Nou stil de viatza (86)
Raspunsuri - Pagina 5
Delidana spune:
Eftimie C, nu trebuie sa-ti para rau deloc! La urma urmei ai mai slabit un kg si vad ca in fiecare saptamina se duce cite unul de la tine asa ca tine-o tot asa si lasa coliva.![]()
Fetelor, mai sinteti prin zona? Ce mai mincati azi?
Va pup.
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Eftimie C. spune:
Ai dreptate Delidana si totusi simt ca ma paste o
, pentru luni.
Carmen E. si
Eduard-Costin (28.02.2003)
Delidana spune:
De ce te paste o
? Nu inteleg....
Ce bine ca azi e vineri, imi mai trag si eu sufletul aici cu voi.
Miag, te-ai hotarit?![]()
www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie
Mik spune:
Gata, m-am intors.
Raportez : am fost cuminte tare si n-am pus nici un gram pe mine, dimpotriva.
Meniul de azi :
- cafea si o tarina de piine prajita cu dulceata
- o endiva fiarta cu sos vignaigrette. o felie de jambon. un iaurt. un mar
- salata verde cu ceva
Alte noutati : de luni stau cu copilasii in vacanta. Abia astept !
Va pup pe toate in grup.
Mik.
Tzuni spune:
Buna, fetelor!
Azi mi-am taiat parul si inca sufar nitzel, dar se cerea taiat...
Sa stiti ca io am mai avut mici abateri de la Daneza si asta din cauza programului super-incarcat. Oricum, ma gandesc ca prinde bine, tocmai in ideea in care, dupa cura, nu ma ingrash la loc, pt ca introduc si-acum cate ceva in plus in meniu. Ieri, de exemplu, pe la 1 noaptea am mancat 2 felii de graham (subtiri de tot!).
M-am bucurat insa ca incap deja in blugii pe care i-am luat de la Paris. Cand i-am cumparat, nu-mi treceau peste fund. Acum ii si inchid lejer. Asta ma mobilizeaza mai tare.
Delidana, sunt fata serioasa si ma tin de sport. Am facut si ieri o ora si jumatate. Si ma simt super. Imi place ca de cate ori ma tin de sport, pe abdomen imi apar liniutele alea verticale discrete, care marcheaza muschii. Si tare-mi place sa le privesc!
Inca nu m-am urcat pe cantar, dar o voi face luni dimineata, la jumatatea curei. Sunt curioasa!
miag, nu mai cunosc detaliile legate de sala de la Majestic, dar uite, pt tine incerc sa sun sa aflu ce si cum. Eu insa, nu stiu daca am timp sa te insotesc. Poate sambata dimineata.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
Eftimie C. spune:
Delidana, in mesaj vroiam sa spun ca nu am slabit saptamana asta si luni voi raporta o
stationare sau mai rau....
.Am sa incerc sa fac sport
mai mult.
Mik, vacanta placuta alaturi de copilasi
.
Tzuni, pletoasa mica, draga, scumpa si grasunica in curs de slabire, mai exact, cat ai taiat din parul tau bogat si frumos?
Carmen, ti-e bine?De ce nu esti alaturi de noi?Tu de obicei nu lipsesti?Sau esti plecata?
Pacatuiesc
mult daca mananc o fondanta?Doar una mica-mica...
Carmen E. si
Tzuni spune:
paaaaai, mai mult de jumatate! Abia-mi acopera umerii!
Ma consolez la gandul ca-mi creste repede la loc! ![]()
Tzuni
Eftimie C. spune:
Tzuni, m-ai facut sa
.Pune pozici, poate ma decid si eu sa-l tai.![]()
![]()
la toate fetele.Distrati-va bine si ne auzim luni, la raport
.
Carmen E. si
Delidana spune:
Foarte bine Tzuni, da-i inainte cu sportul. Ma bucur ca te-ai pus pe treaba.
Nu-i asa ca parca ai mai multa energie? Las' ca parul creste el, pun pariu ca arati chiar mai bine cu el mai scurt.![]()
Carmen, e totul in regula?
Ioana, ai inceput deja munca?
Meniul de azi:
MD: 1 mango, cereale cu iaurt
P: un sandvis cu 1 piept de pui si 2 feliutze de cascaval, salata
C: paste integrale cu brinza feta si salata.
Intre mese:
1 portocala, 1 banana, 1 mar, 1 ceai de piersica (fara cafeina) cu miere.
Va pup si sa aveti un weekend placut!
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Delidana
Foarte bine Tzuni, da-i inainte cu sportul. Ma bucur ca te-ai pus pe treaba.Nu-i asa ca parca ai mai multa energie?
Asa e, shefa!
Tzuni