Mamici de ianuarie-februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Teolinda e mai bine fratelo? Intra si da un semn. O sa ma uit pe vaccin sa vad cum se cheama ca le_am luat si pt luna 3.
Nicole e normal sa aiba lmanutele asa marmorate cand e frig deci nu te speria . Important e sa nu fie vinetii ca atunci e inghetata.Iar in legatura cu calciul mie nu mi_a dat deloc pana acum .
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Hehe, Teolinda, se pare ca Nicolas seamana cu Daria la simptome si acum, nu numai cand a fost in burtica Maimutica mea doarme toata ziua cat e cu mine, in schimb cand vine seara si vine si tati acasa ... e jale. Eh, nu chiar jale, se poate si mai rau, dar, oricum, e agitata, plange, ceea ce nu face deloc ziua. Vrea plibata, numai asa se linisteste. Mananca cam la 4 ore, doar cand e tati acasa la 3 ore, ca el se grabeste la primul scancet sa hraneasca fata . Eu ii dau lapte de la mine, muls, ca nu am mameloane bune de papa . Asa ca ma chinui cu mulsul. Vre-o doua mese ii dau si lapte praf. E asa complicat cu alaptatul asta... nu ma asteptam. Sunt cu nervii deja cand aud de lapte.

Aseara la baita, i-am pus in apa de baie tinctura de musetel si de galbenele. Asta de lene sa ii mai fac ceai. Si vad ca a mers chiar frumusel. Avea pe barbutza niste bubite mici, mici ca niste cosuri, de la lapticul de pe hainute cred, si i-au trecut peste noapte. Azi dimineatza m-am uitat la ea si avea un ten perfect.

O fi nascut Andreea? sau mai e pe baricade inca?
Maica Domnului sa te ajute sa nasti usor, Andreea

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Irina, eu am intrebat de manute , cealalta mama de Daria Pupici. Multumesc de raspuns

, Deea mamica cu ingerasa

Pozele ale mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IRINA faci vaccin si la 3 luni?Noi mai facem la 4.Salutari lu'fratelo de la fratelo.

DEEA - cum am zis eu ii voi da Calciu Pharco... am inteles ca e solutie... se da cu un dispozitiv gradat... cum sunt Nurofenul si alte dulcegarii d-astea de bebelashi. Vezi si tu acum... daca spui ca de la cel lactic iti vomita.

Acum a avut temp 37,6. La 12 ii dau oricum Panadol... ca e ora. Nici azi nu il scot afara.Sper sa ii fie din ce in ce mai bine si sa se imunizeze iar la cel de 4 luni sa nu mai faca febra.Oricum nu ma plang ca nu a fost chiar asa de grav.

Celelalte mamici .... nu iesiti la raport?
Chiar... de Andreea ne-o anunta cineva?

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Deea scuze stiamů eu ceva dar nu am mai verificat cum trebuie.
Teolinda aici il face la2,3,4 luni si apoi mai are abia la 12. Deci peste o luna o luam de la capat.
Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Teolinda ma bucur ca ati trecut cu bine de noaptea asta. lasa sa vezi ca ati scapat de griji. urmama noi.
Si al meu e cu manutele reci, cred ca toti bebeii sunt asa.Doar cand doarme cu noi si e inconjurat de caldura, atunci e cald si el.
Irina, chiar ieri imi zicea Clau ca ma invata sa fac la tabelul din excel, piramide, grafice, etc. Ne-ar prinde bine, ca va fi la fel de frumoase ca ale celorlalte mamici, numai sa aiba timp sa ma invete.Acum e cu italienii pe cap, unul pleaca maine, celalat, mai batran duminica. si ne va face si o vizita sa-l vada pe bebe.
Am prostit-o pe mama sa mai ramana o zi, pleaca maine, asa ca azi mergem in Mall cu bebele. aici e zapada multa si ploua acum, dar mergem cu taxi-ul.

Al meu azi noapte a revenit la 3 mese , asta dupa ce aseara a avut niste crixze de colici....off, offf. Buni plangea in rand cui el. A papat la 23, pe urma la 3.30 si la 7 dim.ce naspa a fost sa ma trezesc de 3 ori pe noapte. abia m-am obisnuit si uite. sper sa fi fost o exceptie, noaptea asta.
I-am dat Bonissan, dar vad ca tot Sab Simplexul isi face efect. Bonissanul e la fel cu Water Gripe, adica contin marar, si vad ca n-au avut efect.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Am trimis acum mesajul rapid.
a venit Clau acasa si am dat o fuga pe santier, sa vad si eu ap.nostru, ca au pus zidurile despartitoare. mama ce superrrr e!!! Si camera lui bebe si avem o baie si un living enorm!!! Acum trebuie sa comandam, ca vrem usi din sticla mata, platim mai mult, dar e mai luminos ap. si mai frumos.
Doamne ca abia astept sa fie gata sa ne mutam in ceva ce e al nostru, nu in chirie.

Am terminat de pus in album, pe cont, poze cu marco. poate mai facem azi si mai pun mai tarziu.

Nu stiti nimic de Andreea? Cred ca a nascut.Sper ca sunt bine.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66566&whichpage=9" target="_blank"> Cum a venit pe lume minunea noastra, Marco!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

GIO - nu te intrista. O fi avut si Marcolino o noapte mai proasta. Lasa ca isi revine el cu mesele. Nicolas ar fi vrut sa doarma toata noaptea ... dar eu l-am sculat sa pape pe la 5/30 ca nu mancase de la 9 si aveam si niste sani de nu mai puteam. Mititelul a supt de la un san si s-a culcat la loc si eu eram disperata ca celalalt san se intarise rau. Asta e.. pana la urma mi l-a golit abia la 10/00 cand s-a trezit. Nu va spun ca m-am umplut toata de lapte. Acum doarme de o ora si jumatate. Sper sa se trezeasca in jumatate de ora ca iar s-au umplut sanii iar cel supt de la ora 5 va dati seama ca s-a intarit. Are un somn pe el de la vaccinul asta ceva de speriat. Si in loc sa ma bucur... eu vreau sa se trezeasca... am innebunit.

GIO sa ne zici ce ti-ai mai luat de la Mall azi.

IRINA - noi facem vaccin la 2_4_6 luni si la 1 an.Pana la urma nu mi-ai spus cum l-a chemat pe vaccinul vostru.

Si cand ne aratati si noua tabelul ca m-ati facut curioasa rau.

TEOLINDA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Teolinda se numesc Pentalvac si Prevanar. O sa ma mai uit ca nu ar fi exclus sa fi scris prost ca am uitat de la frigider pana aici. Iar tabelul iti dau linkul acum ins ao sa il puna Giova dupa amiaza pe prima pagina ca inca e in forma simpla adica mai trebuiesc date de bagat si de modificat. Deci mai dureaza dar in mare e ok.
http://www.geocities.com/dumitru_irina2003/index.html

Irina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare fetele,
ACINA, FELICITARI PENTRU BEBE RAZVAN, SA ITI TRAIASCA, SA FIE SANATOS SI NOROCOS SI SA VA BUCURATI DE EL!
ANDREEA, FAC GALERIE SA NASTI REPEDE, ASTA DACA NU CUMVA AI NASCUT DEJA! TIN PUMNII!
Fetelor, ce-o fi cu Maria? Ea trebuia sa nasca, o fi nascut? Ca n-a mai intrat sa ne zica ce face.
Uite si eu chiauna ca asta micu ne-a tacanit cu crizele de colici, de dormit doarme noaptea, dar ziua e crunt, abia acum am reusit sa il adorm si s-a trezit de la 8 dimineata. De dormit noaptea doarme, doarme intr-adevar mai putin de cand are colici, dar bine ca macar doarme. Fir-ar sa fie de colici! I-am luat Debridat, frectie, il vomita sau daca nu il vomita nu are nici un efect, am dat aiurea banii pe el. I-am dat ceai de asta pentru sugari, se stramba de parca ii dau kk. Nici nu mai stiu ce sa ii fac, ma dispera! Cand il vad cum plange, mi se rupe inima, bietul copilas!
Janina, si bebe al meu a avut piciorusele spre interior, cica din cauza pozitiei in uter. Eu i-am facut masaj exact in sensul in care trebuia sa le indrept, adica spre exterior si acum e ok. Ii fac masajul asta seara, dupa baie, cu crema pentru bebei.
Moni, si bebe al meu e super activ, pedaleaza la greu, ca sa nu mai zic de manute, am zis ca sportiv il fac. Cred ca o sa imi manance ficatii cand o lua-o de-a busilea prin casa!
Maraki, sper ca esti ok, nu stiu ce sa iti zic de ce ai simtit cu chestia aia in tine, eu ma gandesc ca ti-o fi lasat cotoharla de socrosenie energie negativa prin casa. Sper sa nu se mai repete.
Bee, nu mai fi stresata cu greutatea Anei, daca creste in inaltime o sa ia mai putin in greutate, asa mi-a zis mie pediatra. O sa vezi ce domnisorica inalta si slabuta ai sa ai!
Teolinda, mie mi-a zis dr. sa nu decalotez bebele pana la 4 luni, ca o sa il decaloteze ea atunci. Asa ca stau cumintica ca mi-e frica sa nu faca fimoza daca ma bag pe putulica lui. Oricum si in carti scrie ca nu trebuie decalotat pana la 4-6 luni.
Irina, merci ca ai trecut datele lui bebe al meu, misto tabel, acum m-am uitat.
Nicole, sper ca ti-ai reglat tranzitul intestinal, eu dupa operatie, de frica sa nu ma constip n-am mancat nimic pana a doua zi seara si atunci am mancat un iaurt, ca nu mai mancasem de duminica de la pranz si operatia a fost luni la pranz. Asa am tinut-o vreo 4 zile, doar iaurturi si lapte.
Acum ma duc sa fac ceva de mancare, ca daca se trezeste bebe iar nu mai pot sa fac nimic! Asa mi-a facut ieri, a trebuit sa stau toata ziua dupa el! Cand a venit sotiorul rupt de foame i-am zis sa manance matzele, ca altceva nu aveam. Saracu', si-a facut omleta singur!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput