Mamici de martie-aprilie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Serj spune:

Felicitari Cameliada, sa fie bb sanatos si mancacios, somnoros, iar tie refacere rapida!!!!
dea ma bucur ca sunteti acasa in sfarsit cu Mia. cum te descurci? tu ai laptic de la tine sau artificial? la cate kg a ajuns?
cum se comporta de cand a ajuns acasa?
tcelennici de la tine nu am citit din urma si nu am inteles ce ai patit, dar vad ca sunteti si voi pe lapte artificial. cum se comporta Ana_ Maria cu biberonul? iti mananca doza normala sau mai putin?
as vrea sa-mi spuneti si mie cum procedati ca a mea este o lenesa si adoarme la biberon
acum ca ne-am inmultit ca mamici cer si de la voi sfaturi ca eu nu mai stiu cum sa o fac sa manance.
o sa vedem marti la control daca a inceput sa ia in greutate, icterul pare ca sta sa-i treaca si poate asa va incepe sa stea mai mult treaza.
pupici la bebici, mamici si burtici

cristina

BB mic a lu’ Serj

Poze cu puiul meu

Poze din vacanta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Felicitari CAMELIADA pentru bebe TUDOR BOGDAN!!! Sa va umple sufletele de bucurie!

Nu cred ca e tarziu sa o felicit si pe Tcelen pt prima sarbatorire a AneiMaria.

Fetelor, eu am avut astazi BABY SHOWER pentru Alicia si m-am simtit foarte bine. E bine sa ai prieteni cu care sa imparti din bucuria asta, e o ideea buna sa se organizeze asa ceva pt mamica si bebeul din burtica. Acum abia imi simt picioarele, poate maine o sa pun si ceva poze.

Mihaser, si eu ma bucur enorm ca nu-mi mai cade parul, ceea ce nu mi s-a intamplat inainte sa fiu graviduta. Pe mine sarcina asta m-a facut sa ma simt f bine din toate punctele de vedere, ma asteptam sa ma vad mai transformer, sa fie mai penibil cand ma privesc in oglinda, sa fiu mai sacaita, deprimata, etc. Cu toate kg in plus si noptile albe, ma simt incredibil de bine.

Tania, asa sunt si eu, tot cu mana pe burtica, cu gandul la bebelina, sotul zice ca deja suntem in alt univers noi galustele.

Va pup si va doresc o saptamana frumoasa.

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

In primul rand LORIANA si CAMELIADA FELICITARI pentru bebelasi! Sa fie sanatosi, sa va refaceti repede si sa aveti parte de cat mai putine probleme si cat mai multe bucurii!
Lady Hawk, sunt pe prima pagina link-uri cu dimensiunile lui bebe in fiecare saptamana!
Luiza de ce asa de rar pe la noi? Felicitari pentru bebelina si sa dea Domnu sa fie asa cum iti doresti (cu picioare lungi si ochii verzi)
Kim felicitari pentru Alicia si sper sa fie totul ok cu fibromul... ce o sa se intample dupa? Se opereaza?
Delia succes! Cum te simti cand stii ca mai ai o saptamana?
Dianad felicitari pentru lucrusoare! Bravo socrilor!
Mihaser, ce sa zic, cam nebun mi s-a parut si mie doctorul de la bun inceput, dar e directorul clinicii respective, cea mai populara dintr-un oras de 300 de mii de locuitori. Spuneam mai demult pe ce criteriu am ales eu spitalul, faptul ca toate gravidutele trag acolo, or avea ele un motiv... Asta e singurul lucru in care imi permit sa ma incred in situatia mea... INCREDERE si SPERANTA ca totul va fi bine astea sunt singurele coordonate dupa care ma ghidez acum..... Nu aveam ce sa spun cand a inceput sa-mi apese pe burtica, caci practic nici nu mi-a cerut parerea... Cu ecograful pe abdomen, facand masuratorile de rigoare si urmarind bebelina a incercat de cateva ori sa o ridice de fundulet in sus, apoi sa-i impinga capul pe spate.... nu a durat decat cateva minute, caci nu a insistat prea mult..... cand a vazut ca burtica se intareste a renuntat si in plus mi-a spus sa renunt la exercitiile de intoarcere (statul cu fundul in sus seara de seara) caci acum burta e mare si e posibil sa starnesc travaliul... Cat despre pate si ficat, eu am mancat de cate ori am poftit! Nu am exagerat, dar am mancat.....
Ciuf de ce nu-i faci lui Luca un subiect la Poznasii sunt mereu la panda? Pe bune acum! Hai da un copy paste la postarile tale de aici despre el, ca e pacat... daca vrei te ajut eu cu linkurile!
Biuta felicitari pentru viza parintilor! sa speram ca nu se va grabi bebele tau sa iasainainte de saptamana 39.
Tinuta cum au iesit gogosile?
Ameluta felicitari pentru bebe Mihaita si multumim pentru nota de optimism pe care ai adus-o!
Zuzilici SANATATE, sper sa nu fie raceala!
Aileana ce bine ca ne-ai dat de stire! Chiar ma gandeam la tine! Ma bucur ca e totul ok.
Tania cat te invidiez ca nu ai arsuri! Eu vorba lui Ciuf, parca as fi balaur care scuipa flacari... zi noapte, nu conteaza... e groaznic. Si daca ar fi sa ma iau dupa treaba cu parul, a mea ar trebui sa se nasca cu un par pana la calcaie, caci eu ma lupt cu arsurile din luna a 5-a....
Dea, succes la doctor! Voi cum stati cu somnul? Te epuizeaza? Ca pe mine aici ma sperie lumea ca o sa fie vai de capul meu ca nu voi putea dormi deloc, ceea ce o sa-mi termine neuronii si nu o sa mai fiu in stare de nimic.
Serj, multumesc din suflet pentru detalii! Ce sa zic... nu suna prea roz... Tinem pumnii Ambrei sa pape mult mult laptic sa creasca mare si sanatoasa!
Anairda si eu ma simt ca o gogoasa infuriata! Si culmea ca nu ma simt eu pe cat ma fac altii sa ma simt asa.... eu fiind mica de statura si doua, trei kg se cunosc imediat... de 15 nu mai vorbesc. Iar cei care nu m-a mai vazut de mult reactioneaza de-mi vine sa le dau cu ceva in cap. "Vaaaaai da ce te-ai schimbat! Vaaaai da ce te-ai ingrasat! Vaaai si iar vaai" se tot mira ...... Ca sa nu mai spun pe messenger se roaga toti de mine sa pun camera si apoi incep comentariile pe care eu evident, nu le cerusem... si tare ma mai enervez si nu mai vorbesc cu nimeni. Dar lasa ca mai avem putin. Oricum, zilele trecute dupa o faza de genul asta il intreb pe tati foarte serios "Auzi, eu m-am schimbat mult, is grasa tare?" si el de colo foarte senin " Nu mi se pare.... in afara de burta mare, esti la fel!" Imi venea sa-i spun "Hai hai sa nu exageram", dar am fost prea fericita ca sa-l contrazic...
Andreea Georgiana foarte frumoase lucrusoarele! Esti tare priceputa! Camera Theei cand ne-o arati?

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Am descarcat niste poze cu spitalul unde voi naste:

http://pg.photos.yahoo.com/ph/nshiro2003/album?.dir=dad4&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//pg.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Am intrat in ultima saptamna de munca, am reusit sa mai scap de cateva ore si sa obtin un orar mai lejer. Abia astept sa vina ziua de joi sa vedem ce-mi mai spune la control. Deocamdata nu vreau sa ma gandesc la nimic si ma bucur ca inca mai am posibilitatea sa merg la serviciu... acasa cred ca as innebuni! Am avut un week-end groaznic. Daca sambata a fost cum a fost avand in vedere vestile de dimineata, duminica pe la pranz, o disputa cu consoarta m-a scos de tot din functiune... si pune-te pe plans infundat (caci nu aveam chef sa ma vada) asa pana dimineata.... astfel incat acum sunt zombie... si vremea e mohorata, sta sa ploua si cred ca presiunea atmosferica e mare... ceea ce apasa greu asupra neuronilor.

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia21 spune:

Pup fetele si imi cer scuze ca nu scriu mai mult dar.....nu am energie pur si simplu si.....m-au lasat rabdarile.Azi am plans cateva ore.....pur si simplu cedez nervos,nu-mi mai functioneaza creieru,nu mai aud bine si nu functionez de nici un fel.Tare mai imi face uleiul ala de ricin cu ochiu.....NU MAI POT.M-am saturat de respirat greu,mers ca melcu si dormit in fund caci fara 3-4 perne nu pot respira.Cred ca sunt cea mai plangacioasa din grup da ce sa fac,nici eu nu ma mai suport.Va admir enorm pe cele care puteti totusi sa aveti o atitudine optimista si pozitiva....eu abia apuc sa se termine perioada asta....asta e.

[url=http://bd.lilypie.com/SZavm5/.png[/img]Bebele meu[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Delia, muah si curaj! Pai daca eu, la 31 de saptamini, simt ca abia pot respira... ce sa ma mai mir de biata de tine? Hai ca mai e putin, Curaj, ca acush iti tii puiul in brate si uiti de toate neplacerile Plus ca e si mami tau cu tine, ce poate fi mai frumos?

31 fix

Alexandra
www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Calgary&mid=4771&cid=13012" target="_blank">album , alte poze , eco 18 sapt si eco 2D&3D 24 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

FELICITARI CAMELIADA!
SA CREASCA BB MARE SI SANATOS!
ceela, 38+

poze 36
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

CAMELIADA FELICITARI PENTRU TUDOR BOGDAN!!! SA FIE SANATOS SI SA CREASCA MARE SI VOINIC!!!

Noe eu am spalat hainutele lui bebe la programul de rufe delicate, la 40 de grade (adica la cat scria pe etichete, ca daca le speli la temperaturi mai mari se labartzeaza).

Delia hai ca mai e un pic

Fetelor care dormiti bine noaptea, vretzi de la noi celelalte??? Eu sunt deja la a treia noapte nedormita si ma simt ca un zombi Si ma gandesc ce ma fac daca ma apuca travaliul dupa o noapte din asta nedormita, ce ma fac? N-o sa am putere sa nasc nici o nuca, vorba nu mai stiu cui, mai din primele luni de sarcina!

Ciuf intr-adevar Luk e bestial

Laura cu 35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

Burtici si mamici, sa va povestesc cum a nascut ieri verisoara mea:
dupa ce s-au chinuit 8 ani sa faca un bebe, si au reusit anul trecut, si-au dorit chiar 3.Asa ca fetita lor (prima) are un an, si ieri s-a nascut a doua fetita , uite asa: Ei locuiesc in apropierea Bucurestiului, veneau saptamanal la control(o dezlipire de placenta prin luna a 5-a).Trebuia sa vina azi la dr. si ieri s-a rupt apa. S-au urcat in masina repede, si pe drum(cam 40 min faceau pana la spital), a simtit ca iese copilul.Au oprit masina, au sunat la salvare, si...a nascut in masina. O fetita de 2 200, pe care au infasurat-o in camasa de noapte si prosopul mamaei. Cand a venit ambulanta,(destul de repede), nu era dotata pentru nastere dar le-au adus pe amandoua cu bine la spital . acum sunt bine, fetita la incubator.
Si tocmai vazusem la stiri cum a nascut o tanara intr-un magazin, si ma intrebam cum de a stat pana in ultimul moment, nu a simtit ca naste? Daca bb e hotarat, iese fara sa intrebe.
De unde stim cat timp avem pana iese BB? Ca eu citesc toate semnele nasterii, travaliului, dar inca nu sunt sigura.
ceela, 38+

poze 36
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ceela nu ma speria!!! Felicitari pentru nepotica, dar cum Dumnezeu a nascut asa de repede????!!!!! Cate luni de sarcina avea?
Eu trebuie sa merg la Iasi pt nastere si fac pe drum cam 2 ore cu masina Dr mi-a zis ca, chiar daca mi se rupe apa, nu e cazul ca sotul sa conduca masina cu 150km/ora, ca e timp!!! Acum m-a apucat frica: daca nasc pe drum????

Laura cu 35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput