Nou stil de viatza (86)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

buna dragelor,ce faceti??nici eu n-am mai dat p aici de vreo doua zile dar recuperez acum!Mamamariana ti-am admirat pozeleeeee..vreau si eu sa dau mancare la pesti in mare,cred ca e o senzatie!ceva asemanator am facut si eu in raul cerna,la herculane dar ..nu se compara:)
mamalugiulia eu tin cu tine ce vrea muschiu tau!Eu am pus o juma de kil fata de raportul de luni,sper sa il pierd pana la urmatorul raport dar sunt in vesnicul impas de la 83 de kile de care nu reusesc sa scap de mai bine de un an,orice as face si cat de sanatos si ordonat as manca.Am avut ,fulgerator si 80 si deja sunt alta persoana dar de mentinut e criminal.Cred ca ziua in care sunt definitiv sub 80 o marchez cu rosu in calendar.

Zuzilico pune te rog niscai poze cu tine graviduta:)
pup toate fetele si va urez o duminica frumoasa!!

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Zuzilici, am citit si eu despre Andreea, e groaznic ce s-a intimplat cu ea, dar nu te mai gindi la lucruri negative, pentru ca mai rau iti faci, sint sigura ca la tine o sa mearga totul bine.
Mariana, mersi de oferta. Eu am concediu doar 2 saptamini in Martie si apoi lucrez iar... nu pot pleca mai mult de o saptamina pentru ca n-am in grija cui lasa cateii, dar mai vedem.
Ioana, insanatosire grabnica iti doresc!
Daria, si eu m-am apucat de smotru ieri, am dat muzica tare (traiasca Ricky Martin!) si da-i cu treaba. Intotdeauna imi zic ca e si asta un mod de a arde caloriile si frec mai cu spor.
Las-o incolo de ciocolata, ai mincat-o sa-ti fie de bine, nu incerca acum sa te pedepsesti cu diete drastice. Deja ai slabit 8 kg anul asta ceea ce e foarte bine, de ce vrei acum sa te grabesti?
Va pup pe toate.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Salut frumoaselor si Buna dimineata! Delidana.
Multumesc mult pentru vorbele bune acum mi-am mai revenit din soc si sunt ok! O sa fie bine sunt convinsa. Ai terminat curatenia?
Apropos de certitudinea asta, trebuie sa va spun ca pana acum am visat de 3 ori c-am nascut si ca totul era foarte bine si bebelina la fel. De fiecare data am nascut destul de repede si fara dureri dar niciodata n-am verificat in vis sa vad daca e baiat sau fata. Doar in primul vis aveam certitudinea ca-i baiat chiar daca mai tarziu cand am fost la echo mi-au zis c-o sa fie fata.
Anca uite cam asa arat eu ca viitoare mamica. Ultimile poze sunt facute chiar pe 13 feb. Am sa mai fac ceva poze si-o sa mai postez. Sa stii ca-s alaturi de tine si sper sa-ti faci timp dupa operatia lui Mark sa ne dai de stire ca-i totul ok si se recupereaza foarte bine.
Mariana refacere rapida si ma bucur ca esti sanatoasa tun d.p.d.v. al analizelor mediacale. Vacanta placuta!
Ioana oare de ce nu ma mai mira faputul c-ati fost racite? Sanatate multa iubita si sper sa nu mai racesti deloc pana iarna viitoare. Delia de unde a luat-o de la gradinita?
Miag sper sa nu exagerezi cu interzisele chiar daca ai unda verde de la shefa. Tot tu ai sa te chnui sa dai jos ce-ai pus in plus. Ti-ai luat pana la urma pijamaua rosie?
Daria si eu zic c-ai slabit destul de mult anul acesta ... stiu ca ti-ai propus un timp limita ca sa-ti atingi telul, dar sa nu-ti faci mai rau. Ai dat rezultate bune cu WW de ce vrei sa mergi pe ceva mai drastic acum? Doar pentru o farama de cioco?

Dragelor weekend placut in contiinuare si numai bine tuturor.

Zuzilici 32 fix cu Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
M-am decis: incep de luni cartofu`. Simt nevoia sa vad cantarul sub 70 de kile, nu va suparati pe mine Si acum ma simt in stare sa tin 9 zile asa. Nu stiu daca reusesc seria de 27, dar 9 sigur reusesc. Zic io. Cine se mai simte fortoasa ?
Mamicadulce - macar sa incercam ?
Zuzilici - offf, nu-ti mai face ganduri rele, ai sa vezi ca peste vreo 5-6 saptamani ne prezinti o fetita frumoasa foc si ne faci ciuda ca va fi si papacioasa si somnoroasa si cuminte Apropo, ce gravida faina esti, frumoasa burtica si mi se pare ca este sus-sus
Delidana - daaa, e smotru cu dedicatie contra kg-melor

Merg sa incep bucatareala. O duminica frumoasa tuturor !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna fetelor
Cam liniste azi pe aici, pe unde sinteti?
Zuzilici, eu am auzit ca daca ai burtica sus e fetita si daca e jos si mai tuguiata e baiat. Acuma nu stiu ce sa zic, dar indiferent ce-o fi cred ca Isabella o cheama.
Eu acum am terminat de facut o ciorba de fasole cu costite de porc si ma pregatesc s-o degust.
Va astept pe aici daca sinteti prin zona...

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Mersi de incurajari fetelor, sper sa ma fac bine ca de ieri imi curge nasul si ametesc destul de des. Mi-e frica sa nu cad jos in clasa la scoala...
Mamica dulce, sa stii ca deja ma apuca melancolia - mai am mai putin de 4 luni de stat in Thailanda si stiu ca nu voi mai pupa niciodata viata asta de aici acolo unde voi merge.
Delia, eu te astept oricum si oricand, macar un weekend mai lung. E intr-adevar nasol cu cateii, dar poate gasesti vreun vecin care sa te ajute.
Raportez: (stati ca acu ma duc la baie) 73.3 kg
Acu plec spre munci. Voi inca mai dormiti, ce va pasa???
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, am mari probleme cu mentinutul...aproape ca am pus kilele date jos inapoi...asa ca de azi trecem iar la regim...
Tineti-mi pumnii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Buna dimineata dragelor,
Pentru raport am tot 62 de kg.
M-am hotarat, in sfarsit, sa ma mobilizez. Asa incat, mi-am propus sa slabesc cele 7 kg in doua luni, adica pana la sfarsitul lunii aprilie.
Asa ca trebuie neaparat sa reusesc, altfel imi va fi rusine sa mai apar si sa dau "ochii" cu voi!
tuturor si o saptamana cu mult spor la slabit!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineata !
Intru repede ... pentru purcel: raportul de azi 73,800, rusine mie.
Dar am luat cartofii cu mine, asa ca de azi ii dau bataie !
Va pup si revin diseara de acasa !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput