Fetele din America (61)
Raspunsuri - Pagina 6
kim222 spune:
Oana...noi avem DSL prin SBC si cablul Comcast. Multumita de amindoua...
Cu intirziere...Olivia ..
Siminaf spune:
Noi avem net prin cablu, aceeasi companie care ne asigura si cablul TV - Adelphia. Au tot fost oferte si ca pret a fost convenabil, dar din aprilie nu stiu pe ce vom ramine, ca expira si ultima oferta... Evident, viteza prin cablu nu se compara cu nici una.
La Vonage e bine? Ca si pe noi ne cam bate gindul.
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
philip spune:
oana, noi avem si hs internet si cablul prin comcast si-s inca multumita de ambele.
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Apropo de Vonage..de azi dimineata studiez problema..ieri vorbeam cu Laura O la telefon si s-a intrerupt..intimplare sau nu? Voi cele care aveti acest servici, ce spuneti?
Pentru prima luna care este free...imi pot mentine nr de telfon de la SBC ...mai pot apoi sa-l schimb?Deci imi pot mentine compania actuala in paralel cu Vonage pe perioada de free trial? Ce device ati ales voi? Multumesc.
Oana_B spune:
Pana acum nu pot sa zic ca am avut probleme cu Vonage dar oricum e prea curand ca nu suntem de mult la ei. Ne chinuim de anul trecut din octombrie cred sa trecem la ei si de abia acum de vreo luna am reusit. Ce nervi am avut si cu schimbarea asta, tot la doua saptamani sunam la cei la care am fost pana acum, unii Fonetel cumparati de Talk America, si de fiecare data primeam alt raspuns, ba ca trebuie sa cancelam ce features avem, ba ca nu stiu ce probleme au..am inceput sa credem ca intentionat faceau asa ca sa lasam balta mutarea.
Kim, cum adica ce fel de device? Te referi la router-ul ala? RTP300 am luat mi se pare ca a fost free.
Oana_B
Oana_B spune:
Sper sa nu ai:)) iti tin pumnii sa mearga repede
Sotamiu zicea, schimbam numarul si gata. N-am vrut sa renunt la numar din cauza alora de la Fonetel...si bill-ul de la Vonage mergea in continuare ca ne alocasera un numar provizoriu pana la transferul serviciului dar noi nici nu foloseam numarul ala, i-am sunat pana la urma si ne-au scutit de alea doua luni de plata..cum adica plateam dar noi nici nu eram la ei de fapt
Oana_B
ruxij spune:
La telefon avem Vonage si e f. OK, dar noi nu vorbim mult pe fix, doar cu Romania. Internetul e la Insight, 40$/luna; TV-ul la DirectTV, e 62$/luna si nu sunt multumita, ca nu pot sa vad American Idol, n-am canale locale si e f. scump, plus ca ne-au pus sub contract. Cand se termina contractul o sa termin si io cu ei.
Multumesc, am vazut si eu emisiunea in care apare Olivia. Foarte intersant, tinerii aceia sunt de fapt grozavi, dar sunt asa modesti, nu reiese ca ar fi mare lucru ceea ce fac ei. Mai am eu un pitic pe creier, cu faptul ca niciodata in vietisoara lor reporterii romani nu spun bine numele universitatilor. Un tip de acolo din reportaj e profesor la University of California Los Angeles si reporterita cica e profesor la "Universitatea din California", de parca ar fi o singura universitate asta, cand de fapt sunt NOUA "Universitatea din California": Berkeley, Irvine, Los Angeles, Santa Barbara, Davis, Riverside, Santa Cruz, San-Francisco, San-Diego si mai nou, al zecelea campus, "University of California Merced". Da' asta cred ca ma racaie doar pe mine, asa ca nu conteaza:))
raducu spune:
quote:
Originally posted by Oana_B
Fetelor, fac si io un pic de cercetare de piata, ziceti-mi si mie ce conectii la net aveti voi si cum vi se par, daca sunteti multumite. Si la televizor cum aveti, tot cu compania care va da si netul sau separat.
Noi avem si televizorul si netul la Comcast dar am vrea sa plecam ca sunt cam scumpi. Trebuie sa luam un DSL ca am trecut cu telefonul pe Vonage si la astia trebuie sa ai cel putin dsl ca sa functioneze.
Thx in avans pentru info
Oana_B
Si eu sunt interesata de net si tv ca tocmai ce ne-am mutat aici in NJ.
Am inteles ca la tv e Comcast.
Oricum la net pot sa va spun ca noi avem inclus in chirie internetul si e cu cei de la Verizon(cam cei mai scumpi de pe aici). Merge bine pana acum sa vedem ceo mai fi dupa.
Hai ca astept si eu alte info despre net si tv.
Pupici tuturor fetelor si
La Multi Ani! cu intarziere pt Lai. Deh sunt noua si eu pe aici si nu cunosc pe toata lumea.
Carmenbr spune:
Lai, din tot sufletul La Multi Ani si tot ce-ti doresti tu. (mai bine mai tarziu decat niciodata!)
Sinziana, bine ati aterizat pe pamant american. Eram sigura ca David o sa te suie pe pereti, de-aia eu ma gandesc cu groaza la un drum in Ro cu piticul meu si aman mereu plecarea in Ro.
Acomodare usoara!
Carmen & Ericutz (15.06.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68525 " target="_blank"> Povestea nasterii!
Ericutzul meu bebelus
Am un anisor deja!