Nou stil de viatza (86)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Delidana, da m-am hotarat..de saptamana viitoare merg la sala negresit! Nu stiu inca la ce sala ca o astept pe Tzuni cu detalii, daca nu o sa dau eu o fuga pe acolo sa vad ce si cum sta treaba...
Dar sa nu cumva sa ma pui sa raportez luni!!!

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klaus29 spune:

Poate ma ajutati si pe mine cu niste sfaturi....
sotul meu s-a hotarat sa slabeasca, adica de luni sa tina dieta daneza(poate il bagati si pe el la categoria grea... 1,90cm si 130-140kg... o sa va spun mai exact luni);
la ziua a 2-a scrie 2-3felii de sunca... cum se mananca??? asa goale??? fara paine??? sau gen sandvish???... la fel si la friptura de vita...

multumesc

Claudia si bebe Andrei (13martie2004)
http://community.webshots.com/user/klaus29100
si
NOUTATI 2006
http://community.webshots.com/album/547409738gamZWG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Miag, daca te duci la sala de 3 ori in saptamina care vine te iert de la raport luni! Asta se intimpla doar saptamina asta, nu facem o regula, ok?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Klaus, pe sotu' l-as trimite la sala, sa faca un pic de . Daca vrei sa-l includ in lista va trebui sa dea si el raportul si sa scrie meniul zlnic. Voi, fetelor, ce parere aveti? Punem un baiat pe lista?
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Salutare fete dragi!

Dupa cum v-am spus, profit de venirea socrului (maine pleaca si raman iar singurica) sa ma plimb si eu, sa mai bat magazinele...
Azi a fost mai cald afara, 5 grade la Iasi, incat am profitat toti trei. Ne-am dat in leagane si ne-am plimbat.

Delia, de cand ai concediu? De saptamana viitoare? Te pup si eu si iti doresc week. placut. Un film, ceva?

Crystina, tu ce mai faci? Dar Lilly?

Tzuni, te rogggggggggggggg, pune o poza. Vreau sa vad cum iti sta cu noua freza.
De ce a trebuit sa te tunzi?

Ioana, sper ca esti numai ocupata. Da-ne un semn de viata cand ai timp.

Mik, te salut, mama eroina. Ce dulciuri mai gatesti?

Sigrid, tu esti bine?

Klaus, daca scrie felii de sunca, pai asa sa fie. Fara paine!
Bafta sotului.

Cami, te invidiez: saptamanal semnezi condica la munte. Pai se poate? Vreau si eu!!!!!!
Weeek. fain!

Dragelor, va pup pe toate, chiar daca nu v-am nominalizat.
Pupici si burticilor!

Carmen siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana

Miag, daca te duci la sala de 3 ori in saptamina care vine te iert de la raport luni! Asta se intimpla doar saptamina asta, nu facem o regula, ok?

ok boss

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana
. Voi, fetelor, ce parere aveti? Punem un baiat pe lista?
Va pup.

daaaaa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by mephala30

Cami, te invidiez: saptamanal semnezi condica la munte. Pai se poate? Vreau si eu!!!!!!
Weeek. fain!

Carmen[/brown] siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Pai daca nu pot sa fac ... fac si eu ce pot: merg la schi! Maine plec iarasi. Azi am reusit sa tin regimul cu cartofi fierti!
Tu cum te mai simti?

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sigrid26 spune:

Buna fetele
Ce dor imi era de voi, oricum timp sa va citesc mi am gasit , asa ca acum revin si cu scrisul .Zilele trecute am fost tare racita , nu m am plimbat cu musafirii , mai mult am zacut prin pat , asa naspa raceala nu am avut vreodata , acum sunt bine.Binenteles ca am vreun kg in plus de care vreau sa scap pana luni , gluma , gluma da mie chiar mie frica de Delidana.
Delidana mersi de intrebare, bicicleta e bine , as putea spune ca e in vacantza.
Fetele ce sa va mai zic ....as avea de zis la fiecare cate ceva , offff ca nu ne intalnim noi odata toateca la vb stau bine , cu scrisul stau prost.
hai ca recuperez in week
pupici si nu facetzi abateri

Mamica de printesa de 4 anisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mik spune:

Carmen E pup !
Mephala tocmai am framintat o pizza. Astept sa creasca. (m-ai prins !)

Daria sanatate !
Tzuni sa ne pui pozne !

Pupici de seara buna la toate !

Mik.

Mergi la inceput