Fetele din America (61)
Raspunsuri - Pagina 7
Laura _Oprescu spune:
vreau si eu linkul cu filmarile...am vazut un episod cred numai cel in care apare lai...pe Kim nu am vazut-o...emisiunea mi se pare interesanta ca si idee, insa felul in care reportera punea intrebarile si calitatea lor nu mi-au placut:) oamenii insa deosebiti si modesti !
...sun patru parti ?am vazut aseara numai una...unde se pot vedea celelalte?
acum ,apropo de vonage, eu am mai zis , sunt foarte multumita, insa fiecare are asteptarile lui...am mai auzit niste amici care nu au vonage cum ca nu este fain...asa au auzit ei de la altii...personal il folosesc din iulie anul trecut si...nu am ce reprosa...Olivia, ieri bateria de la telefonul mobil mi se terminase ,iar jos nu aveam nr tau de telefonul deoarece am un telefon model 1920:)am crezut ca ti-am spus,dar cred ca ...mintea mi-era la urlatorile mici:)
iar apropo de internet si cablu, noi avem insight(astia au cumparat sau vor cumpara comcastul parca),inainte am avut comcast...calitatea e buna,destul de scump as zice...noi platim 80$ pentru ambele...insa am vazut ca se fac reclame la unele chestii noi...mai vedem ce si cum..
conchita spune:
Olivia, te-am vazut si eu aseara, super de super, felicitari!
ruxij, dar de "silicon vili" si "seeen frensisco" ce zici?
josefine spune:
quote:
Originally posted by Laura _Oprescu
vreau si eu linkul cu filmarile...
linkul este www.tvr.ro/webcast/emisiuni.php?k=1&em=CEALALTA%20ROM%C2NIE#text" target="_blank">aici
mie cel mai mult mi-a placut episodul cu vaduvele de la microsoft. femei destepte, descurcarete si cu spirit intreprinzator:-) iar lai, fata frumoasa si desteapta, mi-a placut secventa in care descriati cum ati gasit romanii:-)
_
"I'll make him an offer he cannot refuse"
bucluc spune:
Si io! Si io! Si io le-am vazut pe toate 4, dar am ratat discutia unde se zicea cand apare Kim. Pe tine te-am vazut, Lai, si mi-a crescut inima sa vad ce modesti, destepti, amuzanti si iubiti sunteti cu totii!
Bon, deci nu sunt singura care a fost nemultumita de reportera. Cred ca faza care m-a calcat cel mai tare pe codita a fost cand cineva ii spunea ca pt a avea succes in continuare (chiar daca in prezent ai bani si tot), trebuie sa muncesti la fel ca inainte; si ce raspunde domnisoara romanca? "That's bad news!" Poftim? Tu il iei in engleza pe omul care e aici de 20 de ani si care iti vb in romana? Mai erau si altele, dar prefer sa ma uit la partea plina a paharului reprezentata de romanii care au aparut in reportaj si de care ma declar mandra! Si as multumi tuturor care au participat la treaba asta, de o parte si de cealalta a oceanului.
"Cauta la cine te pretuieste, cat de curata e inima, nu cat de inalt e gandul."(N.Iorga)
kim222 spune:
Hi,hi,,hi..s-a produs o confuzie....eu voi aparea (daca vor difuza si altceva decit niste maini cu manusi mov)...la NBC , emisiunea Dateline...cindva in martie...
Laurici...vad ca ne intelegem ..
sinzi_ana spune:
Noi suntem in Urbana, Chicago pt 2-3 saptamani...Radu pleaca sapt viitoare in Florida..asa ca mai asteptam cu listuta!!! hihi...
simina, pachetul il voi pune la posta maine sau poimaine, ca nu stiu unde e posta si depind de nasa mea...
Vreau sa va intreb, cum e cu scaunul de masina aici??? Cat trebuie sa il folosesti?? Daca stam pt 3 sapt aici nu are rost sa cumpar unul si apoi altul in Florida, si nu stim exact pana la ce varsta trebuie sa stea in scaun si ce se intampla daca nu e in scaun, ci doar legat cu centura...
David are 3 ani...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
lai spune:
Olivia, sa ne spui si noua cand afli mai multe detalii despre data/ora! (da' ce-i cu manusile mov, ca m-ai facut curioasa? )
Amuleta, tinem pumnii sa mearga treaba bine la cabinet!
Fetelor, multumesc de aprecieri N-a fost mare lucru, dar mi s-a parut interesanta ideea emisiunii in general. Si m-am umflat si eu in pene ca am aparut la televizor Si mie mi-a placut cel mai mult episodul cu vaduvele de la Microsoft (desi 'titlul' suna ciudat rau in romana, cu tot jocul de cuvinte din engleza). Cu reporterita, eu zic merci ca n-a dat-o in bara mai rau, ca prin ziare de exemplu am citit destule articole, mai ales despre studenti, ca la asta ma pricep mai bine, cu fel si fel de aiureli - telefonul fara fir.
Carmen, Ioana, Olivia, multumesc de urarile de ziua mea!
Sanziana, acomodare usoara!
La internet si cablu TV si eu aveam Comcast unde stateam inainte, da' noi imparteam la cinci, iesea destul de ieftin. Aici stam intr-un complex de apartamente al universitatii, internetu' e de la ei. Telefon fix n-am mai avut de cativa ani, ne montasem la un moment dat dar nu-l folosea nimeni, numa' sunau diversi cu oferte bla bla, asa ca l-am scos.
Lai
kim222 spune:
Olivia..daca aflu in timp util (ca nu stiu de ce-i asa mare secret)..va spun...Ma gindeam si io..ca astia filmeaza ore si dau secunde...deci se prea poate in loc sa ma vedeti pe mine...sa faceti cunostinta doar cu mainele mele inmanusate...pt ca nu a fost interviu..a fost doar demonstratie:)))
Carmenbr spune:
Sanziana, scaunul de masina e OBLIGATORIU pana la 6 ani dupa legea noua sau 60 poundzi (dar asta e legea pt California).
In linkul de mai jos, gasesti fiecare stat independent cu legea lui cu privire la car-seat. Apasa pe statul respectiv si vezi ce spune. Ideea e ca NU SE POATE cu centura doar, risti sa te opreasca politia si intra in belea si cel care conduce si tu, existand si riscul sa-ti ia copilul (child service protection). Asa ca nu te juca cu asta.
Uite linkul
http://www.inventiveparent.com/state-laws.htm
Editez ca sa mai pun un link pt Sanziana. Te ajuta sa instalezi booster-ul si ce mai vrei sa stii. David la varsta lui are nevoie de un booster.Uite linkul
http://kidshealth.org/parent/firstaid_safe/travel/auto.html
Mi-e ciuda ca nu pot vedea si eu emisiunile. Acasa am o vechitura de calculator, iar la office nu pot downloud-a. Dar dupa cum au spus fetele, Lai ai fost mare. Felicitari.
Asteptam sa te vedem (auzim) si pe tine Kim222.
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Ericutzul meu bebelus
Am un anisor deja!