Nou stil de viatza (86)
Raspunsuri - Pagina 9
Mik spune:
Buna dimineata !
Zuzilici,
. Ai grija de tine si de burtica. Dupa nastere vei fi frumoasa oricum.
Delidana eu sunt de acord cu propunerea (un mic emoticon daca disparem o vreme din peisaj).
Cami, ce bine de tine ca schiezi !
Daria, lasa ciocolata, si bea ceai in loc !
Ioana sanatate puicutei !
Raportez : 200g in minus (adica 51,6kg)! E a nu stiu cita saptamina cu scaderea asta. Parca mi-ar fi frica sa mai dau jos din shunci.
Meniul de azi :
- cereale cu lapte. cafea
- supa de legume pasata. un steak de vita fara garnitura. o portie din prajitura de duminica
- salata verde cu ceva. un iaurt
Va pup pe toate in grup !
Mik.
Eftimie C. spune:
Buna dimineata si o saptamana buna.
Raport: -1kg, desi eram sigura ca voi stationa
.Se pare ca am o perioada buna si trebuie sa profit la maxim.Din pacate sunt prost dispusa
si in aceste cazuri, bag la mancare in mine...ceva de speriat
.Sper sa ma abtin si sa raportez tot kg minus lunea viitoare.
Ne mai auzim azi, dupa ce ma decid ce voi manca
.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Tzuni spune:
Neata, fetelor!
Azi se implineste o saptamana de cand am inceput sa mananc mai "cu cap". A fost un fel de Daneza, spun "un fel", pentru ca in multe zile mi-am imbogatit meniul cu cate ceva, pt ca efortul fizic si intelectual depus o cereau. Asa ca, intr-o zi putin orez, in alta 2 portocale sau 2 felii de graham sau un pepene galben.
Cu toate astea, raportez cu mandrie ca azi dimineata aveam 63.4 kg adica cu 3 kg mai putin fata de raportul de lunea trecuta). Sunt bucuroasa, pt ca vad ca daca pap cu cap, cu multa apa si abstinenta culinara totala dupa ora 18.00 (plus vitamine si minerale in fiecare zi), se vad rezultatele. Si, sa nu uit, sport. Mult sport. Ma simt fizic foarte bine.
Voi continua in stilul acesta. Nu o cura, ci un mod ordonat de a papa. asa ca, meniul meu de azi arata asa:
D: paine prajita si cafea cu zaharina
P: 200 g sunca slaba + 1 iaurt + salata verde cat incape
S: o pulpa de pui cu salata verde si ceapa
2 l de apa
daca dupa ora 18 mi se face iar foame, o portocala
Uitasem: mananc la ore fixe: 9.30 - 13.30 - 18.00
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Nora__ spune:
Neatza fetele!
As incepe si eu cartoful ala...de aur sau nu,ca tare m-am enervat ca nu mai dau jos nik.Dar eu nu inteleg de ce trebuie fara sare?Mai ales orezul fara sare e...gretzos.Si nu se poate sa facem si cartofi copti in coaja,la cuptor?
Spor la slabit si
pupici!
Nora
Comorile Norei
crystina spune:
Neata fetelor!
Raportez si eu -1kg.
Meniul meu azi:
- omleta cu o cana de ceai
- quiche cu branza si rosii cu salata
- supa de ciuperci
- salata de fructe
-doi biscuiti
O zi buna!
Cristina si
Lilly Elisa (27.10.2003)
Delidana spune:
Buna
Tare greu merge forumul la mine azi...
Cookie, asteptam raportul...
Nora, vad ca tu nu esti pe lista, nu vrei sa te includ si pe tine sau esti doar "vizitator"?
Crystina, Tzuni, Mariana, Eftimie C, Mik, felicitari pentru kg in minus. 
Daria, stai linistita, ca 100g cit ai pus nici nu sint de bagat in seama.
Eu ma mentin.....poate reusesc sa misc acul cintarului saptamina asta.
Fetelor, va rog sa-mi spuneti cind sinteti plecate o saptamina sau mai mult, ca sa modific lista. O sa incep cu Sabina, ca ea stiu ca e la munte si nu ne-a mai scris de mult.
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Nora__ spune:
Delidana....sigur ca vreau...dar nu am indraznit sa spun...m-am gandit ca treceti pe lista doar fetele care tzin WW...si asa am cam picat ca musca in lapte cu daneza aia![]()
Deci daca vrei sa ma treci...1.62 m...si tot 58 kg trec acolo...nu m-am cantarit si pun pariu ca am pus la loc amaratul ala de kg dat jos...si as vrea sa ajung la 54-55 kg.Daca se poate si mai mult...zic bogdaproste.Deci multumesc pt bagat in lista
.Poate asa ma mobilizez mai tare.Dieta ca dieta...dar mentinutul asta e criminal
Nora
Comorile Norei
puskin spune:
Buna,
I am back
. Am ajuns sambata pe la pranz acasa...n-am mancat prostii pe acolo, dar nici n-am tinut regim. Am mancat foarte echilibrat, fara dulciuri, am uitat insa sa imi iau indulcitorul cu mine deci cafeaua/ceaiul le-am baut cu zahar
. Am racit joi si nu m=am mai dus vineri sa alerg...deci am reusit sa merg doar de 3 ori sapt care a trecut. Plus de asta...cu raceala pe cap am tot baut ceai cu zahar...
Sambata am fost la o petrecere si am baut gin tonic
, am mancat interzise.
Cantarul de dimineata: 72kg, deci stagnare. ![]()
Am fost dimineata la sala si am reusit sa alerg 30 de min pe banda, la o viteza intre 7.2- 7.7 km/ ora. Sunt curioasa daca slabesc cu alergat 30 de min/zi si regim.
Pupici,
Ruxandra
Tzuni spune:
mamamariana, am o curiozitate: scriai la un moment dat in meniul zilnic: supa de taitei cu piept de pui si smantana de cocos!
Cum ii smantana aia, ca am ramas cu gura deschisa cand am cetit! ![]()
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
sigrid26 spune:
Buna fetele,
Delidana pt raport +500gr, astept porcul de rigoare si da cu biciul fara mila.
Fetele eu saptamana asta tin disociat ca vreau musai sa scap pana duminica de 2kg , am avut un target pus pana la ziua mea si vreau musai sa il obtin, azi am lactate(mamica dulce sper ca nu ai uitat!!!!!!!!!!!!).
Zuzulici ce faci?Am vazut poza , esti tare frumusica si nu se vad kg in plus, burtica e frumoasa-frumoasa.
Mamaluigiulia cartofi pot fi si coptzi in coaja , dar sare si alte alea nu ai voie, spor la cartof si baga vitamine ca altfel e jale.
Tzuni felicitari pr kg pierdute si sa nu se mai intoarca niciodata!
Miaq ce faci?Sper ca ai terminat cu sarmalele si de azi esti pe pozitie.
Eftimie bravooo!!!!!!!cate unul , cate unul se duc , te vad la primavara top model , felicitari.
Hai va pup , ma duc sa iau fata de la gradi
Mamica de printesa
de 4 anisori