Mamici de ianuarie-februarie 2006 (138)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Neatza fetele,
La Multi Ani Ella sa fii sanatoasa, iubita si sa ai numai bucurii alaturi de familie
Teolinda- ce bine ca ati scapat de vaccin si de febra si tot
Cuscra, Irina si Giova- frumosi baietzi dar nici cu fetele nu mi-e rusine, asa ca eu zic sa le admiratzi si pe ele.
Giova tu aratzi bie,e nu tu cearcane, nu nimic, vad ca ai baiat cuminte si te plingi ca a mincat de 3 ori, pai e masa de la 11 nu e de noapte, e normala zic eu.
Irina- trece in tabel si la noi te rugam- 4100 si 55cm.
Merg sa ma mulg si eu si apoi sa ii dau sa pape si maiintru, am dormit si eu unpci mai bine de la 12.30 pina pe la 4 si apoi de la 4.20 la 6.30 si inca o ora acuma,ia dat mama bibe de la 4 ca se trezise si ea.

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

la raport!
minunea mea a fost tare cuminte azi,dupa ce azi noapte a avut colici la greu.a devenit mai atent la ce se intampla in jur si chiar mi-a zambit.nu mai pot dupa el...
ANDREEA,NASTERE USOARA SI BEBIC VOINIC
ELLA ,LA MULTI ANI BINECUVANTATI,ALATURI DE FAMILIA TA
IOaNA SI JG,ati fost tare haioase si m-ati fcut sa rad.pai si eu fac o gramada de traznai si la fel ca ioana ma gandesc:o,Doamne ,Tu mi-ai dat un bebe sanatos ca sa-l zapacesc eu.pai i-am scapat bietului copil receptorul in frunte,ca el papa si eu tineam intre ureche si umar.apoi cand avea colici,in ravna mea de al legana mai cu spor,l-am zgaltait o data de i-a facut capusorul ca mingea de ping pong.apoi cat pe ce sa-l scap cu capul in tigaie,ca se impingea cu picioarele si eu mama multifunctionala faceam mancare cu el in brate,si ar mai fi...
AZI NU AM IESIT AFARA ca bate un vant de ia rufele de pe sarma.
al meu copil vrea sa doarma seara doar pe burta mea.nu zic ca nu are colici,dar daca il pun in patut,urla.oare il mai dezvat?iar de adormit,il adorm in brate,ca singur nu adoarme.asta e...
TEOLINDA,lui nicolas
irina,lui mario
GIOVA,MARAKI,PISOI,BEE,URSOAICA,DENISA,DEEALA BEBEI SI VOUA

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Buna fetelor!
ANDREEA, iti tin pumnii sa nasti usor si sa nu dai de scroafele alea de care am dat eu cand am nascut!
IRINA, sa iti zic cat a luat Ayan in greutate si in lungime: 900 g., deci are acum 4,700 kg. si a luat in lungime 6 cm., deci are 60 de cm.
Sunt super multumita de cat a luat Ayan pana acum, mi-a zis dr. sa-i dau in continuare numai san. Nasol e cu colicile astea, il doare burtica si plange toata ziua. Noaptea doarme, e ok. A mai facut si niste bubite pe fata, dr. zice ca e ceva luat din maternitate, dar nu cred, ca am venit acasa de o luna! Mi-a zis sa-l dau cu Bephanten, l-am dat aseara si acum e si mai iritat. Am mai auzit de la o tipa ca ar fi ceva hormonal si ca este normal si sa nu-l dau cu nimic. Cu caciulita mi-a zis ca e curent in casa si sa i-o pun totusi pe cap. Poate noaptea sa il las fara caciulita ca e usa inchisa la camera.
Mi-a mai zis dr. sa incerc sa-l culc pe Ayan cu capul pe spate cateva ore pe zi, sa nu fie capul prea lunguiet in spate. Nu stiu cum sa fac, Ayan nu sta deloc cu capul pe spate, doar pe parti. Mi-a zis dr. sa-l sprijin eu cu doua perne din lateral, dar sa stau langa el sa nu vomite cand e cu capul pe spate. Deci, cu alte cuvinte, chiar daca doarme ziua putin, eu tot nu pot sa mananc, sa fac pipi si alte chestii ca trebuie sa stau acolo langa el.
Azi e ziua de vizita a socroseniei, deja m-au luat nervii, sigur comenteaza ceva sa ma enerveze. Mi-a zis sa nu-l mai tin in sus la ragait ca iese cu gatul indesat. Ce-mi vine sa-i trag una!
Acum ma uit la pozele pe care le-ati mai pus.
Am mai pus si eu poze.
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Mirela-lui Dani- lasa ca accidente se intampla, dar de adormit in bratze treb sa incerci treptat sa o faci!
Jeanina- te pot durea sanii ca nu apuca bebe sfarcurile cum trebuie, vezi cum ii bagi sanul in guritza ca treb sa apuce aureola ca sa suga corect si sa nu te doara!Dc te doare nu e bine nici pt tine ca-ti termina sfarcurile si nici pt bb ca nu papa cum trebuie,mie asa mi s-a spus la lactatzie si pe pielea mea am observat ca asa e, cum de altfel bb nu treb lasat sa se joace sau sa molfaie sanul pe post de suzeta, ii scotzi sanul dc face asa.
Anda- pupicei lui Mark!
Andreea- speram ca esti ok!
Moni,Bee, Ursulina,Daniela, Ana- unde suntetzi, ca si Diana, Bombo, Florinini si restul?

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

a, si inca o faza tare.ieri a facut al meu bebe un kaki taaaare mirositor,si taticul lui care nu prea si-a dat seama si-a luat odorul sa se mandreasca cu el la webcam(vb cu un prieten).si l-a pus cu funduletul in dreptul nasului.vreau sa va zic ca s-a albit la fata,si a incepłt sa tuseasca asa mirosea.am ras de el o gramada,si i-am zis ca tre sa se imunizeze la kaki.l-am scutit de schimbatul pampersului,altfel ii venea rau,dar i-am zis ca de cate ori va face kaki,o sa i-l aduc sa i-l trec pe la nas,ca nu prea e invatat...
hai ca n-a iesit asa haios ,cum trebuia
Jeanina,eu am facut ragade dupa aproape doua luni de alaptat...sper sa-ti treaca repede,ca tare doare.eu ma foiesc de durere si ma trec toate caldurile cat ii dau sa suga...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

In sfarsit reusesc sa ma asez si eu putin la calculator. De doua zile n-am mai reusit. Inca nu mi-am revenit, seara pic franta si nu fac mai nimic toata ziua, si nici Selin nu e cauza. Nici nu simtim ca mai e si ea prin preajma. Se trezeste la 3-4 ore sau chiar mai mult, schimbat scutec, mancat si dormit si tot asa.
Azi a fost al meu sot in birou, acum a iesit putin afara cu ceilalti doi, ieri am avut vizite.
Pe mine ma doare inca rau spatele abia ma tarasc prin casa, afara nici n-am curajul sa ies fara masina.
giova, vad ca nu ai scris lam ine cum am nascut... cu cezariana binenteles.

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Si eu aici fetele!.
Ana e in pat si de vreo 3 ore jumate doarme!. Am senzatia ca e meteosensibila. Cum e vremea mai apasatoare cum doarme si ea mai bine ziua.
PIsoi, pai la noi daca Ana are vreo repriza de somn ziua e sarbatoare! Mark n-a dormit intre 8 si 2.30 cand ai scris tu? LA noi "noapte" se cheama intre 7 seara si 5 dimineata. Dupa 7 cade secerata de o zi intreaga de nesomn, colici, distractie, pe la 11 o trezim, baitza, papa, somn rapid. La 5 se scoala singurica si de obicei nu mai vrea sa doarma! Si ca sa nu fim chiauni cand spalam copilul noi ne culcam abia dupa 12, 1 noaptea cand adoarme ea..
Denisa, azi face Emma o luna! SA-ti traiasca!
Giova, stau bine mameloanele alea de la Avent pe sani? CA si eu tb sa-mi iau.
JAnina, eu zic ca intr-o saptamana scapi de rani.
Deea si Ana mea are manutele marmorate mai tot timpul. Circulatie periferica deficitara.
Teolinda, ma bucur c-ati scapat. EU stateam pe ganduri daca sa cumpar sau nu vaccinul, dar vad ca al tau cumparat si tot a dat efecte secundare. Bine ca a trecut .Saptamana viitoare si noi.
MIrela, m-am tavalit de ras la ce povesteai! Desi si nu era de ras, ca poate patzi copilul ceva, dar asta e cu mamele multifunctionale.
fetele, ca sigur mai am de scris ceva, dar ma cheama datoria.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

MIRA felicitari pt cele trei minunatii!!! Cand ma apuca frica de a doua cezariana (relativ recenta dupa prima) mai dau o fuga si citesc ce scrii:-) FELICITARI si refacere usoara si rapida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

IRINA, MARAKI, GIOVA, am vazut pozele cu bebelinii vostri! Au crescut mult, sunt schimbati! Sa va traiasa si sa va aduca numai bucurii!
Alina si Ayan
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Mirela hai ca ai fost haioasa rau . Imi si imaginam fata sotului tau ca sa nu mai zic de restul.
Alina ce mult s_a lungit Ayan si a luat bine si in greutate. Doctorita ta cred ca are ea o problema cu capul. Mi se pare cam exagerata. Cum sa stai sa il pazesti si sa il obligi sa stea asa cu capul. Si Mario are aceeasi problema in sensul ca sta culcat doar pe o parte si o sa ramana cu capul plat cred dar doctorita a zis sa incercam sa ii schimbam pozitia ca sa stea si invers si dc nu vrea sa il lasam asa ca dela 3 sau 4 luni fiind mai mare putem sa il mai sucim. A zis ca au capul inca in formare si se modeleaza el cum trebuie ca doar nu e plastilina si il facem noi.
Bee bine ca vremea e asa si doarme . Nu ai vrea sa fie mereu vreme mai apasatoare macar vreo catvea luni?
Irina

Mergi la inceput