Mamici de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

MamaNati mersi de raspuns.
Trista povestea ta :-( Dar super ca mergi inainte si acum esti insarcinata din nou! esti de admirat. Am si eu o buna prietena careia i s-a intamplat cam acelasi lucru dar au trecut deja 2 ani si nu a avut curajul sa mai incerce, din pacate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

dragi burtici va anunt ca astazi la 10 s-a nascut finuta mea de 3.5 kg; deocamdata alte amanunte nu mai stiu , dar sunt foarte bucuroasa!
anasia 15+

anasia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Harnicutzelooooor, eu abia am iesit din pijamale si voi deja ati scris o gramada !

Anasia, sa iti traiasca finutza!
Mamanati, stai cumintica si trateaza viroza.
Cristina_Ana si Bulinutza, tare nasol cu contractiile alea, imi pare tare rau ca va chinuiti, dar credeti-ma ca merita efortul si orice sacrificiu, si eu mai stau cuminte intinsa cand si cand asa preventiv, cand simt ca se intareste burtica, tot de teama contractiilor...
Letitia, eu as manca dulce la greeeeeu si ma chinui cu greu sa nu o fac, dar am baietzel, hihiihhiih
Adela, dr meu imi face la fiecare control si eco, dar e d-aia normala, nu m-a trimis el la 4D, ne-am dus noi de nebuni si nu ne pare rau....mai mergem la Iosup in martie si la Herghelegiu in aprilie...crede-ma ca e taaare taare frumu, am plecat de acolo topita... iar aseara ce crezi ca am facut? ne-am pus DVD-ul sa mai vedem o data filmu'

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Mamanati, nu stiam ca ti-ai pierdut copilul. Cred ca este cel mai dureros lucru care se poate intimpla unei femei. Eu iti doresc sa duci cu bine sarcina pana la capat si sa iti dea Dumnezeu un sufletel care sa-ti mai aline durerea si sa va afaca fericiti pe amandoi.
Adelapop, nu stiu cum e cu dozarile astea de anticorpi. Eu dupa ce am pierdut sarcina trecuta am facut vaccinul anti-D, asa ca nu mi s-au creat anticorpi. La Institutul de Hematologie intr-o zi mi-a luat sange si a doua zi am primit rezultatul, care a fost negativ. Sa vedem ce iese la analizele de saptamana viitoare. Oricum ar fi, eu stiu ca in saptamana 28 trebuie facut preventiv vaccinul anti-D, iar apoi se mai face o data la nastere.
Cristina, 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia sa-ti traiasca finuta si sa fie sanatoasa
fetelor parca sa zic ca ma mai lasa un pic dar tot inteapa si nu am cum sa plec de la serv azi :((

bulinuta 15+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Draga adelapop incerc sa le "reduc" macar, dar nu imi reuseste f. mult, iar daca nu mananc croissante atunci trec pe magura.Cat despre carnita - nu se poate sa imi lipseasca intr-o zi (iti dadeam exemplu doar de dulciuri)(am grupa de sange 01, deci sunt carnivora din nastere). Recunosc: legume mai putin, cand si cand, mai mult in mancare gatita (dar din care nu lipseste bineinteles carnita).
Acid folic tot in primul trimestru am luat si eu., iar de alte vitamine l-am intrebat mai tot timpul pe dr. si acelasi raspuns: nu. Am sa il mai intreb inca o data luni, cand ma duc la control.
Mamanati pentru mine sexul bebeului nu conteaza, sanatos sa fie; si nu cred ca e asa important nici pentru sotul meu, dar imi spune ca i-ar place sa faca haz de cumnatii lui care au numai fete

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

multumesc, Cristina Ioana, bulinuta!se pare ca au trecut intepaturile, dar imi simt burtica tare rau de tot, parca nu mai am aer sa respir;referitor dc e baiat sau fata, la eco morfo m-a intrebat iosup ce vreau si i-am spus ca mi-e indiferent, sanatos sa fie...la care bine, bine, dar dupa sanatos, ce sa fie?
anasia 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mamanati, mi se rupe sufletul cand ma gandesc prin ce trebuie sa fi trecut tu....eu am pierdut sarcina la 22 de saptamani si nu am fost om un an de zile, credeam ca imi pierd mintile de durere ...asa ca te respect si te apreciez ca esti un om puternic si am convingerea ca Dzeu te va ajuta de data asta, va fi bine...

Cristina 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 25miky spune:

Feteeloorr ! nu pot sa dorm ,sunt treaza de la ora 3 ,acum e 5 si mananc ca o nebuna , bebe numai sta locului ,da niste suturi si ma face sa rad ,asa ca sotul m-a dat afara din pat ca fac zgomot ,nici nu mai rezistam -o foame nebuna ! Azi aflu ce e bebe ! Cred ca partea cu nesomnul e si de la stress ,deabia astept ,o sa va dau de veste imediat , am visat ca e fata ,dar cunoscutii zic ca e baiat ,ohhh de ar trece mai repede timpul ! Cert e ca pentru 5 luni burtica mi se pare mica -zic eu ,si doar mananc la fiecare 5 minute ,okkk va las ,mai dau o tura prin bucatarie ,alerg pisica -poate mi se face somn ,va pup pe toate .+20TextTextps: era sa uit : despre Prenatal- si eu iau de la inceput,sunt bune!

miky

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Mamanati, acum imi aduc aminte de povestea ta trista... la inceput nu ti-am recunoscut numele, dar acum am realizat, esti prietena Corneliei... of, sa nu mai vorbim de lucruri triste, acum trebuie sa ne gandim in primul rand la burtici. Multa sanatate si sa scapi repede de viroza asta . Esti o mamica foarte puternica si demna de toata admiratia si respectul .

Kehleyr 19+

Mergi la inceput