Mamici de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 4
anasia spune:
buna, burtici!sunteti tare harnicute de dimineata!
din pacate au astazi ma simt rau, de dimineata am
desi n-am ce, simt numai amareala,n-am dormit bine pt ca m-a durut capul noaptea si vad ca o ia de la capat, simt niste intepaturi periculoase in burtica, imi vine sa-mi plang de mila..
bulinuta n-am reusit cu fetita si nici nu-mi apare edit... nicaieri, mai incerc;
Cristina si Ioana81 si eu vroiam numele de Andrei pt baietel, da cand ma stiu imi place numele acesta;
Ana, bine ai venit, sarcina usoara si bb sanatos!
mamanati, mutltumesc de sfat, o sa incerc cu lotiune, poate imi revin;
arghirmonica eu iau bio marin ca mi-a spus dr;
anasia
adelapop spune:
Letitia
uita de gemuri...sau macar mananca ocazional
si lasa croissantele(cum sa manaci 3 croissante pe zi...fi serioasa), nu gasesc deloc legumele in mesajul tau si nici carnita
cate saptamani de sarcina ai??
mie dr mi-a recomandat acid folic in primul trim, dupa care biomarine+.
daca vezi ca dr nu iti recomanda intreaba-l tu
bulinutza27
pai asa da...prin inot si gimnastica se intaresc muschii si tii greutatea pe loc (ce buna sunt la teorie...ha ha ha) - si eu ar trebui sa fac recunosc
prin cate ai trecut si tu. iti doresc sarcina usoara si bebe sanatos
miti2004 – salateletale suna ...... intra si la subiectul "sarcina si alimentatia" si pune retetele tale bune acolo.
Cristina-ioana
...4d ce frumos ai descris tu bebeul tau
Si eu vreau sa o fac dar mai tarziu cand o fi bebe mai mare
Sau daca ne trimite dr t mai devreme facem mai devreme. Dar oare ne trimite dr ginecolog sau mergem noi de capul nostru. La tine cum a fost ?
Te-a trimis dr ginecolog ?
In the womb-emisiunea "in pantec" se reia pe national geographic duminica 19.02.2006 – 20 :00
Mamanati
Multumesc pt sfaturi. Da eu am rh- si sotul rh+
O sa facem oricum dozarea de anticorpisin sa vedem ce ne mai recomanda doamnele de la institutul de hematologie.
cum ai reusit sa fii atat de frumoasa toata sarcina? ti-am vazut pozele si nu te-ai ingrasat deloc. cate kg ai luat?
Annaa
bine ai venit. Cred ca esti foarte foarte fericita dupa toate necazurile din ultimii ani. Doamne ajuta ! si sarcina usoara si bebel sanatos
cristina-ana
dr ginecolog mi-a zis sa merg in saptamana 18 sa fac dozarile de anticorpi.
la cate zile distanta de recoltarea sangelui ti se fac dozarile de anticorpi? ca mie dr mi-a recomandat sa le fac in sapt 18 si vreau sa stiu daca ma incadrez in timp.
fi optimista si nu te gandi la ce e mai rau ca sa nu il stresezi pe bebe. daca dr a spus ca spera sa nu se ajunga la cerclaj atunci probabil s epoate rezolva..si daca ajungi la cerclaj - asta e, ce nu facem noi pentru bebeii nostri?
argirmonica mie dr mi-a recomandat acid folic pana la inceputul trim II, dupa aceea mi-a recomandat biomarine+
17+
bulinuta27 spune:
neata la burticute!!!
eu sunt tare suparata astazi ptr ca se pare ca ma urmaresc contractiile 

. o sa mai iau niste nospa.aseara dupa ce am aflat de la kehlyer ce sunt intepaturile astea am fugit repede acasa si am stat in patut...astazi insa am o zi grea si nu pot sa plec de la servici
. la mine la ultima echo aveam colul de 41 sper sa nu fie probleme totusi. stie cineva de la ce sunt contractiile astea si cum sa pot preveni?
bulinuta
15 + 
test sa vad daca iese caruciorul cu fetita asa: scriu cuvantul fetita intre paranteze patrate [] fara pauza intre paranteza si cuvant 
daca iese incearca si tu anasia
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
mamanati spune:
letitzia, sa stii ca nici eu nu cred in povesti babesti, am spus-o in gluma. Mie, in sarcina trecuta totate babele erau gata sa-mi jure ca e baiat, ca, cica e burta ascutita, si-mi venea sa le iau de par pe toate, ca stiam de la eco ca-i fetitza. Si sa stii ca nu conteaza sexul copilului, sotul meu tot in adincul sufletului astepta baiat, dar cind a vazut-o pe Delia-Melissa era topit dupa ea si nu se dezlipea de ea, mi-o lasa numai la alaptat, doar ca din pacate, Dumnezeu nu a vrut sa ne-o lase si a luat-o la el cind nu implinise nici 4 luni...
Arghirmonica, eu in sarcina trecuta luam prenatal, dar nu zilnic. Interesant lucru e ca data asta cind am fost la medic, nici gine nici med./fam. nici n-au pomenit de asa ceva. Eu una de data asta cred ca n-o sa iau, sau poate o periada, dar cind apar fructele si legumele la sigur nu mai iau "vitamine chimice".
B.N.
bulinuta27 spune:
anasia ai vazut? a iesit! ![]()
deci scrii fetita intre paranteze patrate [] si iese...ia incearca..te pup
bulinuta
15 + 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
arghirmonica spune:
Si eu sarcina trecuta am luat Prenatal...acum parerile cu vitaminele sunt impartite.Io una nu as lua dar tot timpul ma gandesc ca daca asa si pe dincolo ca de manacat nu pot sa zic ca mananc asa cum trebuie.Mai fetelor cam in ce saptamani se face ecografia morfologica ca nu mai stiu?VA pup,Monica
18 si mami de Daniel 4 ani
anasia spune:
bulinuta, se pare ca pe amandoua ne urmaresc contractiile azi; as pleca si eu acasa, dar nu cred ca pot;la eco morfo am avut colul de 40 mm, dar tot timpul ma gandesc sa nu se scurteze de la contractii;proba
am reusit!!! multumesc!
anasia
15+ 
arghirmonica spune:
Draga Bulinuta ia scobutil supozitoare ca sunt mai eficiente decat Nospa.Le-am verificat eu saptamana asta.Isi faca mai repede efectul.Contractiile nu sunt bune daca chiar sunt.,sa te faci bine,Monica
mamanati spune:
Adelapop, mersi pentru complimente.
Eu am luat cam multisor in sarcina trecuta, 16-17 kg. Dar eu toata viata am facut sport, ultimii 5-6 ani am facut aerobica (pina la sarcina). Dupa nastere am dat jos 6, mai ramasase 10. Normal ca n-am mai ajuns la kg de inainte de sarcina, am mai slabit dupa, dar tot au mai ramas vre-o 5-6 in plus. 
Eu azi nu m-am dus la lucru, inca nu ma simt bine, e nasoala viroza asta.
Hai ca fug sa mai vorbesc cu mama ca a venit de la munca, si e geloasa ca stau de vorba cu voi si nu cu ea.![]()
B.N.