A treia cezariana! - Asa a venit pe lume Teo...

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Buna,
Eu am o bebelusa dulce de 4 luni si mai vreau cativa, cat voi putea. La mine chiar soacra insista de mama focului sa nu mai fac alti copii, asa ca sunt deja satula de tampeniile celor care sunt prea comozi ca sa faca doi, daramite mai multi...
Vreau sa felicit toate doamnele care iubesc copilasii si au trecut de prejudecatile celor care nici macar pe cei unul, doi nu si i-au crescut singuri! Copiii sunt dar de la Dumnezeu si trebuie primiti cu bucurie. Ma bucur ca exista si altfel de oameni, nu intelegeam de ce cei mai multi gandesc altfel decat mine. Acum ma simt foarte bine!

Mary si Anna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simina2005 spune:

Cineva spunea:

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Buna fetelor!

Multumesc mult pentru raspunsuri si incurajari...

Sincer este destul de greu sa cresti 3 copilasi ...unul mai mic decat altul...dar ai parte de atata dragoste...si poate chiar de gelozie uneori...atat de iubita si de cautata nu am fost in viata mea...

Acum facem bagajul sa plecam la mare si sper sa avem un drum usor si vreme frumoasa.

Am ajuns sa fiu mandra ca am acesti copii atat de cuminti , frumosi care se iubesc atat de mult...bebe Teo este pazit in mod special de fratiorii mai mari sa nu fie luat de nimeni...
Chiar este mai frumos cu 3 copii decat cu unul singur, se creeaza altfel de legaturi intre frati dar si familia este mai implinita...totul este sa reusesti sa ramai calma si stapana pe situatie, indiferent de evenimente...
Cu un singur copil eram mult mai panicata ...

Va doresc toate cele bune si multa dragoste ...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/siminastefana/my_photos

Simina cu Teo ,Diana si Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Simina, am citit povestea ta, ne-am si intalnit la un subiect-gravida cu trompe legate- eu eram aia, si daca ai timp, spune-mi si mie de ce ti-a spus tie doctorita ca e sarcina cu risc, si te-ai simtit rau, ai avut ceva probleme?
Am vorbit astazi cu o asistenta din maternitate, fosta colega de liceu , si m-a cam speriat cu ce mi-a spus ea. Si eu sunt tot la a 3-a cezariana, si mi-a spus ca se poate intampla sa nasc inainte de termen, s-ar putea sa fac ruptura uterina, ma rog, mai multe. Acum urmeaza sa ma duc la doctorita mea abia pe 30 august, si pana atunci simt ca inebunesc.
Am implinit 26 de sapt, ma simt bine, la ultimul control(acum vreo 2 luni) totul era OK, dar nu-mi iese din cap ce mi-a spus tipa aia.

Roxana26+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

cineva spunea:

"Un copil este o raza de soare ce iti va lumina viata. Un copil e o promisiune a lui Dumnezeu ca viata merge inainte. Un copil e atingerea raiului. Un copil e tandrete si dulceata. Un copil e mereu surprinzator, emotionant, fermecator si captivant. Un copil e o minunata binecuvantare. Dar in primul rand un copil e dragoste."

Buna fetelor!
La mare a fost foarte frumos...
Ne trezeam dimineata la 7:00 si la 7:30 eram pe plaja pentru a prinde ultravioletele si aerosolii...
Pe Teo il plimbam in carucior pe malul marii iar pentru noi si copii inchiriam sezlonguri
Pe la 10:30 plecam la restaurant sa mancam (pe drum in masina ,ii dadeam piept lui Teo)
Copii au fost tare ascultatori...reveneam la gazda unde faceam baie la copii iar noi cate un dus rapid...apoi somn de voie pana la 16:00 cand plecam din nou la plaja
Seara mergeam la restaurant si la tiribombele si masinutele din statiune...acolo s-au cheltuit cei mai multi bani, dar Diana si Andrei au ramas cu amintiri tare placute...
Ajungeam din nou la gazda pe la ora 21:00, baita era pregatita iar patuturile asteptau copilasii...

Sper ca la anul sa fie si mai frumos...

Mergi la inceput

chiar asa:

Buna fetelor!

noi acum am ajuns de la mare...copii au facut indigestie dar sper sa ne revenim
Chiar daca drumul a fost lung si obositor, am condus si eu si sotul iar copii au dormit sau s-au bucurat de noutatile de pe traseu
Teo s-a simtit super la mare...iar Dya si Andrei au fost f entuziasmati de tot s-au balaci si jucat in nisip cat au dorit ei
Si noua parintilor ne-a priit...mi-ar placea sa ma mai plimb in fiecare seara macar 1 ora singura cu sotul prin parc si sa vorbim despre ce vrem noi...ar fi super pt casnicia noastra ...dar nu mai pot ...sunt f obosita ...si mereu este altceva mai urgent...

Acum trebuie sa desfacem bagajul si sa ne bucxuram de casuta noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

quote:
...mi-ar placea sa ma mai plimb in fiecare seara macar 1 ora singura cu sotul prin parc si sa vorbim despre ce vrem noi...ar fi super pt casnicia noastra ...dar nu mai pot ...sunt f obosita ...si mereu este altceva mai urgent

......simina cat de bine te inteleg!!!, si mie imi lipseste foarte mult, cateodata nu mai pucam sa ne spunem nici 2 cuvinte seara....sotul meu vine pe la 5.30-6 mancam de cina apoi baga fetele in pat, una el , una eu, cand dorm fetele vine randul lui David.....de multe ori adoarme langa vreuna din fete...si uite asa e gata ziua.
Ma bucur ca sunteti bine...noi suntem acum in pregatiri de plecat la mare, si eu abia astept!
Roxana, nu te speria, stii cum se spune " nu intotdeauna dracul e asa de negru pe cat pare"....uita-te la simina, ce copilas frumos are!!!.......si eu sunt una cu 3 cezariene, doar ca la mine a fost invers, eu eram cea disperata si cu tot felul de ganduri, si doctorii ma tot linisteau ca nu e nici o problema.....si m-am dus la 3 ca nu vroiam sa cred ! Numai bine si o sarcina usoara in continuare!

Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA(20.11.2004) si SELIN (07.02.2006)

POZE CU NOI

Selin la botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana c. spune:

Multumesc, Simina ptr PM-uri, si multumesc si tie, Miraklucker ptr incurajari.
Adevarul este ca ma simt bine, n-am nimic care sa ma faca sa cred ca pot apare si probleme, dar cand auzi una si alta te cam baga in sperieti.
Asta este, ma gandesc pozitiv, mai am putin(pana in noiembrie) si de-abia astept sa-mi vad bebele, parca as fi la primul copil, nicidecum la al 3-lea.

Roxana26+ ,Oana(21.07.97) si Ana-Maria(4.02.02)

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Miraklucker, ma uit la pozele voastre si ma bucur sincer ca reusiti sa fiti atat de frumosi.
Eu am vazut o emisiune la TV in care doi parinti care aveau 9 copii reuseau sa se plimbe o ora prin Herastrau in fiecare seara...o viata avem si nu putem sa facem totul asa cum ne dorim...
Si totusi sunt amanunte care ne-ar umple sufletul de pace si impacare.
Reusesc totusi sa ma plimb zilnic cu copii , sa stam in iarba si sa privim cerul in liniste

Roxana, am preferat sa comunic cu tine prin PM-uri ca sa pot sa-ti spun direct unele detalii...sper sa-ti fie utile si sa reusesti sa faci tot ce ti-ai propus...

Parca cu cat avem mai multi copii cu atat ne purificam sufleteste si privim prezentul si viitorul ca pe o mare provocare/realizare

Astazi am fost si l-am vaccinat pe Teo.
Are 5,900 kg este frumos si sanatos. Zambeste , gangureste si este atent la tot ce se intampla in jur

Iam pus felioare de cartofi pe intepaturile de la vaccin dar tot ma astept la ceva febra si plansete...
Dya si Andrei au fost f atenti la ce face d-na doctor cu Teo, sunt atat de uniti si atenti unul cu altul... incat sper sa fie fericiti si in viitor in familia lor

Mergi la inceput

Astazi Teo implineste 3 luni... este vesel, a crescut binisor, ridica capsorul din perna cand sta pe burta...inca mai avem probleme cu burtica dar stim sa dam aerul afara rapid ...si dormim sa crestem mari

Dupa vaccin...luni noapte mi-au facut copii febra pe rand...intai Diana...am rezolvat problema cu novocalmin si ciorapei cu otet...a adormit si a inceput Teo sa planga...il iau in brate...era fierbinte si in urmatoarele minute ardea tot...iarasi eferalgam, ciorapei cu otet...doar cu novocalmin problema se rezolva dar se trezeste din nou Diana uda toata...o schimb cu haine uscate si reusesc sa dorm si eu 1 ora

Marti eram terminata ...dar Diana era vesela si-mi "Facea ochii ca la Scooby-doo...", am avut noroc ca a venit sora mea la mine si am reusit sa dorm si eu un pic

Astazi Teo este un cuminte...i-am facut baita impreuna cu Diana (ii spala manutele) si Andrei (ii spala degetelele de la picioare).
Andrei arunca scutecul vechi...Diana cauta scutec nou dupa preferinte...pisicuta, elefant, catel, calut...

Acum am venit de la plimbarea de zi cu zi... ne pregatim pt baita Dianei si a lui Andrei...mancare si somn de voie

POZE CU NOI

Simina cu Teo (7.06.2006) ,Diana (30.05.2003) si Andrei (10.04.2001)

Fiecare om pe care l-am iubit si pe care nu mai pot sa il iubesc e pentru mine un pas spre moarte.
Asa ca voi aceea ce stiti ca meritati dragostea mea aveti grija sa nu ma ucideti!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Sa-ti traisca si sa fie sanatos!
Am urmarit povestea de la inceput (cred ca am mai si scris), esti o mamica ... impecabila!

Pupicei, Ingeras 25+ Maya

Mergi la inceput