Mamici de ianuarie-februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Liliana mergem, dar cred ca mai incolo. Nu imi iau nimic, mergem la un suc, si sa mai iesim , sa vad si o agentie pt. bal;oane.
Le-am cerut oferta de pret la aia pe care mi i-ai dat, dar nu mi-au raspuns. si asta de o sapt.
Poate nu se complica cu alte orase.
Cat iti venea de balon? In Alba mi-a gasit mama, gata umflate cu heliu, albastre mate, diam. 24, inscriptionate la 25.000 lei/buc.

Vezi daca nu ti-ai luat pompa? Ai suferit. eu cand , Marco papa numai dintr-un san,. ma mulg de la celalat, ca de nu mi se intareste si ma doare. mi-e frica de mastita.

Ti-ai gasit haine pt. botez?

la Nicolas.
la Mario.

Marco trebuia sa se trezeasca la ora 13 sa pape si e ora 14.20 si el tot doarme, in patut, pe burta. Dar noapte ail mai iau cu mine, dupa primul alaptat.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Fetelor tot citesc conversatia despre vaccin si stau si ma intreb ce sistem au nemtalaii astia ca au spus de noi sa venim la primul vaccin intre 3-4 luni Ca sa fiu mai sigura am sunat astazi din nou la pediatru si acelasi raspunsMi se pare foarte tarziu, in Austria se face devreme, in Franta la fel, de ce aici e asa???Cum a spus si Denisa, Vigantolul se da aici pana la 3 ani din lipsa de soare, in Grecia nu se da deloc la bebei.
Giova intru sa vad pozele,plimbare placuta astazi
Am pus si eu trei poze facute adineauri, o sa ma spanzure Giorgos cand o sa vada factura de la mobilpt. ca le fac cu mobilul si le trimit pe emailIntru mai tarziu ca e foieste Angelo, pupici la bebei, mamici si burtici

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Irina am vazut pozele cu Mario, foarte frumos a crescutVezi ca mi-am sucit gatul sa le vad ca lumea in prima poza chiar zici ca danseaza dupa maneleOricum, sa te mandresti cu asa baiat frumosMi-a placut si tabelul
Giova, pai ma uit la Marcolino si mi se pare bebe de 3 luniSe cunoaste ca papa bine

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Maraki am vazut pozele sunt super frumoase si ce figura hotarata are Angelo. Cred ca o sa aiba o personalitate puternica.
Am mai pus si eu vreo 5 poze in care il vedeti si pe fiimiu manelistul.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Gata fetelor nu ma mai plang ca doarme intr-una... ca azi-nopate s-a trezit de 2 ori si a durat o ora jumate pana s-a culcat la loc... acum s-a trezit la 12 si abia la 3 am pus-o iar in patut si tot fosneste... am impresia ca a durut-o si burtica si i-am dat Espumisan.
Teolinda eu cred ca fata mea nu a facut icter! Deci nu cred ca e vorba despre asta!
In fine, va ascult sfatul si incerc sa ma odihnesc, ca se pare ca ma asteapta vremuri grele!

Alta chestie: ma dor sanii in continuare cand suge Carla, nu s-a atenuat mai deloc durerea chiar daca ma dau cu Garmastan. De 2 zile ii dau sa suga numai cu mamelon de silicon ca altfel as urla de durere. Groaznic, nu stiu ce sa mai fac! MAi ales cand am sanii plini si vad ca se trezeste ma apuca groaza si-mi vine sa plang anticipat cand ma gandesc ca o sa ma doara.

J

Mergi la inceput

Ellarad !!!
Multa sanatate si numai bucurii alaturi de Alexandru si sotul tau!!!

Monica ce super e Angelo, si ce salopete frumoase are!!!Imi place si cum sunteti amandoi in poza aia din camera, de ieri, parca.
Cum ti se pare scaunul de masina- cosul? nu e greu? eu nu as putea umbla cu el, asa e de greu. mi-am rupt mainile, cat l-am tinut in fata blocului, in parculet. In 2 se duce mai bine, ca nu se bate asa de picioare.

Am sunat-o pe dr. pediatra si am intrebat-o de cosuletele/bubitele de pe fata. mi-a zis ca e o dermatita, poate fi si din cauza laptelui si mi-a zis sa-i cumpar unguent Travocord (sper c-am inteles bine).
I-am zis ca nu face kk, mi-a zis sa-l stimulez cu termometrul, dar sa nu-i bag supozitoare. si daca nici asa luam siprop de lactuloza sau cum ii zice? Liliana am vazut ca tu i-ai dat la Nicolas.
Mi-a zis sa iau eu CalCVita, 10 zile/luna, la bebe nu ii dau decat Vigantol.

Irina, are dreptate Monica, ia intoarce pozele!!! Vrei sa ne sucim toate capul dupa fiut-o?
Pai noi avem baiti mari. asa au crescut de frumos si sunt fgrasuti. la Angelo se vede cel mai bine ce progrese a facut.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Janina, de ce nu-ti iei niste mameloane din silicon? Eu tot cu alea ii dau sa pape, ca nu prea am sfarcurile formate, si nici nu sufar de dureri.Eu zic sa incerci cu alea, sunt bune alea de la Avent, sunt la Sensiblu.

Mergi la inceput

La Multi Ani Ella sa fii sanatoasa, iubita si sa ai numai bucurii alaturi de familie
Irina mercic pt. aprecieri,tocmai pozele care spui ca le-ai pus le vazusem, am vazut ca au data de azi la upload.Se vede si mana lui Marian unde a avut probleme, a avut fier ceva in mana?
Giova mercic si tie,scaunul de masina e incomod rau de tot sa il cari, l-am tinut doar pt. poza,Giorgos il duce pana la masina si prin magazine.
Janine cu rabdare o sa treaca si ragadele, da-te cu Garmastan in continuare ca fara el ar fi si mai rau
Ies ca trebuie sa pape bebu.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Giova numai cu silicoane ii dau... dar nu cred ca sunt bune mameloanele pe care le am eu... o sa iau si de la Avent, cum sunt? Ce forma au?
Maraki mi-au trecut ragadele, am facut rani noi!!!

J

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Gata le_am modoficat ca sa nu ramaneti cu probleme la gat.
Maraki da Marian a avut doua fieratanii in mana zicica avea doua sarme. Acum i_a facut o proteza cu care o sa se antreneze incepand de azi . Nu prea vreau sa fiu in locul aluia caruia ii va da vreuna la antrenament ca ramane fara dinti. Si cica are voie si in meci sa joace cu aia. Nebuni.
Janine nu stiu ce sa iti spun ca nu am avit sansa sa alaptez dar promit ca la al doilea maneslist sau manelista am sa iti spun. Acum fara misto , sper sa iti treaca durerea si sa scapi de ragade.
Irina

Mergi la inceput