Nou stil de viatza (86)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Fetele dragutele, sa fiti iubite mama si weekend placut.
Tzuni vrem poze! Abia astept sa te vad tunsulici ... si nu plange, ca vad ca in ultima vreme schimbarile tale sunt numai in bine. Cu siguranta ca-i superb noul tau look.
Cami distractie placuta ... am inteles c-o sa se incalzeazca vremea la munte ... cred c-o sa fie superb.
Delidana facem subiectul mixt? E ok! Dar sper sa nu-l speriem pe flacau cu cate ne spunem noi aici pe langa meniu, gym si dieta.
Carmen deja faci listuta cu magazine bune de cumparaturi pentru bb2? Weekend placut iti doresc.
Miag hai ca acum chiar ca nu mai scapi. Si daca te-apuci de sala o sa-ti placa asa de mult ca n-ai sa mai vrei sa te lasi de ea.
CarmenE nici n-a inceput weekendul bine si te dai la interzise? Lasa fondanta jos! Si weekend palcut fara interzise.
Mik bine-ai revenit si vacanta placuta saptamana viitoare.
Sigrid recuperare rapida si pana la raport sa ai -2 kg. Te pupic si sper ca n-ai dat racela nimanui de prin casa.
Ce-o fi cu Ioana?
Crystina plimbare placuta prin oras. Si tu ai iesit la cumparaturi?
Fetelor eu sunt tare somnoroasa in ultima vreme. Nu prea stiu de ce, dar dorm si eu cat pot de mult. Mai rau e ca pitica mea creste si asa mi-o trage la ficati de nu mai stiu incotro s-o apuc. Acasa o rezolv eu mai usor ca ma intorc de pe dreapta, pe stanga dar la munci ... vai de ficatii mei. In rest am inceput sa ma panichez cat priveste nasterea ... am deja 8 mamici pe site si 7 din ele sunt de fetite (grabitele ) ... si tare mi-e ca si eu ma apropii cu pasi repezi de final. Atunci sa te tii. In orice caz ce-o fi o fi.
V-am pupat acum si weekend superb tuturor.

Zuzilici si Isabella Maria
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20719;31/st/20060416/k/a3dc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

quote:
Originally posted by Zuzilici
Miag hai ca acum chiar ca nu mai scapi. Si daca te-apuci de sala o sa-ti placa asa de mult ca n-ai sa mai vrei sa te lasi de ea.

De placut imi place ..numai timp sa am

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna dimineata fetelor!
Asa deci Carmen, ai luat o pauza de relaxare...Concediul meu incepe de pe 10 Martie. Pina atunci sper sa rezist ca am o perioada mai stresanta la munca. Ma bate gindul sa ma duc la un film , "Brokeback Mountain", insa cred ca va trebui sa merg singura ca sotul n-are chef sa vada un film cu homosexuali. Si partea interesanta e ca unul din actorii din filmul asta, Heath Ledger, a jucat in rolul lui "Casanova" din filmul cu acelasi nume.
Sigrid, e si frica asta buna la ceva. Bine ca ti-a trecut raceala...
Da Zuzilici, daca fetele sint de acord, facem subiectul mixt. Cred ca ar fi interesant. Fetelor, sa stiti ca inca mai astept pareri.
Tu vad ca mai ai ceva mai putin de 2 luni pina la marea intilnire. Incearca sa nu te sperii, nu cred ca-ti face bine.
Cami, distractie placuta la munte! Ce-as mai merge si eu, dar sa fie cald.
Sabina, ce mai faci? Nu ai mai dat pe la noi de mult.
Fetelor, ma gindeam ca atunci cind una dintre noi pleaca pentru o saptamina sau mai mult (in concediu, delegatii, etc.) sa punem un emoticon in dreptul numelui, de ex. sau ce vrea fiecare. Ce ziceti?
Va pup si va astept sa semnati condica si azi!

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza fetelor,

eu azi am invoire de la sherifa Delidana sa pap sarmale, coliva si alte bombe calorice....E drept ca o sa platesc cam scump 'distractia' asta , ca m-a obligat sherifa sa fac 3 zile sala saptamana viitoare, dar zic ca merita....asa ca azi festin!!!!!!!!!!!!!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Winners never quit, quiters never win!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Buna fetelor,
Am revenit si eu cu mai putina forta printre voi - am fost racita (si inca mai sunt putin) si ma simt f. slabita. Azi mi-am facut analize si toate mi-au iesit f. bine. Si daca tot m-am dus la spital si l-am convins si pe tati sa se intepe, mi-am facut si mamografie cu tot cu echo si PAPs si tot tacamul... Se pare ca sunt perfect sanatoasa (in afara de PAPs la care aflu rezultatul abia peste o saptamana), deci nu am motive sa ma simt rau sau sa nu imi continui curele mele de slabire.

Nu am reusit sa citesc tot ce ati scris la subiect fetelor... m-am muncit din greu, insa sunt chestii pe care sigur le-am sarit, mi-au mai inchis cei din casa pagini, asa ca nu sunt foarte la curent cu toate.

Delia, ideea cu vacantele/delegatiile e f. buna. Baga si bolnavii in aceeasi oala.

Eu zilele astea am mai pus cate ceva (din cauza de nemiscare) dar in ultimele zile am dat jos inapoi, asa ca am ajuns azi dimineata sa am 73.5 - chestie de care sunt f. multumita. Promit sa continui cu regimul meu (BTW - la mine nu a mers WW. dupa 2 saptamani de WW aproape ca am pus 2 kile in plus) si cu tenisul, macar pentru perioada asta cat se mai poate juca. Dupa aia ma bag la piscina (o alta placere de a mea) si cand nu se poate inota, merg la sala si alerg pe banda. Noi avem la sala si un aparat de masaj f. fain si de fiecare data la sfarsitul sesiunii de fitness ma masez bine la burta si solduri

Se pare ca in weekend e f. putina lume la subiectul asta. Toata lumea se duce la munte, se distreaza... Pentru mine acu e momentul propice sa intru pe forum pentru ca in cursul saptamanii nu e timp.

Delia, eu nu as avea timp sa ma ocup de subiect - te admir ca ai acceptat "a doua slujba" si ca o mai si faci onorabil. Acu, daca tot am pile la conducere ma gandesc cum sa te exploatez...
Pana una alta - te poftesc in vacanta aici la Chiang Mai, sa ne sportim amandoua. Eu am vacanta de pe 1 aprilie, si Songkran-ul aici la noi e f. f. frumos. Poate-ti faci un plan. Asigur casa si masa (sanatoasa - dupa cum ii zice si numele subiectului).

Ma duc sa-mi culc copilul si poate trag si eu un pui de somn.
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Am uitat sa scriu meniul...
IERI:
MD o felie de paine whole wheat si 2 felii de pomelo + 250 ml lapte 0%
P: o lingura de orez cu legume si putina carne de porc
C: o supa de taitei cu piept de pui si smantana de cocos + o portocala mare

AZI:
MD: 3 biscuiti whole wheat (dupa ce mi-au luat sange)
P: pasta cu piept de pui si ciuperci + fasole verde fiarta, 3 sapodilla si 2 felii de pomelo + un patratel de ciocolata 73%
C: inca nu stiu - dar probabil ca multe legume si fructe (fara carne - in cel mai rau caz peste)

Pupici,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

fetelor,
Carmen, Zuzilici, Delidana multumesc de urari! Am sa ma gandesc la voi, cand voi fi pe partie! Cred ca va fi frumos, in Bucuresti a iesit soarele! Ieri am tinut cura cu cartofi, ca sa fac loc la papanasi azi! Glumeam desigur, sper ca nu m-ati luat in serios!
V-am pupat si week-end placut!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna ziua si de la mine !
Sunt intr-o depresie usoara, am inceput sa o tratez cu un smotru zdravan prin casa si am dat yama in cutia interzisa (=ciocolata).
Intru sa intreb daca este careva dintre voi interesata de un regim drastic si spartan si promitator, inceand de luni. Inca oscilez intre scarsdale si cartoful de aur. Eu voi incepe de luni ... ramane sa ma decid care. Daca mai vrea cineva sa-mi tina companie ... as fi super, foarte, extra incantata !
Simt nevoia asta, acuma si vreau sa duc la capat cele 14 sau 9 zile, in functie de ce voi decide, apoi revin la ww.
So, daca cineva vrea ...

http://www.sanatateata.com/diete-cure/dieta-scarsdale.htm link pentru scarsdale, am mai tinut dieta acu` un an si am slabit daca bine tin minte 4 sau 5 kg, exact bine ar fi sa trec pragul psihologic care ma termina. Cu scarsdale se pot rontai intre mese morcovi, mare avantaj, sa stiti, iti reda placerea rontaitului alela !
Cartoful de aur ar fi: 3 zile cartofi fierti in coaja fara nimic, nici sare nici alte condimente+3 zile orez fiert fara sare cu 5 masline+3 zile legume/fructe nepreparate fara banane, struguri.
In orice dieta minim 2 l apa plata sau minerala / zi !

Astept pana maine sa-mi gasesc si io o colega de drum spre kg in minus !
Parca tot scarsdale as tine ... inca nu reusesc sa ma decid ...

Un we fain tuturor si sa nu faceti ca mine !

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

'Neata fetelor! Si eu sunt intoarsa pe dos, am plans aseara de-am crezut ca n-o sa mai am lacrimi ... pricina fiind pierderea colegei noastre AndreeaC. Sunt tare ravasita ... si-acum mi-e chiar mai frica de ce se poate intampla intr-o fractiune de secunda daca doar ceva minor merge gresit.
In orice caz se pare ca-s si un pic racita ... am stat in pat si-am transpirat pana pe la ora 10. Acum ma simt mai bine dar stiu ca inca n-am scapat de ea.
Dragelor va pe toate si-mi cer scuze ca-s asa ... e weekend si-ar trebui sa ne bucuram de vremea frumoasa si nu numai. Poate intru mai tarziu daca o sa scap de starea asta aiurita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns justasmallkiss spune:

Buna fetelor.Nu ma dati disparuta...a inceput pitica duminica trecuta cu raceala si am continuat eu.Acum suntem mai bine...ea mai tuseste si eu ...cu servetelele dupa mine.
Va multumesc ca v-ati gandit la mine....imi pare rau ca nu am mai dat nici un semn saptamana asta,dar am bolit!!!
Revin luni la raport.
Va pup pe toate si va doresc un sf de saptamana placut.
Aveti grija de voi.Pupici,pupici!!!

IOANA

Mergi la inceput