Mamici de martie-aprilie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dea0277 spune:

Salutare fetelor,
multumim de urari ...
fetele care se intrebau de dormit ... la mine e situatia mai deosebita ca trebuie sa o scol la 3 ore ca sa manince, dar depinde mult de copil. A mea, dupa ce ii dau de mancare adoarme fara mari probleme ... daca nu ar trebui sa ma scol din pat ca sa ii dau din sticla ar fi mult mai usor. Daca ii dati san, mi se pare destul de usor, dar din nou depinde mult de copil, cat de linistit este. Ma ajuta si sotul cand poate, ca el lucreaza noptile asa ca sint singura acasa pe noapte.
Fetelor care le este frica ca o sa nasca pe drum, sa dea Dumnezeu sa nasteti asa de repede, numai sa fiti sanatoase, si voi si copii ca in rest, unde nasti, nu prea conteaza.
Va pup,

Andreea
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dea0277/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

bun mmicutelor!
felicitri cmelid, s v trisc bietelul, s fie sntos si s v iubesc!
drgutelor, voi veti vergeturi??mie mi-u prut niste "frumuseti" rozlii pe sni si pe copse.pe burt, nici urm.dn dr zis c exist o crem specil chir pt femeile insrcinte si mi- recomndt-o, dr s- scuzt c nu-i cunoste denumire.voi v dti cu s cev?mie mi-e groz cnd m gndesc c s-r pute s nu mi scp de ele.
cu dormitul si eu o duc ru.m trezesc des, m nsul infundt si trebuie s merg l pisu.plus c e erul ffff usct in dormitor.m bte gndul s cumpr un umidifictor pt bebit l meu.
, si mi vroim s v intreb cev.cele cre v-ti puct s v pregtiti bgjul pt spitl.cred c ti splt dej tote lucrusorele bebeilor.le splti cu vreun detergent specil pt copii?eu m vzut unul specil l sensi blu dermlin prc se numeste.folosesc riel, dr m gndesc s nu fie pre puternic.stiti cev de st?v- sftuit cinev cu ce nume s le splti?bnuiesc c nu e indict s le punem nici lenor, nu?
v pupicesc pe tote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

ameluta, eu folosesc crema antivergeturi de la chicco si sunt destul de multumita...sa vezi ce piele finutza face ..dar la faza cu vergeturile, eu stiu ca depinde f mult de organism...adica stiu fete care nu s-au dat cu nici o crema si nu au avut deloc, iar altele..in ciuda cremelor, s-au trezit cu minunatii de-asteamie imi place sa o folosesc ca imi simt eu pielea mai ca lumea, nu are miros puternic si nu am primit nici plangeri de la husband
cat despre hainute, iti zic ce am facut eu: le-am spalat la masina la 40 grd cu detergent obisnuit (persil) si le-am dat un ciclu de clatire in plus, fara balsam...poti sa folosesti si detergent special, dar eu nu vreau sa il invat pe bebe prea sensibil...acuma sa vedem cum se comporta

offfffff, am mancat prea mult si sunt epuizata

Noemi35+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Nshiro si eu am 1.63 si vorba ta, kg in plus se vad si ma enerveaza reactii de genul : vaiiiii ce mare burta ai, vaiii arati de parca o sa pocnesti, mai bine te sar decat sa te ocolesc si alte "glume" de genul asta de parca nu au mai vazut niciodata o femeie gravida sau de parca chiar as fi cea mai mare gravida din lume. Frumos spitalul, elegant si civilizat ca si aici.
Delia iubita stiu ca e greu si mie mi-e tare tare greu dar acusica scapam si ne tinem bebeii in brate.
Ceela mi-ai mai bagat neste morcovei in . Pai eu fac o ora pana la spital, asta in cazul in care tati e acasa ca , daca trebuie sa-l astept sa vina de la servici mai astept vreo ora si un pic. Hmmm chiar e posibil sa nasti atat de repede? Si eu am auzit de faza din magazin si ma gandeam ca poate respectiva e la al 5-lea bebe de a nascut asa repede.
Laura Ioana asa mi s-a spus si mie ca am timp sa fac un dush, ca am timp sa vin cu masina la spital, ca am timp ....pai eu care am contractii in fiecare zi de unde o sa stiu eu ca alea sunt contractiile care trebuie? Am scurgere vaginala cica din cauza presiunii pe care o exercita bebe, apai de unde stiu eu cum e cand ti se rupe apa? Ca am inteles ca nu e musai sa-ti curga dintr-o data tot, ca poate curge asa .... te schimbi si iara te vezi uda si iara te schimbi si nu mai stiu ca sunt in ceata total. Poate ne lamuresc un pic fetele care au nascut deja cu simptomele travaliului.
Titinuta chiar daca vrei iti spun eu ca nu ai sa poti merge la servici atat de mult mai ales ca bebe e maricel. Si eu m-am laudat si am rezistat pana acuma, azi e prima mea zi acasa si am intrat in sapt 37. Si eu la 31 sapt ziceam ca fac de toate, dar dupa ce am intrat in luna a 8-a au inceput intr-adevar greutatile si la propiu si la figurat.
Micaalsa cand aud de cretinitati din astea imi vine sa-i strang de gat pe dobitoci. Sanatate verisoarei tale si bb-ului.

37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catrinutza spune:

salutare...
gata am pierdut sirul mamicilor care au nascut.. oricum le felicit pe toate si sa aiba super bebei sanatosi, frumosi si cuminti...asa ca luca (daca am retinut eu bine).
Am citit si eu ca s-a intamplat o tragedie...merci tinutza ca m-ai avertizat gandintu-te la mine si la starea mea...am apreciat fff mult lucrul asta...si sa nu mai spui ca ne parasesti ca acu ma sui in primul avion si vin la tine sa iti dau o mama de bataie...pai se poate una ca asta????
Cu unele dintre voi m-am conversat azi pe ym asa ca mai stiti vesti despre mine..
dar asa ca sa ramana scris pt posteritate: vineri am fost la control....incapatzanila sta tot in fund si se pare ca nici nu mai sunt sanse sa stea in cap... asa ca daca vineri nu apare cu capul in jos, ne programam la cezariana ....
in rest posedam peste 3,200 kile de bb la 36 de sapt. incheiate fix...toate bune si frumoase.

nu va mai faceti ganduri negre si nu va mai certati ca noi suntem mamici de martie-aprilie (desi nu prea se mai vede) si trebuie sa ramanem unite ca pana acum...ce m-as face eu fara voi???; cui ma mai plang eu de picioarele mele super umflate si de constipatia asta care ma aduce in pragul nasterii pe wc????

Hai ca va dau la toate o tona de pupici si fiti cumintzele ca bb se supara pe voi.

37 si continuam

un puiutz de moldovean

burtici burticoase si alte poze mumoase...noutatzi noi

catrinutza gravidutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Ameluta eu am spalat hainutele cu Sano, detergent pt copilasi, la 40 de grade. Este si balsam in gama asta si miros super, super!!!

Fetelor eu sper sa ne descurcam si sa recunoastem simptomele travaliului. Oricum eu sper sa nu ma apuce inainte de a ma interna, ca doar ma duc si stau la spital de la 37 de sapt. Si acolo si-a da seama cineva cand nasc sau nu

Laura cu 35+
Puiutul meu
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Cameliada, sa-ti traiasca baietelul. Sa fie un pui mancacios, necolicios, somnoros si dragastos!
Felicitari!

Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

Ameluta si eu folosesc crema de la Chicco(cura&atesa/crema antismagliature),dar de vreo 5 luni.Nu mi-au aparut vergeturi(e posibil sa o mostenesc pe mama)si pielea se hidrateaza super dupa aplicare.
In ceea ce priveste detergentul,eu voi folosi det. normal(Omo) si balsam,aceleasi pe care le folosesc de obicei,pt. a nu sensibiliza copilul(sfatul dermatologului si al pediatrului).Dar voi spala lucrusoarele la 60 de grade.

anairda,cei care fac astfel de comentarii la adresa ta(o super-graviduta!!!!)sunt niste porci.Mie nu mi s-a intamplat inca sa se faca misto de mine,dar atata le-ar trebui...Si eu chiar ca sunt subiect de bancuri(ce-ai fos ...si ce-ai ajuns!)

ANDREEA GEORGIANA +34 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

CAMELIADA FELICITARI PENTRU BAIETEL!!! Sa va traiasca si sa creasca mare,sanatos si voinic!!!Iar pe tine te asteptam aici cu povestea nasterii si poze!!!io 30+ cu Seby Poze mami si bebe
Poze noi burtica si hainute Seby Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ile77 spune:

Felicitari Cameliada pt bebe Tudor Bogdan !
Sa fie sanatos si mincacios, frumusel si desteptel!

Andreea Georgiana, zici cutia saptaminala de portocale?Pći si eu daca maninc o portocala ,ma loveste o aciditate de toata frumusetea.Mmmmmmm, si suculetul de portocale. Dar ne revenim noi la normal dupa nastere

Nshiro, ce ti-e si cu barbatii astia. Acelasi gen de raspuns primesc si eu la intrebarea daca m-am ingrasat mult.
Spitalul unde nasti arata mai mult ca un hotel.E super.

Delia21, te inteleg perfect.Ca sa nu-ti spun ca pe mine ma apuca disperarea ori de cite ori treb sa ma aplec . Mai ales cind treb sa-mi pun ciorapii. Si sotiorul m-ar ajuta cu placere, dar eu nu suport sa maa tinga cineva pe talpi. Asa ca si cind treb sa-mi tai unghiile la picioare e un cosmar.

Ceela, curajoasa verioasara. Felicitari pt nepotica.
Eu pot spune ca sint fericita ca stau doar la 10 min de condus pina la spital.Iar in caz de o situatie de urgenta trimit aia helicopterul.

Am fost azi la dr si am plecat dezamagita pt ca mi-a zis ca inca bb nu-si fixase capul. Sper ca pina pe 1 martie cind am ora cu moasa sa si-l fixeze .
Cica ajuta enorm cind incep contractiile sa stai in apa in cada, iar eu am de gind sa fac asta.

Pupici la toate fetele

ile38+

Mergi la inceput