Mamici de iulie - august 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 6
Cristina_Ioana spune:
Miky, esti mortala... ![]()
![]()
![]()
![]()
Si eu mai am mom noaptea cand nu pot sa dorm deloc si il trezesc pe sotul dvreme si il chinui si il mangai, pup, gadil de a zis ca ma bate zdravan dupa ca nu voi mai fi gravi...![]()
Dar nu mi se face foame noaptea, nu inca adica...si mi-ar fi prea lene sa ma dau jos din pat...
Asteptam sa ne zici secsu'.....
Cristina 19+
bulinuta27 spune:
fetelor am gasit tot pe forum pe undeva site-ul asta...e super
trageti o privire daca aaveti timp:
http://health.discovery.com/centers/pregnancy/video/video.html
eu sunt tot asa cu dureri mai mult intepaturi si nu pot pleca de aici..ce sa fac?
mi-e foarte frica sa nu se intample ceva cu bb
bulinuta 15 +

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
anasia spune:
bulinuta eu zic sa mai iei un no-spa sau un supozitor din acela sco..., lasi lucrul de o parte si stai pe scaun mai relaxata, daca nu poti sa pleci acasa, asa am facut si eu azi; eu am avut dureri mari de la inceput si dr. T mi-a zic ca atata timp cat nu e sangerare sa stau linistita cu no-spa;
25miky si eu n-am dormit azi decat in reprize si sunt zombi acum;
anasia
15+ 
anasia
Cristina_Ioana spune:
BULINUTZA, eu as zice sa te duci acasica sa te intinzi....oricata treaba ai avea, bebe e cel mai important...
Cristina 19+
Cristina_Ioana spune:
Bulinutza, super tare site-ul ala...mi se face pielea gainii de emotie...
Cristina 19+
Mali_ spune:
Nici eu nu am dormit prea bine azi-noapte si acum astept sa se faca ora sa plec acasa sa trag un pui de somn. Eu nu mai dorm bine de 2 saptamani, de cand sotul meu a plecat in delegatie. Dar in seara asta se intoarce si sper sa pot si eu sa dorm bine. De-abia astept sa il vad diseara la aeroport. Si inca mai sper ca a cumparat patutul pe care mi-l doresc, cu toate ca el zice ca nu. Dar eu tot sper sa imi faca o surpriza...
Mali
18+ 
Kehleyr spune:
Cristina, cu burtica stau bine, multumesc de intrebare
. Ma mai "tine" cate un pic dar nu se intareste si nu am dureri propriu-zise.
Bulinutza, nu te juca ccc cu durerile. Daca nu trec nici cu supozitor, du-te acasa si stai intinsa. Ai dreptul la concediu medical!
Tocmai am aflat de o colega de birou care avea o sarcina un pic mai mica decat mine ca sta acasa cu sangerari
. S-a dus la un medic cam incompetent la celebrul Euroclinic si se pare ca am cam neglijat-o, mai ales ca avea antecedente de sarcina pierduta. In fine, sper sa fie bine, dar in general daca ajungi la sangerrai nu prea mai ai scapare...
Va pup si... maine e ziua mea (dar nu va spun cati ani fac
) asa ca va servesc virtual de astazi cu un
de suc (la ce va gandeati?
? nu e voie
) si o felie de
.
W/end placut!
Kehleyr
19+
Cristina_Ioana spune:
Kehleyr , la multi ani in avans iubita, ca probabil ca maine nu vei sta cu noi pe net...sa fii sanatoasa, sa ai sarcina usoara si sa fii fericita...

Cristina 19+
mamanati spune:
Cristina_Ana, Cristina_ioana, Kehleyr, mersi din suflet. Sunt rani care nu se mai cicatrizeaza odata cu trecerea timpului, dar viata trebuie traita. Nu stiu daca sunt tare, ca uneori imi vine sa urlu cind imi aduc aminte prin ce am trecut. Si ma linistesc cind ma gindesc la asta micut din burtic care sufera si nu are nici o vina. Va doresc si voua sarcina usoara si bebici minunati.
Cristina _Ioana, imi pare rau, si imi dau seama prin ce ai trecut.
Bulinuta, si eu cred ca tre sa mergi acasa si sa stai cumintica in pat. Ce poate fi mai important acum decit bebele din burtic.
E super filmul!!! Doar ca la mine merge un pic si se opreste.
Pupici la burticute,
Nati
si bubu 15+
B.N.