Mamici de martie-aprilie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 10
mihaser spune:

Cameliada felicitari!!!!!!!!!!!!!!! sa va traiasca baietelul!

Vad ca si tu ai facut operatie....te asteptam sa ne povestesti cum a fost!

Dea ma bucur ca sunteti bine si va asteptati bunicii. Chiar ma intrebam oare ce mai fac bebelusele? Sa ne scrieti ce a spus dr despre fetita!
Tcelen ai grija de tine! Si eu as fi fost la fel de nerabdatoare in locul tau sa o alaptez pe bebelina!
Serj multumim pentru relatari. Si eu as alege varianta cu anestezie epidurala sa vad baiatul, insa vad ca te recuperezi mai greu. Eu am facut operatii cu anestezie totala cand eram mica si foarte repede mi-am revenit. Avand in vedere aceste amanunte nu mai sunt asa sigura de alegere. E important si sa te recuperezi repede sa-l tii pe bebe langa tine. Abia astept!
Nu cred ca trebuie sa te ingrijorezi in legatura cu fetita. Eu cred ca ea mananca atat cat ii trebuie. Fiecare bebelus are evolutia lui, nu prea sunt doi la fel.
Anairda si Nshiro asa e ...aveti dreptate cu ficatul asta...zicea in revista ca are vitamina A si excesul de vitamina A afecteaza dezvoltarea fatului. Noi nu am facut excese!
Nshiro am vazut pozele cu spitalul si arata f bine. Sunt convinsa ca o sa fiti in siguranta acolo.
Pe mine ma enerveaza atitudinea asta a medicilor...fac ei ceva de capul lor si nu iti explica...sa-mi spuna si mie CE si DE CE...mi s-ar parea mult mai normal, avand in vedere ca eu sunt cobai. Eu sunt foarte suspicioasa, chiar daca dr mea are 30 de ani de experienta eu pana nu trec parleazul...nu zic hop.
Chestia cu statul cu fundul in sus nu o stiam...ma tot gandeam si eu ca poate daca stau in cap il pacalesc pe bebe sa se intoarca si el, insa pana la urma am decis sa las totul in voia sortii...daca vrea el sa se intoarca bine, daca nu asta e...sanatos sa fie!
Delia stai linistita ca mai ai putin si scapi. Gandeste-te ce fain o sa fie cand o sa ai copilasul. Probabil si noi o sa fim plangacioase la 39 de saptamani! 
Ceela super faina intamplarea...bine ca s-a terminat cu bine ptr amandoua...D-zeu e mare! ca sistemul nostru de sanatate...vai de el 

Apropos de asta!...Mi-a povestit mama cum m-a adus pe lume...Ea era singura, despartita de sot...si a ajuns in spital seara pe 27 martie s-a chinuit pana a doua zi...nu a vazut-o nici un medic, decat o moasa care astepta sa se schimbe tura si sa nasca mai tarziu...ca de nu cotizase! Numai ca i-am stricat eu planul...Idioata nu i-a dat nici macar o injectie...a lasat-o pe mama sa se chinuie pana a simtit ca imi iese capul si s-a dus si i-a spus ca ea naste si ca se duce in sala, se urca pe masa si daca vrea sa vina bine daca nu o sa nasca singura...si asta nu credea. Cand s-a uitat si mi-a vazut capul s-a panicat toata...vai draga hai repede ca nasti...nu mai stia ce sa faca...pana au ajuns in sala de nasteri eu am bagat iar capul la cutie si a trebuit sa impinga biata mama pana am aparut si eu pe lume la 14:20 intre 2 schimburi...ca vai de lume...cu un par ca al Anei Maria
Oricum imi pare bine ca am speriat-o pe idioata aia de moasa!
A aflat mai tarziu ca mama lucra la restaurant si i-a spus sa-i aduca ceva de mancare (ca pe timpu` lu` Ceasca)...ca deh ce eforturi a depus ea sa ma nasc eu...si mama i-a zis ca ii aduce...cianura.
Si cand te gandesti cati copii se mai nasc in aceleasi conditii si azi! Dupa 25 de ani! Mai poti vorbi de progres sau integrare in UE?
Pupici!
34w 1d
Mihaela
Qamar spune:
laura Ioana, asta era si problema mea pana nu demult: daca nu ajung la spital?mai ales ca eu am si cezariana....
la care, maica-mea: deci tu faci pana la spital 30 de minute, poi daca nasti in 30 de minute eu zic sa te bucuri ca ai avut o nastere super usoara si faina!![]()
eu zic sa ne relaxam, ca o sa fie ok...eu oricum am zis ca pana pe 15 martie o sa stau numai in cap
, sa nu existe nici o posibilitate ![]()
Noemi
35+
Poze cu burtica
adar spune:
hello!!!!
Am intrat doar sa va spun ca am citit si eu despre Andreea si ... imi pare rau! mai mult nu pot sa spun. Cred ca Tina are dreptate: hai sa ne gandim la ale noastre, ca avem la ce ne gandi ...
Dumnezeu s-o ierte si s-o odihneasca, iar micutei sa-i dea tot norocul din lume.
Iar voua va doresc o saptamana plina de bucurii, cu bebei frumosi si sanatosi si ...sa auzim numai de bine!
Va pupam cu drag,
adar si bebelina MAIA
minunea mea
ANDREEA GEORGIANA spune:
Cameliada,felicitari!Sa va traiasca flacaul si sa aveti parte doar de bucurii din partea lui!

Delia,capul sus!Ce se intampla cu vitejia ta?Hai, ca mai ai asa de putin si iti vei strange la piept puiul si atunci orice sacrificiu pe care l-ai facut ti se va parea mic.
Nshiro,saptamana asta abia ne livreaza/monteaza mobila,dar nu am gasit inca draperii,perdea si covor.Sper ca cel tarziu saptamana viitoare sa va arat si cuibusorul Theei,complet si primitor.
Abia astept sa ne spui ca stai acasa,unde sa nu crezi ca te vei plictisi...
Ceela,uite ca se mai poate naste si asa,adica...usor pana la urma.Bine ca atat mama cat si fetita sunt bine.Felicitari!
ANDREEA GEORGIANA +34 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana
titinutza spune:
Buna fetelor!!
Felicitari proaspete mamici si pitici: TCELEN cu Ana-Maria, NICOLLE27 cu Bianca-Alexandra, DEEA0277 cu Mia-Ecaterina, SERJ cu Ambra, DOUBLEMOM cu Maia si Stefana, CAT cu Anna-Lia, MARIANA1976 cu Markus, LORIANA27 cu fetitza si nu in ultimul rand: CAMELIADA cu Tudor Bogdan
Mamici sa aveti parte numai de impliniri, sa fie puiutzii sanatosi si sa pape muult laptic (din tzitzi de mamici iubitoare) sa creasca mari!!
Ma bucur pt Tina ca nu ne-a lasat nici macar o saptaman fara grija ei atenta si ca a gasit putere sa fie alaturi de noi.chiar daca ar fi vrut sa faca o pauza - e normal cu toatele suntem mai emotive.........mie daca imi pare si un ton mai ciudat la sot/ parinti/ medic imi dau lacrimile instantaneu fara sa ma pot controla.
Ca veni vorba de controale: am fost iar la ecografie si dna dr de acolo zice ca bb e cam mare - si ca nu cumva am diabet?? Eu i-am zis ca nu si nici in familie nu sunt antecedente. Imi zice mergi la medicul care te are sub observatie ca stie dumnealui ce sa faca!!! si atat!!
Il sun cam disperata ce e drept pe medic si ii spun - ma linisteste si ma roaga sa repet analizele de sange. Intr-o saptamana sunt si rezultatele si ii fac iar o vizita(la 2 sapt). Se uita peste analize: bb e un pic cam mare pt varsta lui(eu nu am luat decat 9 kg pana in luna a8a) dar nu sunt pb, glicemia nu e mare deci suntem sanatosi.
Apoi ma intreaba - te-a ingrijorat treaba cu cordonul - nu-i asa? La care eu habar nu aveam - se pare ca bb are cordonul ombilical ori in jurul gatului ori era in forma circulara la poza de la ecograf. Dna dr nu imi spusese nimik la ecograf decat ca e bb mare!!!
Ma rog, ca info:
la fix 31 saptamani avea 2046 g (+/-315 g)
Ce e drept e cam maricel dupa cate am vazut din celelalte masuratori postate aici pe site, insa nu e nimik in neregula - dupa cate a zis si medicul.
Noi suntem binisor, ne e greu la intors, urcat si dat jos din pat, cred ca e normal, in rest ne automotivam sa mergem la serviciu pana in sapt 38, suntem nebuni??
Va pup pe toate si aveti grija de bbei!
ema.72 spune:
Cameliada felicitari pentru baietel, sa fiti sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii impreuna!
. Te asteptam curand cu amanunte.
Fetele am vazut ca vorbeati de vise, am si eu o groaza. De curand am visat ca plecam de acasa si-mi uitam copilul, apoi cand imi aducam aminte ma speriam si ne intorceam sa-l luam, ba il uitam in supermarket. Alatadata nu-i dadeam de mancare ca nu suna ceasul noaptea si tot asa. Ma trezeam ca dintr-un cosmar. Nu incerc sa dau interpretari ca visez zilnic cate ceva si ar insemna s-o iau razana daca mai si interpretez.
Nu am timp sa raspund la ce scrieti dar sa stiti ca va citesc .... si zilele astea o sa-mi fac si bagajul de spital. Nu cred ca mai e cineva asa inconstient ca mine dar parca mi-era frica sa nu grabeasca nasterea.
Pupici
Ema 38
ceela spune:
Laura Ioana, verisoara mea trebuia sa nasca acum, la sfarsitul lunii.Tu stai linistita, la ea a fost altceva, avea fetita de fix un an acasa(pe care cred ca o mai lua in brate), avea probleme cu placenta(de aia bb are 2 200 la termen), si chiar azi ar fi mers la control, unde se punea problema daca sa ramana in spital. Daca tie ti-a zis ceva dr. tau, stie el ce spune. Nu se compara situatiile.
ceela, 38+
poze 36
BB
ileana_marius spune:
LORIANA si CAMELIADA felicitari pentru bebelasi! Sa fie sanatosi si sa va refaceti repede!
Ileana
31+
Poze cu noi
Ghindoaca
micaalsa spune:
Ceela draga, nu ma speria ca si eu am de facut drum de o ora si jumatate pana la Cluj. Brrr ... ma apuca tremuratul de pe acuma ca eu nu cred sa ma descurc in fata unei situatii de genul. Felicitari curajoasei mamici!!!
Acum am citit celalalt mesaj al tau ca ea mai are o fetita, probabil si de-aia a nascut asa usor.
Vreau sa va zic ca verisoara mea trebuie sa nasca, e la spital de o saptamana. Cand a venit avea dureri de nastere, dilatatie 4 ... in fine, tot tacamul, dar fiind duminica si dr. nu trebuie deranjat duminica vezi doamne, i-au facut ceva injectii de i-au oprit travaliul si uite asa sta biata de ea de o saptamana in spital fara sa mai aiba vreun semn de nastere. E disperata, nu va pot zice. Cand aud grozavii din astea din partea medicilor iti vine sa te tot duci.
Anamaria
33 sapt
tania2 spune:
sal
Iata, cum a mai trecut o zi cum a mai aparut un pui!
Cameliada, felicitari!
Bun venit printre noi Tudor Bogdan!
Mihaser, da se pare ca sarcinile noastre seamana. Eu nu am vomat niciodata, nu mi-a fost rau in nici-un fel. Nici renumitele "pofte" nu le-am avut spre multumirea lui tati.
Poate facem niste pletosi!
Titinutza, nu-ti face griji pentru bb cam maricel. Bebelina mea la 31w avea 2074g si sta si acum bine merci in fundulet cu capul in ficatul meu. Si dr. nu a comentat nimic. Are el planul lui. Stai linistita!
Fetelor, daca se naste asa usor in masina, vreau si eu!
Pupici
Am pus poze noi cu echo 4D bb 29w si burtika
bb si tania
http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png