vrea, nu vrea si pace.
ariadna iti raspund acum, mai intai multumesc de aprecieri, si tie iti doresc nastere usoara. am vazut ca spui de baietel ca nu vrea sa vorbeasca ro, nu te necaji, si al meu de acum refuza, dar important este sa continui sa-i vorbesti ro. ai sa vezi ca incet incet va accepta si poate intr-o zi va si vorbi (eu asa sper) pana una alta intelege tot, si asta este bine.
nshiro eu ma gandeam ca detalii la o cezariana nu prea sunt multe, dar la ce ai intrebat pot sa-ti spun ca depinde si ce fel de anestezie faci. eu am facut epidurala, si nu te lasa imediat sa te dai jos din pat; am stat tintuita 48 ore, cu sonda pt. pipi pusa la uretra(si sincer nu-i o placere) la cerere mi-a fost scoasa dupa 24 ore, si apoi faceam la olita (ca invalizii) dar abia cand am ajuns singurica la baie mi-am dat seama cat de rau era si imi era si frica sa fac pipi, ustura. apoi perfuzia tine 36 ore, daca nu sunt probleme. la anestezie gen. am inteles ca te ridici in aceeasi zi daca a fost de dimineata interventia, pana seara te lasa jos cu conditia sa nu ametesti. eu am vrut epidurala pt. ca pt. mine a fost foarte inportant sa o vad in prima ei secunda de viata, care dupa mine nu merita pierduta.
a, de baut 12 ore nu ai voie, iar mancare 24 ore in functie de cat de repede faci aer (adica intestinul isi face loc). eu am ramas constipata dupa asta, si chiar daca am vrut sa evit, pana la urma am cerut singura clisma ca nu mai puteam; dar in continuare sufar si nici nu pot forta ca am impresia ca se rupe operatia ![]()
nu am mesajul tau in fata, dar sper in mare sa-ti fi raspuns la intrebari. oricum iti doresc si tie sa treci cat mai usor peste nastere indiferent de modalitate.
fetelor, va doresc la toate o sapt. buna si sa ajungeti cat mai aproape de termen. pupici 
cristina
BB mic a lu’ Serj
Poze cu puiul meu
Poze din vacanta
anairda36 spune:
Nshiro asa simt si ma simt si eu. Suntem aproape singure si al dreaqului de departe, speriate si sensibile si incercam sa bravam in fata tuturor ca apoi sa plangem pe ascuns. Tinuta iubita si tu esti la fel si din cauza asta nu vrem sa te lasam sa te izolezi de noi.
Bravo Biuta ma bucur ca au luat parintii viza, stiu ce inseamna si ce bucurie iti aduce vestea asta.
Mihaser si eu am mancat pateu de ficat. Ideea este sa nu mananci de undeva de unde nu poate fi controlat dar din alimentara sau din conserva nu are nici un bai.
Asta e Tina pe care o stiam
si apropo si eu vreauuuuuuuuuuu goooogoooosiiiiiiiii.
Tclen draga mea a trecut deja o luna??? Ehhh ai fata mare :) Sa-i dea Dumnezeu muuuuuulte aniversari fericite!!
Alinaalex visele astea sunt normale in sarcina, iar "prietena" ta ar fi mai bine sa-si tina gura asa ca bine i-ai zis, nu te lasa tu influentata de prostii.
Fetelor pe mine ma chinuie rau de tot mainile. Sunt umflate tare si degetul mijlociu mi-e tot timpu amortit. Si picioarele sunt umflate dar nu ma dor. La fata arat de era ieri sa sparg oglinda ... sunt frumoasa ca o gogoasa infuriata, ca tot veni vorba de gogosi. Si alta dandana, azi-dimineata aveam un vas de sange spart la ochi, era tot ce lipsea din peisaj.
Fiti cuminti si aveti grija de voi 
37
Tina_Welsh spune:
FETELOR,A NASCUT CAMELIADA!!!!!!!!!!!!!!!
AVEM UN
DE 3,400,50 CM SI APGAR 9 SI IL CHEAMA TUDOR BOGDAN.A VENIT PE LUME PE 17.02, LA ORA 10.45AM,PRIN CEZARIANA CU ANESTEZIE TOTALA.
BEBELE SI MAMICA SUNT PERFECT SANATOSI,BEBITZA E UN SUGACIOS,IAR MAMICA S-A REFACUT DUPA OPERATIE.
VA
!
Tina
and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea
tcelen spune:
felicitari CAMELIADA, sanatate multa la bebel,sa creasca mare si frumos sa va bucurati de el,si sa te intorci acasa cat mai repede si refacuta!!
anairda36,multumim mult ptr urari!!!
pupici la fete
T.CRIS & POZE CU BAIETELUL MEU,CU FAMILIA , NUNTA(PE POST DE NASI)SI POZE CU BURTICA,POZE CU FATA ANA MARIA!
http://community.webshots.com/user/cristinasilviu
ANDREEA GEORGIANA spune:
Va scriu putin,de...noapte buna.Sper ca voi dormi ca un prunc,avand in vedere faptul ca astazi am profitat de vremea primavaratica si ne-am plimbat prin Herastrau,apoi aiurea pe strazi,apoi am papat la Taverna Sarbului,dupa care am facut ceva cumparaturi,adica saptamanala lada cu portocale,cutii de laptic...provizii pt. burtica,asadar.
Deci am avut o zi super plina si ma simt sfarsita.Ma duc sa fac o baita calda(neaparat impreuna cu tati...)si dupa aceea vedem un filmulet si facem nani.
Sper ca ati avut un weekend reconfortant si sunteti bine toate.va pupam si...ne ,,vedem,, maine.
Am pus poze cu burtica si lucrusoarele mici(promise,dealtfel).
ANDREEA GEORGIANA +34 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
aida_o spune:
Felicitari Cameliada! Pupici la baietel si tie, si iti doresc mult laptic pentru a-l satura pe deplin :)
31 fix
Qamar spune:
IEEEEEE, FELICITARI CAMELIADA PENTRU AL DOILEA FLACAIASH DIN GRUPUL NOSTRU! SA FIE SANATOS SI TU SA TE BUCURI DE EL LA MAX!!!

fetele, am si eu o intrebare: voi hainutele de bebe cu ce program le spalati la masina automata?mie mi-e frica sa nu se intinda, largeasca, etc..ca sunt tare frumushele
hugs si noapte buna!
Noemi
35+
Poze cu burtica
anairda36 spune:
Heheehee chiar ma gandeam ... intr-o zi asa frumoasa (am auzit ca si in tara e cald si soare) nu naste nimeni?
Felicitari Cameliada sa-ti traiasca bebe sanatos si frumos si sa-ti aduca numai bucurii in viata !!!
Ma dor mainileee ofofofofff