Mamici de martie-aprilie 2006 (48)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Adar hai sa te asa ca de la grasa la grasa si de ciuda eu mai bag niste bomboane de cioco cu stafide yam yam yam

Felicitari Loriana !!! Sa-ti traiasca fetita si sa-ti aduca numai bucurii!!!

Hai mai fetelor ce dreaq chiar asa in fiecare zi cte una, doua chiar ... pe bune fac cu inima si ma gandesc ca poate sunt in travaliu si eu habar n-am.

Eu nu sunt buna de citit asa ceva ... este inimaginabil ceea ce s-a intamplat cu Andreea ... nu am cuvinte

Tinuta iubita nici sa nu te gandesti sa lasi forumul. Pai ce ma fac eu fara tine ha? Impreuna trecem peste toate problemele si grijile. Si eu sunt exagerat de sensibila dar cu voi trec mai usor peste toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Tot eu sunt.
Sa va spun cum a decurs dimineata la mine.
Deci cafea de rigoare insotita de citirea forumului. Buuuum. Veste proasta, schimbat buna dispozitie.
Ce zic? Da-l incolo de forum, ma duc sa-mi vad de copil si de ale casei.
Ma uit in frigider. Nimic. In regula, hai sa gatesc. Eu la bucatarie, fiu-meu mesterind prin casa cu jucariile lui.
Aud apa curgand la baie. La naiba, inchisesem usa si avem si sigurante la clante. Cum sa o deschida? Eh, dar uitarea, fir-ar ea sa fie... Usa o lasasem deschisa. Si ma duc in baie. Fiu-meu catarat pe WC, apa curgand in chiuveta, oglinda plina de crema de corp, chiuveta, gresia. Cica face curat. Ca el a vazut ca eu am dat cu spuma peste tot sa dezinfectez. Va imaginati cum arata o oglinda mare plina de crema si intinsa peste tot???
Am simtit ca innebunesc. Ok. Incerc sa fiu cat pot de calma. Dau focul mai mic la aragaz si ma apuc sa fac curat in baie. Tocmai ce facusem acum doua zile.
Termin de "reparat", imi indrept spatele si hai inapoi la bucatarie.
Imi vad de zarzavaturile mele, il aud pe fiu-meu ca tot numara la masinutele lui, sunt linistita. Nu peste mult timp, ma duc sa vad ce face. Tot livingul era plin de ate, gheme, bobine, insirate de ziceai ca s-au jucat 10 mate cu ele. Nu-i nimic. Le strang, le bag in plasa si o las pe fotoliu. Mare gresala.
Revin la treburile mele. Si aud la un moment dat ca rastoarna o cutie. Ah, e sigur una in care isi tine jucariile. No big deal. Le strang eu dupa ce gatesc.
Dar cand ma uit mai bine, rasturnase cutia cu lemne si crengute de brad cu ace cu tot in tot livingul. O lasase sotul aseara ca am facut focul in semineu. Imi pare rau ca nu am facut o poza sa vedeti ce dezastru era, fara nici o exagerare. Atunci am simtit ca innebunesc. Imi vine sa-i carpesc una peste scutec, dar ma abtin. Si ia-o de la capat cu curatenia.
Fetelor, nu termin bine, ca imi insira din nou ghemele, atele pe jos, numai ca acum mi le duce si jos, pe scari, la demisol. Nu de alta, dar in camera aia nu lucrasem. Trag aer in piept si incep sa le strang, invinovatindu-ma ca de ce am lasat plasa la indemana copilului.
Ok. pusei oalele pe foc, e timpul sa facem o pauza. Ma asez in fata calculatorului, lui Luca ii pun un film si ne linistim. Dar pe Monstrulik il mananca picioarele si ce se gandeste el. Sa se bage in cusca lui Cezar. Eh, ce mare lucru. S-a bagat in cusca aia de la 8 luni. E invatat. Mai fetelor, dar aud "gal-gal-gal-gal". Fiu-meu bea apa din vasul lui Cezar. Sa mor. Tot eu sunt vinovata ca las cusca libera.
Suna sotul sa ma intrebe daca sa vina la masa sau se duce cu colegii la restaurant. Nuuuuuuuu. "Vino acasa" In mintea mea, eu pe cine sa cert??? Si cum a venit sotul, cum l-am luat de la usa boscorodindu-l pe el de ce viata amarata am eu.
Ne asezaram la masa, Luca ca el nu vrea sa manance, ca el trebuie sa se joace. Ii dadui un crenvursti sa manance la el in timp ce se joaca. Si veni hotomanul de Cezar si il fura.
Nu mai putui. Ma pocni plansul. Imi plangeam de mila. Sotul radea si incerca sa ma consoleze. Unde e tigaia sa-i dau cu ea in cap? Imi venea sa fug de acasa.
Si pana la urma reusi sa culc fiara care imi adormi in 10 min. Record. Gata. S-a terminat.
Sper pana diseara sa nu mai am parte de vreun spectacol ca nu stiu cum mai reactionez.
Nu v-am mai spus de al meu odor cat a fost de cuminte saptamana trecuta!!! Ca m-ati intrebat.
L-am prins exact in clipa cand vroia sa faca pipi la gura de caldura. Va imaginati sa mi se fi plimbat pishul ala prin toata conducta de caldura care trece prin toate camerele? Halal parfum.
Ok. Dar ce a zis el? Daca mama nu ma lasa sa fac acolo, atunci unde sa fac? Intr-o cutie de bere goala. Si eu stateam si ma uitam ca proasta la el cum facea pipi si in cutie si pe jos. Sa ma crucesc nu alta.
Asta mi-e plodul si cu el defilez.
Gata, ca v-am plictisit cu al meu Mosntrulet. Dar ce sa fac, am simtit nevoia sa ma descarc. Poate voi ma intelegeti. Ca sotul ma ia la sentiment. Ca uite ce dulce e, e al nostru, e iubirea noastra ...
Pup gasca de burtici

Ciuf (31+) si Luca (11.11.2003)
Camera lui Luca/Finding Nemo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aida_o spune:

ciufuletz drag,
scuza-ma ca rid in hohote, dar aveam nevoie de povestirile tale :))))) imi dau seama ca nu-i deloc usor, dar nu ma pot abtine sa nu vad intii partea nostima in ce ne povestesti. multzam ca ne mai descretesti fruntile
si pupici lui Luca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA GEORGIANA spune:

N-am somn,asa ca...

Loriana,felicitaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaari!sa va traiasca printesa cea dulce si sa fiti fericiti forever!

Dragele mele si eu sunt tare sensibila si m-a daramat cumplita veste.Dar,fara egoism,viata merge mai departe,iar noi suntem puternice(ca doar de asta ne-a dat D-zeu bebei in burtica!).Fiecare are o soarta si o cruce pe care trebuie sa si-o duca.
Capul sus!Traim,asteptam sa ni se intample o minune si asteptarea trebuie sa fie calma si calda.Si poate in astfel de momente ne bucuram cu adevarat de orice gest frumos,de o floare,de miscarile puilor in burtica,de povestirile lui Ciuf despre Luca cel Viteaz.Chiar si de micile neplaceri ale sarcinii trebuie sa ne bucuram.Asta inseamna ca suntem vii.Si ca vibram la orice,chiar daca uneori ne curge o lacrima.

Tina,te iubim prea mult ca sa nu ne pese ca vrei sa iei o pauza.crede-ma,stiu ce simti si ceea ce l-ai intrebat tu pe Mark,l-am intrebat si eu pe sotul meu.Si n-a fost nevoie sa-mi raspunda,pt. ca am inteles din priviri...

ANDREEA GEORGIANA +33 saptamani
http://community.webshots.com/user/andreeageorgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anairda36 spune:

Vai ciuf draga ma doare burtaaaaaaaa. Zau ca Luca al tau e de film.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Fetele, propun sa evitam pe cat posibil povestile triste, dar sa ne tinem totusi informate. Suntem toate sensibile, dar sa nu ne lasam socate si daramate de tot ne inconjoara. Cred ca s-au spus destule pe topicul nostru, cine vrea sa mai afle si sa se exprime sa o faca la Discutii Generale.
Tinuta, tu stii parerea mea, nu e nimeni de vina ca se intampla lucruri nedorite pe care incercam sa le intelegem, despre care simtim nevoia sa vorbim, peste care trecem cumva intr-un final pt ca asa e viata. Eu una prefer sa stiu decat sa ma amagesc intr-o lume ideala desprinsa de realitate, bine e cand esti informat si poti sa eviti asemenea situatii, dar de multe ori suntem prea mici, marionete in mainile unui papusar, numai D-zeu stie ce ne e scris in frunte fiecaruia. Sa fim realiste si practice, asa ceva se intampla f rar, si sa fim in acelasi timp optimste si increzatoare ca D-zeu ne va ocroti pe noi si bebeii nostri. Esti trecuta si tu prin destule ca sa te amarasti inutil, fii cu noi pana la capat si n-o sa-ti para rau cand o sa stam sa povestim nazbatiile bebeilor nostri.

Ciuf, haioasa rau descrierea, ca sa stim si noi ce inseamna viata de mamica. Bun exemplu, e bine ca nu te lasi coplesita, si ca gasesti partea comica in toate.

33+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim spune:

Adar, dr tau e total lipsit de tact, nu stiu daca te linisteste, la cele 17 kg ale mele in plus, tocmai am bagat si eu niste papica (ciorba de fasole cu ciolan afumat), inclusiv ciocolata, sa avem energie pt la noapte. Oricum dupa nastere ne asteapta cure de slabire si gimnastica la greu, iar aici cand mergi sa nasti nu te lasa sa mananci decat cate o bomboana, asa ca imi fac hatarul pana mai pot.

Nshiro, sa nu fii speriata daca nasti la 37 de saptamani, copilul e sufiient de dezvoltat si nu mai e considerat prematur Dr tau vrea sa evite o nastere naturala in conditiile in care bb nu e in pozitia ideala. Sa fiu in locul tau, nu m-as mai duce la lucru.

Cine zicea ca si-a visat bb-ul?
Si eu mi-am visat bebelina azi noapte, zice ca e normal sa visezi cu bb in perioada asta si ca nu trebuie interpretate visele. Am visat o pishorcoasa de fatuca, si o smecherutza, cand ma pupa ma musca de obraji, iar eu eram nervoasa si neajutorata ca mergeam undeva si trebuia sa duc si fata si o gramada de bagaje...

A, si o veste buna: o cunostinta a nascut super rapid primul ei bb, acum 2 sapt., in doar 45 de min., i s-a rupt apa in magazin, abia a apucat sa ajunga la spital, usor de tot.

33+

KIM & p’tit bout d’chou
photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

DOUBLEMOM felicitari pentru printesele tale . Sa fie sanatoase, macacioase si cumintele. Tie iti urez refacere rapida si multa putere, ca ai sa ai mainile ocupate si nu numai cu Maia si Stefana.

CAT sa-ti traiasca ANNA-LIA sa fie cumintica, mancacioasa, sanatoasa si tie iubita iti doresc sa te refaci cat mai repede si intoarcere rapida acasa in sanul familiei.

MARIANA sa fie intr-un ceas bun si felicitari primului muschetar de pe subiectul nostru. Mai sunt si flacaii grabiti nu numai fetitele. Sanatate multa si v-asteptam pe-amandoi cat mai repede aici. Markus sa fie sanatos si plin de voie buna.

LORIANA si tu ai scapat de ce-a fost mai greu. Felicitari si refacere rapida. S_aveti parte de tot ce-i mai bun si bebelina sa ia repede in greutate ca sa veniti acasa sa ne impartasiti impresii cat mai repede.

Ciuf povestile tale sunt dementiale. Scuza-ma daca mi se par amuzante dar stii cum e ... haz de necaz...

Tina esti prea tanara sa te gandesti la asa prostii. Chiar daca suna egoist, eu te sfatuiesc sa faci ce crezi ca-i mai bine pentru tine si bebelul tau. Vestile triste pot veni de oriunde, nu doar de pe site si de obicei sunt o raritate. Dar daca tu ai hotarat sa iei o pauza eu iti respect dorinta. Am trecut prin asa ceva si cred ca stiu ce inseamna sa simti nevoia sa te "rupi" un pic de ce se intampla "in jurul tau". Noaptea insa e un sfetnic bun si poate maine ai sa fii aceeasi optimista, care ne-a tinut impreuna pe site si la bine si la greu.

Fetelor eu va urez tuturor weekend placut si nastere usoara celor care inca nu-si tin minunea in brate.

DUMNEZEU SA NE OCROTEASCA SI SA AIBE GRIJA DE NOI SI BEBEII NOSTRI!

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nshiro spune:

Tina, mesajul asta este in mod special pentru tine!
Sambata dimineata, ora 10 si un pic ma trezesc pusa pe fapte mari, finalizat bagaj spital, calcat niste chestii pentru bebe, facut curat in masina, incercat o reteta de pizza... dar mai intai de toate vazut ce au mai facut mamicile. Deschid la odisee si vad ca fetele mele sunt foarte harnice. Ieri le lasasem la pagina 7 si azi au ajuns la urmatorul capitol, pagina 3. La inceput nu-mi vine sa cred ce citesc, refuz sa cred, sper sa fie o greseala, se pare ca nu e, sunt bulversata, inca nu realizez, intru si la generale, imi dau seama ca e din ce in ce mai adevarat, de fapt foarte adevarat, un gol imens ma cuprinde, o teama si nervi, frustrare, plang dar nu plang totusi, plang cu sufletul si ceva greu greu de tot ma apasa. Stau in fata monitorului si nu ma pot hotari daca sa scriu ceva, sa inchid, sa mananc, sa ma apuc de ce-mi propusem sa fac. Sunt complet pierduta, pierd si notiunea timpului. Se trezeste sotul, imi da pupicul de rigoare, iese pe balcon la fumat, intrebandu-ma ce fac acolo atintita in fata monitorului gol. Ii spun motivul si incepe sa ma ia la rost sa las internetul si minunatiile care le citesc ca nu-mi fac decat rau, acum in situatia in care sunt. Tind sa-i dau dreptate, ma enervez pe forum, inchid calculatorul si imi impun sa sterg cu buretele tot. Dar imediat realizez ca nu are dreptate. Daca nu ar fi fost forumul, daca nu ati fi fost voi, daca nu v-as fi citit zi de zi, daca nu mi-as fi scris temerile, daca nu vi le-as fi citit pe ale voastre, cu siguranta as fi iesit din sarcina asta dereglata... Semianalfabeta, intr-o tara straina, cu o cultura total diferita, fara prieteni adevarati, fara acces prea mare la informatie, cu un sot mai mult plecat decat acasa... nu, cu siguranta ca fara VOI nu as fi reusit pana aici! Si drumul e lung de acum inainte, nu stiu nimic despre copii, despre ce inseamna a fi mama, nimic, totul e o mare cunoscuta, un mare BLANK! Nu, in nici un caz nu ma pot supara pe forum! Desi acum simt un gol imens, desi planurile mele pe ziua de azi sunt date peste cap, desi nu mai am chef de nimic, desi sunt trista, trista, trista... am nevoie de voi, de fiecare in parte si mai ales de tine Tina, nu uita te rog vorbele lui Silviu, sotul lui Tcelen. Viata e cu bune si rele, nu ne putem inchide intr-un glob de cristal, tre sa luam totul asa cum ni se da, aspectele neplacute, suferinta ne intaresc pe viitor si nu uita ca ne ramane intotdeauna Speranta. Si pentru ca suntem imprastiate in atatea colturi ale lumii, tocmai acum cand ne confruntam cu envenimente nefericite, ar trebui sa fim mai aproape unele de altele, mai calde, sa ne sustinem mai mult, sa fim si mai unite...Eu nu as putea merge mai departe fara voi, fara informatiile pretioase care le iau de aici, fara caldura, sprijinul si incurajarile voastre, asa ca te rog, te rog din suflet draga Tina, revino asupra deciziei pe care ai luat-o. Sa nu ma intelegi gresit, nu vreau sa fac presiuni, sau sa intelegi ca nu iti respect hotararea. Si eu ma simt pustiita, nesigura, speriata si mai ales trista.... dar hai sa incercam alte remedii, un film, o plimbare, o carte, un masaj, o cina romantica si sa lasam timpul sa-si faca treaba, caci el stie intotdeauna sa le potriveasca cel mai bine. Dar sa nu renuntam a ne sprijini in continuare, a ne fi alaturi, a comunica... Atat de mult mi-as dori sa te pot imbratisa...

rocsana si bebe chan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biuta spune:

Le urez din suflet proaspetelor mamicute multa, multa sanatate, laptic cat pt doi copii( in cazul doublemom pt 4 :)..si sa va traiasca comoritzele sanatoase ca pepenasii..si sa aiba parte de ce e mai bun pe lumea asta..
Au luat si parintii mei viza..spunand foarte naiv ca vine barza..nici nu ca vin la botez :)
Fetelor, cum se procedeaza cand ai lichid mai putin..cam cum il inmultesti, daca se poate spune asa??????
Nshiro, si al meu sta ca un popa mic in funduc..nici gand sa se clinteasca..si doctorul ala..chiar e un pic ciudat, stiu ca sunt manevre..dar...ma rog..o sa fie bine si cu cezariana..
A mea vrea sa ma lase cu cezariana pana in sapt 39..deci..numai cu o sapt mai devreme sa il scoata..acum..sa vedem
Ciuf draga, nazdravanul tau o sa iti faca suvite :)
Atata pot sa ma distrez..de numa..decat sa fie mamaliguta..parca e mai bine asa, nu?
Iar nu le scriu la restul, is obo de numa'
Da' va pup oricum cu foarte mult drag...pe toateeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bia 33+

Mergi la inceput