Fetele din America (61)
Raspunsuri - Pagina 13
philip spune:
taxele sunt diferite de la stat la stat. uite aici: http://www.taxadmin.org/fta/rate/sales.html
philip&andreea
copilasi dragalasi
kim222 spune:
Subiectul taxe..ma depaseste..noi le facem la un contabil...
Intreba parca Iuliana....biletele pt Ro in lunile de virf s-au scumpit intr-adever foarte mult. Eu stiam ceva de 1500$. Uite un telefon 818-956-8397 Daniela (ii poti spune din partea Oliviei..desi nu cred ca ar conta )
corinadana spune:
Simina noi aici avem 83 de apartamente. Avem office in cladire. Chiria nu o platim, nici curent, nici telefon. Noi avem 56$ de apartament. Am avut o marire de salariu acum in ian. si un opening ptr o urmatoare crestere de salariu la 1 aug.Plus ca n vara merg in tara cu Raluca si ei or sa ne plateasca ca si cum suntem aici amandoi
Noi ne am mutat aici la ei din sept.05. Tot ce au zis s au tinut de cuvant.
Tu cate units ai? Cum e la tine?
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
corinadana spune:
Ne am cumparat noi bilete ptr Romania in august. 2500 amandoua biletele cu Lufthansa. Trebuie sa va grabiti fetele ce vreti sa mergeti in tara, sa va grabiti cu biletele ca cele cu preturi acceptabile fug.
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
sinzi_ana spune:
Noi am venit cu Lot, care au preturi tare bune, si ne-a placut zborul...Am platit 1100 de euro toti 3...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi, Radusi David
David
kim222 spune:
Acum am sunat la Lutetia...1398$ cu British sau 1393$ cu Lufthansa (taxe incluse) pentru 200 iulie.