Fetele din America (61)
Raspunsuri - Pagina 15
nematics spune:
mey,
de la voi am luat numerele de mai jos si am capatat un deal f. bun in iarna, dar am sunat la fiecare din ele - incercati, sigur veti gasi ceva convenabil:
1-800-646-NOVA, Cornel, extension 891 (Oregon) (are deal direct cu Lufthansa, deci daca Lufthansa e pe directia voastra va costa mai ieftin de la el)
1-800-503-5924 www.kaventravel.com (vorbesc romaneste)
1-800-283-1248 Ligia, www.lutetiatravel.com
1-800-874-0073 Daniela
1-800-759-7373, USI Travel&Tours, Daniela Dan (ext. 21)
mai pun si pe cel de mai sus, sa fie toate laolalta:
1-818-956-8397 Daniela
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
lai spune:
Nematics, multumim!
Corina, ai cumva o pagina de web sau nr. de telefon de la Skynet Travel?
Lai
corinadana spune:
310 300 4000 Lai! Cere cu Paul! E un tip fff amabil si serviabil!
corinadana mama Ralucai www.ralucaostoia1.exploretalent.com
nematics spune:
Lai,
uite adresa de web de la Skynet Travel:
www.skynettravel.net
Gabriela Paul - 310-300-400
9401 Wilshire Blvd. 840
Beverly Hills, CA 90212
pe astia nu i-am mai adaugat la lista (si uitasem de ei) fiindca intotdeauna am gasit mai ieftin la ceilalti decit la ei! Am cumparat o singura data de la ei in 2001, in toamna - atunci nu aveam atitea optiuni ca acum. Succes!
" Cita luciditate, atita drama - Camil Petrescu"
Siminaf spune:
Corina, am citit si am iesit, uitind sa-ti raspund. Asadar, revin cu raspunsul: one bedroom are ownerul in Riverside si e 665-675/luna, cu un depozit de 400-600$/ Aici nu avem decit 2 si 3 bedroomuri, dar cu chirii scazute chiar si fata de alte complexe din zona. 2 bedroomuri intre 850-890 (depinde de 1 sau 2 bathroomuri, de mai multe, ca apartamentele difera). 3 bedroomuri intre 900 si 975 (tot asa, depinde de mai multe chestii). Dar sint chiriasi care stau aici demult, de ani buni, si nu le-a maimarit chiria si dau doar 700 la 2 bedroom + 2 baths! Sa mori si alta nu! Poate de asta plateste si el mai putin, nu stiu!?
Noi am tot pus CV-uri cam de o luna incoace, dar inca nimic!
Simina & Andrei (Deiutzu) & Raluca
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Noi 3, cu Raluca in burtica
soma spune:
se stie ca pretul biletelor in high season (iunie-august, decembrie) este chiar si dublu! vacanta copiilor si sarbatori..
Plus ca discount tickets apar cu 1-3 luni inainte.Cel putin Jap<->Ro
coral spune:
Buna tuturor, imi cer scuze ca intru in subiectul vostru. Ma gindeam ca unele dintre voi ati putea da o mina de ajutor unei mamici canadiene.
Povestea lor a scris-o Cricor aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69232&whichpage=8.
Cred ca orice suma e tare bine venita.
Va multumesc mult de tot.
mami de Aschiuta,
----------------
nu stiu nimic, da' ma tratez
kim222 spune:
'Neata
Olivia ai gasit ceva pina la urma? Si tu pleci in vara in Ro?
Cine a mai sunat la alte agentii?
lai spune:
Corina, Nematics, multumesc! Olivia, da, ma duc in vara in Romania. N-am apucat inca sa sun in alta parte. Daca aflu noutati, o sa scriu aici.
Lai