Mamici de iulie - august 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:
Originally posted by miti2004

draga a.cicel cred ca ai uitat sa inchizi partea 21 de iul-aug, ca vad ca unele fete mai posteaza si acolo...

pupi
miti 15+

Eu nu pot sa inchid un subiect. Doar moderatorii sau administratorii pot face asta. Si de obicei o faceau. Poate ca nu au observat ca s-a deschis un alt capitol. Sa ii intelegem si pe ei ca la cate subiecte au de urmarit...

13+
Mai am 9 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Cornelia stii ca eu am avut dureri in burta si nu mi-a trecut repede.De fapt nospa parca nu isi facea efectul dar am luat supozitoare scobutil si incet incet m-a lasat dar..........o saptamana am staqt numai in pau intinsa si nu am fact ABSOLUT nimic.Cred ca si asta m-a ajutat.Acum o iau mai incet..si tot asa putina miscare in casa si restul citit,net,etc.
Eu una nu am rezistat sa ma tot intreb ce e cu mine si am dat fuga la spital de unde a venit raspunsul :ori sati in pat ori vii in spital ca sa stai tot in pat.Iti dai seama ca am preferat casa,sa va faceti bine toate si credeti-ma ca statul in pat conteaza ENORM..,va pup Monica

Nu stiu cum se face dar nu va pot tine minte pe toate .E vreun secret ca sa va amintesc si sa va scriu numele?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by sanziana

Fetelor, am si eu nevoie de o informatie. Mi-ati mai spus odata dar am fost cascata si am uitat (sunt gravida, se ia in calcul pentru scuze?).
In afara de Sanador la ce alta clinica il gasesc pe dr. Herghelegiu?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

la Medsana

Ioana 16 +

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamanati

A.cicel, hai ca m-am claficat cu "quote" dupa cum vezi, dar mai jos am scris un mesaj de bun venit pentru ANA si a aparut. Oricum pentru explicatii iti trimit
Deci, ANA, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.

B.N.

Trebuie sa ai grija cand raspunzi, si mesajul tau sa fie scris dupa [ / quote ], care inseamna ca s-a terminat mesajul anterior. Eu am lasat pauze, ca sa nu imi arate alte bazaconii, dar tit iti apare fara pauze.

14+
Mai am 8 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

quote:
Originally posted by cristina_ana

Vin si eu cu vesti si bune si rele. Vestile bune sunt ca ieri am fost la ecograf si o sa avem BAIETZEL[/size=4]!!!! Bebele este foarte bine dezvoltat, avea 450 grame la 21 saptamani si totul era OK.
Vestile rele sunt ca din cauza contractiilot colul meu s-a scurtat si avea 28 mm, dar era totusi inchis. Dupa ecografie m-a apucat plansul si l-am sunat pe medic, care m-a chemat la el sa ma controleze si sa vedem ce avem de facut in continuare. Deocamdata mi-a dat concediu medical doua saptamani, cu reapus total la pat si tratament cu no-spa si scobutil. Peste doua saptamani ma duc din nou la control, si daca situatia se inrautatzeste o sa imi faca cerclaj. Mi-a spus ca se poate face pana in saptamana 24, dar ca totusi el spera sa nu ajungem acolo. Asa ca va dati seama ce suparata si speriata sunt.

A.cicel, te rog sa ma treci si pe mine in listuta cu baietzel, cu numele Andrei.
Va pup pe toate, si aveti grija de voi.
Cristina, 20+

Cristina trebuie sa fii optimista, si eu cand am fost la eco marti mi s-a zis ca am placenta prea jos. Nu stiu inca ce implicatii are nu am vrut sa imi sun doctora si azi ma duc la ea. Si mie mi s-a zis ca daca am sangerari sa imi sun doctora ca ma va interna. Si cred ca si la mine s-ar pune pb de cerclaj. Sunt multe femei gravi care au patit chestii dintr-astea si au dus sarcina la bun sfarsit. Nimic nu are cum sa fie perfect. Trebuie sa gandim pozitiv pentru bebeii nostri. Si mai vroiam sa iti zic ca pe bebe al nostru il va chema ANDREI!

Ioana16+ si

http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Mergi la inceput

Azi si maine nu o sa fiu in localitate si nu voi avea acces la internet. Asa ca..daca apar ceva modificari....sa ma "trageti de maneca" de duminica incolo.

14+
Mai am 8 de zile pana la nunta
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arghirmonica spune:

Hei mamaici voi luati vitamine gen Materna sau Prenatal?io nu am luat pana acum si ma tot gandesc daca sa iau .As vrea sa stiu care e parerea voastra...,mersi
Monica 18 (da carutul pt baietel unde-l gasesc?)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina bauer spune:

Hello !
Apropos de cerclaj .....si mie in spat. 15 in urma unor dureri de burta colul meu a ajuns de la 40mm la 32mm si e si deschis in forma literei V....mi s-a dat repaos si apoi doctorul zice ca s-ar putea sa fie nevoie de cerclaj....( ideea era ca am avut dureri fara sangerari...si daca am sangerari cred eu ca este intr-adevar o problema )
Eu una am zis ca nu fac cerclaj decat daca scade sub 26mm...
Am auzit cazuri de fete care au avut colul deschis toata sarcina si la final au facut cezariana ca, cu tor colul deschis bebe nu vroia sa iasa.....
Treaba cu cerclajul este sa nu greseasca calculele medicul sau aparatul echo.. legat de varsta sarcinii si sa scoata prea traziu firul....ca e tragic ce se poate intampla...plus ca am inteles ca cerclajul poate cauza contractii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Mamanati asa am auzit si eu ca daca mananci dulce faci fetita. Culmea este ca la ultimul control (de 18 sapt) dr. mi-a spus ca s-ar putea sa am baiat (dar ca sa fiu sigura am spus ca o sa il mai intreb si mai incolo ). Partea proasta ar fi cu sotul meu care deja isi face "sperante" ca are un flacau. Oricum la inceputul sarcinii mancam foarte multa varza murata (uuf, si acum imi lasa gura apa cand ma gandesc la ea!!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Am fost si noi ieri la doctor si la prima strigare se pare ca e fetita, dar nu e sigur-sigur. Vom afla mai multe la inceputul lui martie cand facem eco morfologica (parca asa ii zice). A crescut inima in mine, pentru ca eu imi doream o fetita, dar pentru sotul meu speram sa fie baietel. Nu-i nimic, poate urmatorul.
In schimb azi sunt tare necajita, pentru ca am descoperit de dimineata ca ne-au spart garajul si au furat niste piese de masina pe care trebuia sa le vanda sotul. Si chiar inainte sa ajungem la garaj ii spuneam sa mergem azi sa comandam patut si o comoda pentru bebe, iar acum trebuie sa acoperim pagubele. Imi vine sa-i bat pe hoti de suparare. Doar daca i-ar prinde.

Raluca sapt.21

Mergi la inceput