Mamici de martie-aprilie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

Biuta,
eu am citit ca e bine sa bei cit mai multa apa, cica asa se reface lichidul amniotic. Cred ca Dea ar fi cea mai in masura sa te-nvete, ea s-a lovit de problema asta cind a pierdut lichid amniotic.
uite ce am gasit pe net tot despre pierderea lichidului amniotic:
There is a way to tell if it is amniotic fluid that you are leaking. When I leaked a lot (it seemed like a lot, anyway) several hours after my amniocentesis, my doctor met me at Alta Bates and used a strip of some sort (it looked like the ones they use to test urine for sugar) against and in my vagina to try to test the fluid to see if it was amniotic fluid. They sent me home with a few strips to check myself if more leaked out. (more didn't, and my baby was born fine.) If you ask, perhaps your doctor will get you some of these strips (they change color if amniotic fluid is present) to check yourself at home.

Nshiro, sunt 100% de acord cu ce ai scris Si imi doresc ca Tina sa se mai gindeasca inainte de a decide sa nu mai intre pe-aici, mai ales ca imi aduc foarte clar aminte cum m-a incurajat cind am avut singerarile de prin sapt 11-13. Ea, care stia bine ce-nseamna sa ai singerari, m-a facut sa iau exemplu de la ea si asa am putut sa imi mai fac si eu curaj.

Kim, tocmai ne-am intors de la Walmart (fac comparatii de preturi la produse pt bebe, am tabel cu produsele si vreau sa vad unde-s anumite marci mai ieftine, unde-s mai scumpe...). Asa. Si am gasit o bonetica asa cum cred ca spuneai ca ai vrea si tu (e drept ca nu-i caciulita de bumbac, dar e din aceea care se leaga pe sub barbia bebelinei). Uite aici 3 poze.

30+5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatza buna, fetele

e o zi superba in bucuresti, cu soare, caldura, tot tacamu' ...husbandul incearca sa ma convinga ca vine primavara, dar eu: nuuuu, mai e mult pana in martie

raportez somn aproape deloc, cu chiu cu vai cateva ore dimineata...tot husbandul ma incurajeaza: lasa ca vine bebe si atunci o sa fie ...mai interesant merci frumos, ...dar abia astept

ciuf, spune sincer, cu ce se hraneste Luca? kryptonite, ca Super Man?

ma duc sa scot nasul pe balcon,ca e prea frumos afara

hugs, si mai vorbim

tina, sper ca esti mai bine

Noemi 35+

Poze cu burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

salutare

Ce mai fac burticile?

Kim ma bucur ptr bebelina ta...tot fetita e?
Si eu l-am visat pe bebe ...chiar inainte de eco la care mi-a spus
sexul...pe 5 decembrie...am visat ca e baiat.
Ciufsunt foarte tari povestile cu Luca...e un copil
deosebit...la fel de creativa eram si eu cand eram mica.
Pe la 3-4 ani am facut baie la par in chiuveta de la bucatarie cu
Tix de curatat oalele. Iti dai seama ce bine mi-a fixat coafura!
NoesiBiuta se pare ca suntem ai multe cu
bebelusi mai lenesi...eu inca mai sper intr-o minune! Am citit ca in luna a 8 a 9 din 10 bebelusi se intorc. Poate se gandesc si ai nostri sa ne faca o surpriza...de 1 Martie sau de 8.

Fetelor eu am mancat de cateva ori ficat si pate de ficat. Ieri am citit in revista ca nu trebuia sa pap. Voi ce stiti despre asta?

Problemele cu constipatia mi le rezolvam inainte de sarcina cu 2 lingurite de ulei de in dimineata, insa le puneam in nectar de fructe ca e tare scarbos. Ma tineam si de nas sa pot sa beau si inchideam si ochii. Nu stiu daca se poate lua in perioada sarcinii sau alaptarii. Eu uleiul il luam de la naturiste si am ramas surprinsa de rezultat...nu ma mai constip deocamdata...sa vedem ce o sa se intample dupa nastere.

Nasul infundat il am si eu...de fiecare data cand ma trezesc dimineata trebuie sa suflu nasul ca sa pot sa respir...e cam aiurea, dar trecem noi si peste asta.

33w6d Cristian

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceela spune:

FELICITARI LORIANA !!!

ceela, 38

poze 36
BB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tina_Welsh spune:

Fetelor,imi cer scuze cum am reactionat ieri.Ma simt prost acum.M-ati coplesit cu atatea vorbe bune.Nu am facut nimic,atat de bun incat sa merit atata prietenie din partea voastra.Va multumesc enorm.Bineinteles ca o sa raman alaturi de voi.Pai ce fac eu cand ma trezesc ?Nici nu ma spal pe fata si hop sa verific forumul..daca va las ce rutina mai am eu?
Noe,Nshiro,Aida,Laura_Ioana,Anairda,CIuf,Mihaser,Andreea G,Kim,Zuzilici !

Va rog sa ma iertati pentru cum am reactionat,dar tocmai,pentru ca era o fata din comunitatea noastra m-a socat asa de rau.Mai ales ca nah..citesti cum si ce a postat acum 2 zile si azi vezi ca a murit.E ingrozitor.Dumnezeu sa o ierte si sa o protejeze pe micuta Maria.

Acum,sa revenim la ale noastre.Iar va dau un alt numar si promit ca e ultimul.Stergeti-le pe toate pe care le aveti in memorie si tu ARIADNA,si notati-l pe asta 00447883041352.Il pun si pe prima pagina.Va fug sa fac gogosi!

Tina and Tina and Mark's baby
Poze de la cununia civila si cu mine gravidutza
Eu si Mark
Semnatura mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Aida draga..e absolut superba caciulita, ma mir ca ai gasit-o la Walmart, eu nu prea am vazut, e drept, ma uit si dupa lucruri de baietei.. tare mersi pt sfaturi cu lichidul, am mai cetit si eu cate ceva, si ca se reface la 3 ore, numai ca la diabet e un pic mai altfel, asta e, o zis doctorita sa fiu atenta la cat misca copilul, si cand nu e ok, sa fug la spital...
Mihaser eu ma bucur ca esti asa optimista, eu m-am resemnat..in pozitia in care e..logic..nu prea are cum sa se intoarca ..deci..asta e..om vedea..cum da Domnul
Pup fetele..si sper sa fie un weekend frumusel :)
Bia 33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lady_Hawk spune:

FELICITARI LORIANA SI FELICITARI SI SOTULUI TAU...SA VA TRAIASCA FETITA, SA FIE SANATOASA SI SA AVETI PARTE NUMAI DE BUCURII IN VIATA!!!

Io32+ cu beba_mica

beba_mica a noastra...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania2 spune:

Mariana si Loriana, felicitari pentru bb !
Sa creasca mari si frumosi si sanatosi, si cum ii vreti voi !

Fetelor, am zis eu ca se poarta una doua nasteri pe zi.

Andra Simona, ar trebui la fiecare echo sa-l masoare pe bb si in functie de lungimea femurului i sa calculeaza greutatea.
La mine asa se intampla de fiecare data, astfel ca la fiecare control am avut date despre bb.

Eu ma simt tare bine, astazi am fost la ultimele 2 examene, bb nu-mi mai apasa pe ficat, sa fie oare semn ca s-a razgandit si s-a intors?
Sper, ca-mi da emotii.
In rest totul e ok, saptamana viitoare vine mobila si avem trebi importante, bb mestereste toata ziua prin burtica spre deliciul meu.

Pupicei

tania 31w5d

bb si tania

http://community.webshots.com/user/red_tania
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20722;19/st/20060414/k/e50a/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ameluta spune:

bun mmicutelor si burticilor lor drgi.
eu sunt tre bine dispus: m fost l tnti doctor si m fost felicitti de ct de bine merge srcin.s de Dumnezeu s fie s pn l finl.si pt voi l fel.
mihit l meu-cci s ii vom pune numele, dup tticul lui- creste intr-o veselie.re 1800 grme l cele 29 de sptmni si 4 zile ct vem zi.dt probbil nsterii este 29 prilie, deci cm tunci v ve 40 de sptmni.nu stim deocmdt cum il voi "livr", dr dej el s- sezt cu cputul in jos.treb lui dc v rmne s su se v mi rsuci intre timp.eu voi merge pe mn dnei dr l nstere si nu voi fce nimic cre s impiedice o bun desfsurre nsterii.mergem cu Domnul ininte.
Tin, m bucur c i revenit printre noi.si eu m citit ce s- intmplt cu ndree.si eu, c si multe dintre voi, m plns.dr trebuie s fim optimiste si tin s v spun c n-m vut tt optimism in mine c in lunile ste de srcin de cnd m stiu.
eu sincer, de fiecre dt cnd misc bebelusul, zmbesc.si mi se pre c m tt iubire s-i ofer, inct putine lucruri reusesc s m fc s-mi schimb stre.
concluzi: zmbiti si frunte sus.s fim optimiste pt noi si copiii nostri.eu cred c st e lucrul cel mi greu, dr cu putin efort, se pote.nu zic c nu-mi pre ru cnd ud su vd cte o kestie din st, dr gndurile negre s le lsm ltor.ok?
pupici pt tote si s veti un weekend fin in continure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns edutu spune:

Ca o completare ....voi naste la Sp. Municipal, asistata de Dr. Badiu Alexandru

multumiri,

edutu

Mergi la inceput