Mamici de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 2
Cristina_Ioana spune:
Kehleyr , bine ai revenit, ma bucur ca esti mai bine...si mie mi-e o frica de contractii...
Cristina 19+
dana_oprea spune:
emiliapop si tu mergi la dr. mogos?
daca da, cum ti se pare? poate ne intalnim pe acolo. eu mai merg la control in martie.tb sa fac programarea. am fost ultima data luni 14.08. m-as bucura sa ne intalnim si sa vb. astept raspuns.
mamanati spune:
Buna fetelor,
Incep cu vesti proaste, am inhatat o viroza
. Pe la amiaza am plecat de la munca si nici miine nu merg. Am febra si ma dor muschii picioarelor de zici ca m-a batut cineva. Sper sa nu-l afecteze pe bebe.
Geliza, mersi petru info despre film.
Lititzia, la sigur ai o fetita, daca nu poti fara dulciuri.
Nu vreau sa te sperii, dar pot sa-ti spun ca deobicei in II Jum. a sarcinei adaugi mai mult ca in prima. Din pacate chiar nu stiu ce sfat sa-ti dau, ca eu am problema ca maninc mult seara, dar deobicei, beau un pahar de apa, sau lapte sau suc, si vine saturatia mai repede, incearca poate merge reteta si pentru dulciuri.
Map, bine ai venit si sarcina usoara.
Adelapop, si tu ai RH - si sotul tau e RH + ? Daca esti la prima sarcina stai linistita in privinta anticorpilor, dar oricum fa-ti analizele. La noi, daca cuplul are conflict de RH, trebuie sa dau singe in fiecare luna la anticorpi si ma rog sa nu am deocamdata. In mod normal nici n-ar trebui, ca dupa sarcina precedenta am facut vaccinul imunoglobulin, da cine stie?! Mai are cineva aici conflict de RH???
SIMONAU, din pacate, nu numai tu. Si eu sunt la II sarcina, si parca am inceput sa-l simt pe bebe devreme, pe la 13+ dar acum parca nu-l mai simt, sau foarte rar. Si in sarcina din anul trecut bebe a inceput sa se miste devreme. Si eu imi fac griji, dar am fost la eco la 14 sapt. si doctorul a spus ca e OK si super miscator. Nu stiu, dar nu vreau sa ma stresez si pentru asta, ca mai am un munte de stress pe capul meu.
Anasia, pentru piele uscata ma dau cu ulei sau lotiune (mai bine) Johnson's baby pe pielea uda, ca sa nu ramina uleioasa si apoi ma sterg cu un prosop.
Hai ca postez portiunea asta, mai citesc, si mai revin
B.N.
miti2004 spune:
draga a.cicel cred ca ai uitat sa inchizi partea 21 de iul-aug, ca vad ca unele fete mai posteaza si acolo...
pupi
miti 15+
annaa spune:
Buna!
Va rog sa ma primiti si pe mine.
Va urmaresc si am intrat mereu sa citesc aici la gravidute chiar de cand am stiut ca sunt
, dar abia acum am dat drumu la veste, asa ca tot acum am inceput sa scriu pe forum, la aspirante-unde scriu de cativa ani, despre marea noastra bucurie.
Am 37 ani, si am incercat de aproape 6 ani incoace cu tot felul de tratamente, proceduri, operatii sa avem un
, si am mai avut acum trei ani o sarcina (singura) oprita in evolutie la 9 sapt.
Acum ca asa a vrut Dumnezeu, sunt insarcinata in 15sapt, DPN -08.08.2006.
Ana
15sapt
mamanati spune:
Mada_mxm, si eu nu eram fan Cola, dar pe la 5 sapt. aveam o pofta de ea si am si baut un pahar
. In sarcina trecuta m-a apucat pofta in luna 9 si turnam in mine cite 1 l. de cola pe zi. Si fetita mea s-a nascut super sanatoasa. Asa ca nu-ti face griji.
Visez si eu la comoda, o sa-mi cumpar cind ne mutam definitiv cu sotul la cuibusorul nostru din Eforie Nord.
Cornelia_laura, nu stiu daca avem ceva in comun sau daca e acelasi lucru: ca tu in sarcina anterioara ai nascut prin cezariana iar mie la nastere mi s-a rupt colul uterin si asta a fost acum mai putin de un an in urma. Dar eu nu am contractii si slava Domnului nici burta nu ma doare. Sper sati treaca cit mai curind, dar mi se pare ca nu e de la cezariana. Si, sper sa nu te superi ca te intreb, medicul ti-a spus ca trebuie sa astepti cel putin 2-3 ani dupa cezariana?
Cristina_ioana ce bebe bravo ai, daca in citeva luni de existenta, stie ca trebuie sa-i arate lui mami si tati tot ce a invatat el pina acum![]()
Hai ca pup din nou, merg sa-mi mai fac un ceai ca nu ma simt bine deloc.
Nati
si bubu 15+
B.N.
mamanati spune:
quote:
Originally posted by annaa
Buna!
Va rog sa ma primiti si pe mine.
Va urmaresc si am intrat mereu sa citesc aici la gravidute chiar de cand am stiut ca sunt, dar abia acum am dat drumu la veste, asa ca tot acum am inceput sa scriu pe forum, la aspirante-unde scriu de cativa ani, despre marea noastra bucurie.
Am 37 ani, si am incercat de aproape 6 ani incoace cu tot felul de tratamente, proceduri, operatii sa avem un, si am mai avut acum trei ani o sarcina (singura) oprita in evolutie la 9 sapt.
Acum ca asa a vrut Dumnezeu, sunt insarcinata in 15sapt, DPN -08.08.2006.
Bine ai venit Ana. Dumnezeu sa va aiba in paza pe tine si pe bebele tau.Ana
15sapt
B.N.
mamanati spune:
A.cicel, hai ca m-am claficat cu "quote" dupa cum vezi, dar mai jos am scris un mesaj de bun venit pentru ANA si a aparut.

Oricum pentru explicatii iti trimit
Deci, ANA, bine ai venit, sarcina usoara si bebe sanatos si papacios.
B.N.
cristina_ana spune:
Vin si eu cu vesti si bune si rele. Vestile bune sunt ca ieri am fost la ecograf si o sa avem BAIETZEL[/size=4]!!!! Bebele este foarte bine dezvoltat, avea 450 grame la 21 saptamani si totul era OK.
Vestile rele sunt ca din cauza contractiilot colul meu s-a scurtat si avea 28 mm, dar era totusi inchis. Dupa ecografie m-a apucat plansul si l-am sunat pe medic, care m-a chemat la el sa ma controleze si sa vedem ce avem de facut in continuare. Deocamdata mi-a dat concediu medical doua saptamani, cu reapus total la pat si tratament cu no-spa si scobutil. Peste doua saptamani ma duc din nou la control, si daca situatia se inrautatzeste o sa imi faca cerclaj. Mi-a spus ca se poate face pana in saptamana 24, dar ca totusi el spera sa nu ajungem acolo. Asa ca va dati seama ce suparata si speriata sunt.
Cornelia, te rog mult de tot incearca sa te menajezi si sa stai cat mai mult in pat, pentru ca nu e de joaca cu contractiile astea. Mie imi pare rau ca in momentul in care au inceput nu l-am ascultat pe medic si am continuat sa merg la serviciu, si situatia s-a agravat.
Adelapop, si eu am Rh negativ, si mi-am facut dozarile de anticorpi la inceputul sarcinii, la Institutul de hematologie (asta pentru ca mai avusesem o sarcina oprita in evolutie). Saptamana viitoare merg sa le refac, pentru ca asa mi-au spus, sa revin in saptamana 21.
A.cicel, te rog sa ma treci si pe mine in listuta cu baietzel, cu numele Andrei.
Va pup pe toate, si aveti grija de voi.
Cristina, 20+
sanziana spune:
Fetelor, am si eu nevoie de o informatie. Mi-ati mai spus odata dar am fost cascata si am uitat (sunt gravida, se ia in calcul pentru scuze?).
In afara de Sanador la ce alta clinica il gasesc pe dr. Herghelegiu?
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png