Nou stil de viatza (86)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

quote:
Originally posted by mamica dulce

quote:
... asa ca peste o ora voi fi cu 2 brechetele noi noute de metal, exact la dintii din fata! Si mai trebuie sa stau inca 3 luni asa!

cami ia fa tu o vizita in germania sa vezi pe drum ca 80% dintre pustani si pustoaice:) au smecherie de aia pe dinti-si FARA SA FIE NEVOIE.se pare ca e ultimul hit aici,cat mai negre si mai sarmoase aparatele alea.Acum m-am obisnuit dar la inceput,acu fo juma' de an ma uitam la toti in gura,mai ales in statia de autobuz.Acum unii s-au mai smecherit,au aparat cu pietricele aplicate pe sarma(si sus si jos) si zau ca nu e chiar asa nasol-ori m-am obisnuit eu cu privelistea.

Life is not measured by the number of breaths we take,but by the
moments that take our breath away.

Credeam ca scap numai cu 2 brecheturi de metal ... vreau sa va spun ca am 4 si toate in fata! Vestea buna e ca mai dureaza maxim 2 luni!
Eu aveam nevoie de aparat, insa nu era chiar atat de necesar, avand doar un singur dinte incalecat. Am acceptat pt. ca dureaza maxim un an ca sa remediez situatia, in comparatie cu 3 ani, cati i-ar fi fost necesari sotului meu! El nu a fost dispus sa incerce, asa ca am facut-o doar eu! Eram in perioada aia de "avant revolutionar", voiam sa schimb totul la mine: sa slabesc, sa-mi indrept dantura, sa-mi schimb look-ul! In mare parte am reusit.

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Tzuni

acu' vreau si io aparant dintzooooos!
mi-ati facut pofta!

cami, il aveai si-atunci?

Tzuni mic si drag si scump si grasunel

Pai tu ce credeai, ca sunt prea serioasa si de aceea nu prea zambesc?!

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Delidana
Si pe aici e moda cu "zabala", ca eu asa ii zic. Cind vad cite o gagica bine, cu fusta scurta si subtirica si mai trage un zimbet cu gura aia plina de metal... Una e sa o porti cind ai probleme si alta e sa ti-o pui asa de fantezie, ba sa mai fie si colorata si cit mai roz daca se poate... Inchipuie-ti ca vrea iubitul sa te sarute, oare nu e incomod?

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Hai ca m-ai facut sa cu zabala! Si sotului meu ii era cam frica la inceput sa nu mi se desprinda arcul si sa se intepe ... dar i-a trecut repede, ce sa-i faci, daca devenisem atat de

Cami

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei
Cami - Lasa ca vine bb, doar e smecher si se lasa asteptat ! Sau asteptata :-)
Editez: Cami, acuma am vazut ca si tu mergi la dintzarosh cum se zice si pe la noi (Nastad) succes si tie

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Sper ca asa sa fie! Multumesc mult!

Cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

Neatza!!

Fetelor, azi fac coliva..Vreau si eu invoire de la regim pana luni, ca precis nu o sa m aabtin l acoliva si sarmale..de luni promit sa ma tin de treaba.

Delidana, pls luni nu ma pune sa raportez, ca cine stie dupa coliva si sramale ce o sa arate cantarul...raportez si eu saptamana viitoare...ok?

Tzuni? ce face sala aia? Ne asteapta? Scrie-mi si mie ce te-am rugat.

Mia, mami de ROLAND (18 Noiembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Neata.
Cookie, 5kg si felicitari pentru rabdarea de a tine dieta pana la capat.Din pacate se pun repede la loc si eu am simtit-o pe pielea mea;dar mi-am schimbat stilul de viata si le-am invins.
Meniu:
D: paine prajita-4p
P: branza cu smantana si mamaliguta -10p
C: cartofi fierti -2p + pipt de pui la gratar -5p
Total: 21p permise

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delidana spune:

Buna
Mamicadulce, am remediat situatia, acum esti pe locul 2 . Pot eu sa te las prada ispitelor?
Miag, am modificat lista si la tine. Te iert de la raport daca incepi sa mergi la sala de saptamina viitoare, altfel nu. Gindeste-te bine.
Fetelor, eu azi iau pauza de la sala, voi incerca sa fac niste exercitii acasa, combinate cu .
Roxana, mi-am adus aminte din nou de un amanunt din articolul postat de tine acum citeva zile...era vorba despre sport si digestie...dupa doar 2 zile de mers la sala, ies "afara" de 2 ori pe zi in loc de o data cum se intimpla cind nu faceam sport. Asa mai scap si eu de balonul care mi s-a pus pe burta.
Va pup.

www.squarethoughts.com/album.php?a=6" target="_blank">Cateii mei • www.squarethoughts.com/" target="_blank">Fotografie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crystina spune:

Buna fetelor!

De-abia am venit de la sala, am facut numai cardio fara forta pret de 1 ora si jumatate..plus o ora aseara la pilates.

Meniu meu azi:
- doua felii toast cu iaurt natural
- paste cu sos de rosii si ciuperci
- supa de rosii
- salata de fructe (banana, mar, capsuni si struguri)

Ma grabesc ca trebuie sa ajung in oras pana cand trebuie s-o iau pe Lilly de la gradi.

Pup pe toata lumea!

Mik, Ioana, Carmen...sunteti bine?

Cristina si Lilly Elisa (27.10.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastad spune:

VA DORESC WEEK END PLACUT!

Doina20+ si Oana(03.04.2003)

Album Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eftimie C. spune:

Slaba miscare fetelor.Ma tem sa nu scoata Delidana
Doina, multumim de urare, ti-o intoarcem si sa te odihnesti.Valabil si pentru restul
Mia, mi-ai facut de coliva.Eu la pomenirea de saptamana trecuta am ocolit-o ca sa nu traga la cantar.Acum imi pare rau

Carmen E. si Eduard-Costin (28.02.2003)

Mergi la inceput