Fetele din America (61)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Olivia, gand la gand cu bucurie, acum am sunat si eu la Lutetia (1-800-283-1248 www.lutetiatravel.com), acelasi pret pt. plecat la jumatatea lui iulie, intors la sfarsitul lui august (din SF sau LA la Bucuresti). daca platesti cu cec in loc de credit card, scade la 1366 Am intrebat daca sa ma grabesc sa iau biletul zilele astea, mi-a zis ca probabil intre 1400 si 1500 or sa mai fie bilete si mai incolo.. da' bine asta nu-ti poate garanta nimeni.

Sanzi, multu' de info cu Lot-ul, nu m-as fi gandit. Am incercat acum sa intru pe pagina lor de web, da' vaz ca nu prea merge motorul de cautare zboruri. Mai incerc mai incolo.

Of,of.

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Am intrat eu la Lot..tot atit este...

Mergi la inceput

Am reusit sa intru pe pagina de web de la Lot. Vad ca tot pe acolo se invart si ei, 1384.

Olivia, am notat data, 7 mai. Sa ne mai aduci aminte, sa nu uitam pana atunci

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Am gasit si noi cu British la 1368$(www.britishairways.com si Lutetia, ca am sunat la ei, au acelasi pret). Noi am fi vrut sa facem o escala de vreo 3 zile la Paris si de aia erau mai scumpe biletele pentru ca am fi mers cu Air France si astia au niste preturi de stai in cap. Cea mai ieftina companie la ora actuala e British. Se pare , insa, ca Parisul sare din schema:(. Pe noi, pentru 2 adulti si 2 copii, dintre care un infant, ne rupe, dar asta e.

Corina, zi-ne si noua de unde ai luat biletele.

poze 1,poze 2,poze 3,poze 4,poze 5,poze 6,poze 7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Kim, cum ai reusit sa vezi la LOT, ca eu de cite ori am intrat numai in zloti imi arata - ceva de genul 13000-15000! Dar nu stiu conversia. Si am selectat USA, pe cuvint. Or da erori pe site?

Vreau si eu bilete ieftineeeee, ca nu am bani de preturile astea...

Corina, aici avem cam 51 units si primim extrem de putin, departe de a primi cit ai zis tu ca primiti voi. Ma mira ca va platesc atit de mult (ceea ce e f.f. bine, bravo voua!!!), pt. ca prietena mea din W LA, care tot asa este, apt. manager, primeste doar 25/unit! Deci diferente f. mari intre companii. Probabil pt. ca e un complex mai mic nu avem office. Nici unul dintre complexele employerului nostru nu are un office propriu-zis. Si el nu asigura health insurance pe nicaieri. Si nici compania unde sint angajati prietenii din LA. Poate de asta nici nu m-am mirat ca noua nu ne-a dat... Noi lucram aici de la sf. lui aprilie '05. Chiar te rog, daca auzi de vreun opening pe o pozitie asemanatoare, zi-mi si mie, pliiiiiz!!!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Simina, eu n-am facut nimic deosebit sa-mi dea in dolari, doar am pus USA la delivery country. Dar si mie mi-a dat tot felul de erori pe site.
Acum am pus din greseala luna martie si vad ca sunt bilete cu 500-600..

Lai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinadana spune:

Eu am cumparat bilete prin Skynet Travel.
Prietena ta din WLA primeste fff putin! Noi inaninte am fost in WLA si si acolo aveam 50 pe unit. Poate voi socotiti fara chirie? Noi am bagat si chiria la calcule. Fara ar fi 37$/ unit.
Am vazut ca si tu Simina ai o fetita Raluca! Cum va descurcati cu numele ei??? Ca noi intampinam greutati!!! Americanii nu l pot pronunta.

corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com

Mergi la inceput

Pretul de 2500 ptr 2 bilete include TOT!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Wow, cu 5-600 vreau si euuuu!!!!

Raluca este un nume pe care il vroiam oricum, daca as fi avut o fata! Si iata ca asa s-a nimerit. Or sa invete americanii, nu au incotro! Sau mai merge si Ralu, dar mi-e sa nu se confunde cu Raul
Daca e sa consideram si chiria si telefonul (mult de tot, 30$, ce sa zic!), oricum primim sub 30/unit! Mai sa fie, chiar e tzeapa asta, se pare!!! Asta e, deocamdata nu avem altceva la orizont, in viitorul apropiat!

Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica

Mergi la inceput

Simina draga e fff putin! Bataie de joc! Cauta si tu in alta parte!!! Isi bat joc! Si am inteles ca sotul tau face light maintenance nu?
Cat e one bedroom la voi?

Mergi la inceput