Mamici de martie-aprilie 2006 (48)
Raspunsuri - Pagina 12
andra_simona spune:
FELICITARI CAMELIADA SA-TI TRAIASCA BEBEU,SA FIE SANATOS,MANCACIOS,SI NECOLICIOS.

MULTI
SI LAPTIC MULT PT VOINICUT.

PUP TOATE BURTCUTZELE SU VA DORESC O NOAPTE IN CARE SA PUTETI SA VA ODIHNITI CA TIU CAT DE RAU E SA FII ZOMBII DIN CAUZA SOMNULUI.

34W
Biuta spune:
Cameliada..felicitari..si sa aveti parte de sanatate, stomacel linistit si cadouri multeeeeeeeee :)
Fetelor..parca suntem cam multe la care nu se intorc bebelusii..ori fi vrand sa fie compituristi dupa ce ies?? :)
Va pup..si sa speram ca o sa fie bine :)
Bia
33+
nshiro spune:
Dragi burtici da cam somati...
Delia iubita, hai curaj ca mai e atat de putin!!!
Ceela si Laura Ioana eu zic sa nu va faceti griji.... Am inteles ca la prima sarcina travaliul dureaza mult si cica ar mai fi si chestie ereditara.. daca mamicile voastre au nascut usor s-ar putea ca si voua sa vi se intample la le fel. Si viceversa... Laura cel putin, eu zic sa nu-ti faci griji caci sunt putine sanse sa nasti la 37 de saptamani, dar pentru linistea ta nu ai putea merge la un cabinet in Piatra saptamna asta sa-ti spuna daca e colul inchid, deschis, moale, tare etc... doctorii de obicei pot aproxima cam cate saptamani mai ai pana nasti...
Mihaser si eu sunt tare debusolata cu anestezia asta. Mi-e frica la generala ca parca nu as vrea sa adorm si sa fiu inconstienta... Inca nu am discutat cu doctorul ce practica ei pe aici, faza mai nasoala e ca nici nu stiu termenii in japoneza, voi vedea joi la control ce si cum...
Titinutza de ce asa de rar pe la noi? Felicitari pentru bebe grasunel! Succes sa poti merge la serviciu pana in saptamana 38. Eu voi merge pana la 36 si cateva zile, dar e greu.... abia ma misc.... si abia astept sa termin.
Tania ce clar se vad pozele de la 3D!!!!

E o frumoasa bebelina ta! Si tu ai o burtica tare mandra!
Ile tinem pumnii sa se fixeze bebe cat mai repede. Cica ar trebui sa coboare cu aprox doua saptamani inainte de nastere.
Fetele care va faceti griji ca nu o sa recunoasteti contractiile, Anairda, Laura, din cate am citit eu dooooareee! Daca nu se rupe apa sau nu sunt sangerari (in cazurile astea doua in secunda 0 in masina si la spital, fara dus fara nimic) incep contractiile regulate la 10 minute si dor. Suportabil, dar dor....
Abia astept sa vina proaspetele mamici acasa sa ne povesteasca ....
rocsana si bebe chan
cristina30 spune:
Buna dimineata,
eu nu prea scriu des dar acum chiar am avut un motiv intemeiat: am fost pentru 10 zile internata in spital cu probabilitate de preeklamsie ( in germana se numeste gestoza), pentru ca eram racita si aveam dureri mari de cap si tensiune arteriala marita; s-a dovedit pana la urma ca nu a fost decat tensiunea arteriala o problema dar mi-au facut toate testele
posibile si acum trebuie sa iau medicamente de tensiune;
Tina, va trebui sa nasc totusi in UNIklinik in Mainz ca acolo am stat si ei trateaza sarcinile cu "probleme", cum spun ei, dar macar am vazut ca baietelul s-a intors cu capul in jos si asa am sansa sa nasc normal in caz ca nu-i va face probleme tensiunea arteriala din nou; in rest am primit repaus pana la nastere si am mai experimentat cum sunt spitalurile in Germania : intradevar te simti tratata ca o prinzesa si daca ai repaus la pat capeti la pat tot ce-ti trebuie dar tot acasa
e mai bine; interesant e ca am fost in camera pentur 3 zile cu o mamica nemtoaica care tocmai nascuse si i-am dat sfaturi bune aflate de la voi de aici de pe forum. Multumesc. Ea nu are calculator dar am incercat sa-i explic ce important e sa ai cu cine sa te sfatuiesti. Dupa 3 zile i-au dat drumul acasa dar era cam speriata... are in scumb o soacra tare de treaba si cumnate care i-au facut curat in casa in ultima zi de spital si o vor ajuta si acasa.
Datele bebelusului meu sunt, dupa ultimul eco din spital: 1500 g si dezvoltat perfect, nu a avut nici o problema ca eu am avut tensiunea marita; ceea ce a fost fain in fiecare zi am fost pusa la CTG, de 30 min, unde se scriu bataile inimii bebelusului si contractiile mele (in caz ca as avea); se aude foarte fain ca un galop de cai si de obicei bebelusilor nu le prea place si mai dau cate un pumn in burta impotriva celor 2 "capuri" de masurate; e foarte haios.
Toate cele bune, nu am apucat sa va citesc dar se pare ca sunt deja bebelusi noi.. multa sanatate
Cristina
www.snugglepie.com/ezb/206697.png " target="_blank"> mein baby
dananita spune:
Salutare fetelor!
Spre deosebire de voi, eu nu-mi revin din soc! si-mi tot umbla o intrebare prin cap
. AndreeaC a patit ce a patit de la nastere naturala sau cezariana? NU de alta, dar cezariana ma astepta si pe mine la Polizu si ... pe mine de frica
Fix de asta nu aveam nevoie acum pe langa ce alte griji mai am
Si azi noapte m-am gandit non stop la fata asta si la copila ei...n-am reusit sa dorm.
Poate ma lamuriti voi cum s-a intamplat
Ce insemna embolie amniotica stiu, dar se poate face si in cezariana??
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
ileana_marius spune:
Fetelor intr-o saptamana ar trebui sa merg pt. prima data la moasa si nu stiu exact ce sa o intreb. Nu stiu ce face o moasa mai exact. Oricum nu este moasa cu care voi naste, este moasa de la policlinica unde merg si la dr. de familie. Am interebat dr. de familie cum iau legatura cu o moasa, daca ma contacteaza cineva de la spital si mi-a spus ca nu ma contacteaza nimeni si daca vreau sa merg la moasa au si ei in policlinica. Asa ca am sunat si am facut programare, dar as vrea sa stiu cu ce ma poate ajuta mai mult decat dr. de familie.
Fetele care au deja bebelusi si ati avut probleme cu icterul, cat au stat bebelusi la fototerapie? Sora mea are o saptamana de la nastere si sunt inca in spital pt. ca bb nu e vindecat complet.
Ileana
31+
Poze cu noi
Ghindoaca
mihaser spune:

Dananita te rog nu te mai gandi la prostii ca ii faci rau bebelusului tau! La pagina 22 a subiectului despre Andreea, chiar sotul ei explica tot ce s-a intamplat...tocmai ptr ca noi sa nu ne gandim la tot felul de prostii. Asta a fost destinul ei! Medicii au facut chiar si imposibilul sa o salveze.
Stai linistita! Gandeste-te cate mamici sunt pe site si toate au trecut cu bine peste experienta nasterii, naturala, cezariana, in masina sau la spital. Te rog promite-mi ca o sa fii curajoasa! Trebuie sa fii ptr copilul tau! Tu trebuie sa fii un exemplu pentru el! Din lumea asta ei deocamdata doar pe noi mamicile ne cunosc...iti dai seama ce privilegiu!
Pupici!
34+
Mihaela
dananita spune:
Multumesc fetelor!
Imi pare rau ca am redeschis subiectul! Considerati-l inchis! Multumita voua sunt mai bine!O sa mergem si la o plimbarica si o sa-mi fie si mai bine, daca mai indes la ghizdan si cateva rafaelo o sa ma simt perfect!
Dana & Alexandru 
POZE cu DANA
titinutza spune:
Buna ziua burtici si scumpi pitici!!!

am pierdut mesajul.....
il scriu din nou: azi ne chinuie nasul infundat foarte tare, numai halls sunt salvarea noastra, de lamaie cu miere ne-am saturat.
tania2mersi pt incurajari, ti-am vazut pozicile cu burtica si adevarul e ca seamana la volum intre ele
sper ca bb tau sa se intoarca si sa nu te mai boxeze.
ema.72eu visez un bb mititel cariua ma chinui sa ii dau sa pape tzitzi dar el nu e deloc interesat ![]()
amelutasi mie de o perioada buna -acum parca si mai tare- aerul din camere mi se pare tare uscat si il compensez band multa apa. eu fol crema antivergeturi de la ana aslan - sunt deja la al 2lea tub si vreau sa iti zic ca sunt multumita de ea, pana acum scor vergeturi=0.
hainutze de bb nu am luat decat 3 body, am planuit ca luna viitoare sa devalizam bugetul
cu de toate: patutz, carutz, cosmetice de bb, alte hainutze si tot ce mai tb
. le voi spala cu detergentul obisnuit si cel mai probabil le voi pune un balsam din ala sensitive.
catrinutzasa ai noroc si bb sa se intoarca cu capsorul in jos, daca nu vrea si nu vrea tu sa stai linistita ca nici la cezariana nu sunt probleme mari si vor disparea ca prin farmec intr-o saptamana si mai ales dupa ca iti vei vedea comoara
ama_kaly imi plac hainutele pregatite pt micutul print Seby 
andra simona acum am vazut ca poate vom fi colege de salon - suntem la acelasi medic si avem ca DPN numai o zi intre!!! super
nshiro multumim de incurajari si suntem
ca nu am mai intrat sa stam de vorba - speram sa recuperam macar acuma pe sfarsit
O multime de pupici tuturor